DV2025 Sohbet Odası
-
-
@justozkan sıra sende
-
@fikret-çağan Henüz taşlamayın ama bakmadım... Gece bildiririm sonucu
-
bende birazdan bakıcam
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@fikret-çağan Henüz taşlamayın ama bakmadım... Gece bildiririm sonucu
sende mi abi
-
@zeynepebe tebrik ederim. Valla cikanlara cok seviniyorum ustelik dusuk case number. Harikaaa🍀🧿✨
-
@justozkan Yorumları okumaya geldim valla bitsin gece bakarım diye düşünüyorum azcık naz yapmak lazım sisteme. Okuyunca üzüldüm ama çıkma ihtimali %1 in de altında olsa gerek 1 sayfada 40 ileti oluyor çoğu x2 hnbs yazmış... Kime çıktı bu sene acep
-
@justozkan Yorumları okumaya geldim valla bitsin gece bakarım diye düşünüyorum azcık naz yapmak lazım sisteme. Okuyunca üzüldüm ama çıkma ihtimali %1 in de altında olsa gerek 1 sayfada 40 ileti oluyor çoğu x2 hnbs yazmış... Kime çıktı bu sene acep
bende öyleyim gerçekten ortam sakinleşsin rahat rahat bakayım modundayım,sende yıldızda var uzun zamandır başvuruyorsun sanırım.
-
@SYTSNGR Henüz bakmadım yeni geldim iletileri geriden okumaya başladım, bu kadar şansla hiç bakmasam mı diye düşünmeye başladım. Bir yandan da baksam uyuyabilir miyim hiç mi bakmasam diye düşünüyorum yarına mı iteklesem
-
@uysalkedi çok teşekkür ederim dilerim en kısa sürede herkesin gönlüne göre olur☺️☺️
-
@kafkaf Kismetin onune gecilmiyor. Cok sevindim. Hayirli olsun. 👍🍀🧿✨
-
@justozkan 2. başvurum bu sefer ama inanın hiç heyecan yok içimde... En iyisi sabah mı bakmak acep
-
@justozkan 2. başvurum bu sefer ama inanın hiç heyecan yok içimde... En iyisi sabah mı bakmak acep
umarım iyi haber gelir senden bende 10 dk içinde bakıcam yoksa yüksek alkolden bayılıcam
-
@Trio Hayirli olsun. Cok sevindim.. Ben daha bakmadim. Niyet ettim bakmaya... 👍🧿🍀✨
-
umutsuzdum zaten yeni baktım şimdi tabiki kazanamamışım :)
-
@semih-mutlu, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaşlar merhaba heyecandan yazamıyorum.İlk kez başvurdum çıktı numaram 26**lerde liseyi açıktan okuyorum sıkıntı olur mu ?
tebrikler. hayir, acik lise diplomasi da kabul ediliyor.
-
@justozkan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
bu yıl geçen yıl gibi forumda yoğunluk oluşmadı ilginç şekilde
bu konuda her yil daha da iyi hale geliyoruz sayin @justozkan , hatta bu yil da gelistirilebilecek birkac ayar tespit ettik. gelecek yil, bu yil yasanan az miktarda baglanti kopuklugunu da tamamen cozmeyi umut ediyoruz :)
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@justozkan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
bu yıl geçen yıl gibi forumda yoğunluk oluşmadı ilginç şekilde
bu konuda her yil daha da iyi hale geliyoruz sayin @justozkan , hatta bu yil da gelistirilebilecek birkac ayar tespit ettik. gelecek yil, bu yil yasanan az miktarda baglanti kopuklugunu da tamamen cozmeyi umut ediyoruz :)
öpüyorum o zaman abi elinize sağlık.
-
Bu senede nasip değilmiş :)
-
herkese selamlar şuan da Amerikadayım 2025 lottery tahlilisiyim sıralamam 27 binlerde J1 internship vizesi ile amerikadayım Türkşyeden şansı mı denesem randevu gelir mi ne diyorsunuz ve Türkiyeden denediğimde 2 yıl j1 yasağım sorun çıkartır mı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum