Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• en son 2019 gitmiştim o zamanlar böyle çok fazla göçmen akını yok şimdi dolmuştur vallahi oralar -

bu arada yeni gelenler artık orta eyaletler doğru ilerlesin bence ...

işalllah insanlar birbirine yardım eder.

• @MySea, içinde söyledi: New Jersey

@ramsen18 NJ de yasayan Giresunlular cok fazla ve hepsi de birbirlerini taniyorlar. Tanidiginiz bir Giresunlu varsa, size yardimci olabilir. Hatta Delaware veya Maryland de yasayan bir Giresunlu bile olabilir. Onlar birbirlerini biliyorlar 😂

It’s true that many people from Giresun living in NJ are well-connected. If you know someone from Giresun, they might be able to help, even if they’re in nearby states like Delaware or Maryland. The Giresun community is quite tight-knit. outlet stores nyc

• @MySea 😂😂 Ben de giresunluyum duyduğuma göre New jerseyde köy kurmuşlar :). Ama ben Texasa yerleşmeyi planlıyorum. Amerikadaki Giresunlular yardımsever ise tabi ki düşünebilirim orayı.

• Selamlar herkese! Paramus NJ'deki bir şirketten iş teklifi aldım. İşe rahat bir şekilde gidebileceğim ve güvenli bir mahallede hızlıca ev tutmam gerekiyor. Hali hazırda başka bir eyalette arkadaşımla beraber kalıyorum. Hackensack makul bir bölge olabilir gibi geldi. Bu bölge hakkında bilgi sahibi olan, burada yaşayan var mıdır?

• Iyi gunler - NJ’de Union county veya Morris County’de (kuzey middlesex county de olur) Turk berber ariyorum, bildiginiz Turk berberler var mi? Ben Cranford tarafinda yasiyorum (Rockaway’de calisiyorum).

Cok buyuk ihtimalle Paterson-Clifton tarafinda epey vardir da hem uzak bana hem de sevmiyorum o taraflari.

Benzer Başlıklar

• 3
  • 1
  • 2
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |