Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
28 14 2.3k 11

Benzer Başlıklar

• Sağlık Kontrolü Hk.

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    442 Bakış
    knnrnK
    @heroinchains Forumda kelime arama özelliğini kullanmanızı tavsiye ederim. Daha önce çok sayıda soru soruldu, deneyim paylaşıldı bu konuda. https://yesilkartforum.com/forum/search?term=antidepresan&in=titlesposts
  • Acil yardım lütfen formda basit hatalar yapmak

6
    0 Oy
    6 İleti
    239 Bakış
    crazycellsC
    @Selami1864, içinde söyledi: Acil yardım lütfen formda basit hatalar yapmak Çok teşekkür ediyorum cevabınız için peki sizin düşünceniz nedir Genelde birkac harf hatasi problem yaratmiyor. Tabii, hatanin masum olmasi da onemli, eger bu hatayi yapip ustune tekrar basvuru yaptiginizi gorurlerse o durumda dosyaniz reddedilir tabii ki.
  • -1 Oy
    3 İleti
    381 Bakış
    crazycellsC
    @gezgin34 YARDIM.Başvuru sırasında hamile olan ve görüşmeden önce doğum yapacak birine çıktığında. DS 260 formunu ne zaman doldurmak gerekir. içinde söyledi: Arkadaşlar merhaba, başvurusu sırasında hamile olan bir anneye green card çıktı, anne temmuz ayında doğum yapacak sıra 20 binlerde. DS 260 formunu doğumdan sonra mı yoksa doğumdan önce doldurup, düzeltmeme mi istemek gerekir. Formu zaman kaybetmeden doldurmak gerekiyor diye biliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerkalın yazı Burasi bir soru-cevap platformu degil, o nedenle forumu bu sekilde kullanamazsiniz... buyuk harfler, yardim kelimesi, uzun ve gereksiz bir baslik, baska hickimseye fayda saglamayacak 2-3 satirlik bir konu denemesi... Forumdan yararlanmak istiyorsaniz bunu forum duzenine saygi gostererek yapmalisiniz. Forum duzenine saygisizliktan hesabinizi 72 saatligine yasakliyorum. Sonrasinda foruma giris yapip, uygun konulari kullanarak sorularinizi sorabilirsiniz. Eger yeni konu olusturmak istiyorsaniz, en azindan baska basliklari inceleyip nasil yazildiklarina bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
  • Sağlık kontrolü Göz

6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    gkhanfeezG
    Bilgilerinizİ kimse göremez özel muayene orası sigorta kullanılarak yapılan işlemlerinizi aile doktorunuz görebilir. Başka kimse göremez. Aynı şey diğer bütün devlet işleri içinde geçerli Amerika hiç bilginzi göremez sizin verdiğiniz bilgiler ve bunları belgelerle doğrula islemleriniz var sadece
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k