DV2025 Sohbet Odası
-
@Riethian Saolun 🥲
-
Sagolun dostlar , zaten doldurmayiz buyuk olislikla , en azindan bir kisi daha alabilir
-
@lawyergirl Senide 2026 grubunda locaya alalım avukat hanım 😞
-
@serkanylmz Teşekkür ederim umarım herkese nasip olur. Dediğiniz gibi travel document kısmı seçeceğim, sonrasını tam olarak bilmiyorum ancak zaten çok uzun bir süre var mülakata.
-
@SYTSNGR Maalesef öyle olucak 🥹
-
@ametin-k dün yazdığınız mesajı çok gönülden yazmışsınız demek ki, tebrikler🌟. Umarım DV2024’de ki 166XX ile Viyana’dan vizenize kavuşursunuz da DV2025 sürecini beklemek zorunda kalmazsınız. Hayırlı olsun 🍀👍
-
@Furkan-Aus ilk başvurumdu bu benim
-
@ametin-k, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Dostlar esime cikti bu sefer hemde 3k larda 🤷♂️
Tebrik ederim,en kısa sürede vizelerinizi alabilmenizi umarım.
-
Ben DV2026 Sohbet Odasına kayar :))

-
@newbie97 nwrwdeain dostum , senin durumun ne oldu ?
-
@Trio tebrikler, sürecinizde bol şans 🍀🧿
-
İmzamı da güncelledim hemen 😌🥲
-
- Kez yine hüsranla sonuçlandı.🥺 Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun 🙌
-
@Trio bence keyfini çıkarın :-) daha çok zamanınız olacak. DS260 için acele edip yanlış doldurmayın . pazartesi sakin kafa ile acele etmeden, forumdaki video yardımı ile çok basit oluyor.
Case number çok iyi sayılır, tekrar gözünüz aydın. -
Bu ileti silindi! -
@serkanylmz Çok teşekkür ederim. DS-260 için biraz beynimi dinlendireyim çünkü şu an çok karmaşık duygular içerisindeyim
-
Şaka gibi HNBS :(
-
-
Daha farklı alternatiflere yönelme vakti geldi gibi görünüyor.Bu lottery saçmalığından bıktım %1 için daha fazla hayal kurmam dv 2026 lobisine geçenlere bol şans diliyorum ben yokum.Allah'a emanet olunuz.
-
@Trio https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
Sakinledikten sonra bu sayfaya gidip ilk iletileri okuyun Crazycells ve Gucarslan yeterince detaylı bir şekilde ne yapılması gerektiğini yazmış durumda zaten. Ardından oradaki youtube videosunu izleyerek formu rahatlıkla doldurursunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum