Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
28 14 2.3k 11

Benzer Başlıklar

• Sağlık Kontrolü Hk.

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    443 Bakış
    knnrnK
    @heroinchains Forumda kelime arama özelliğini kullanmanızı tavsiye ederim. Daha önce çok sayıda soru soruldu, deneyim paylaşıldı bu konuda. https://yesilkartforum.com/forum/search?term=antidepresan&in=titlesposts
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
  • Sonuçlar açıklandıktan sonra evlenmek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    1 Oy
    3 İleti
    526 Bakış
    crazycellsC
    @furkan-erdem Sonuçlar açıklandıktan sonra evlenmek içinde söyledi: Merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün başvurumu yaptım. Bir sorum var. Mesela sonuçlar açıklandıktan sonra evlenirsem, işleyiş nasıl olacak ? Çünkü başvururken bekarım diye işaretledim surecle ilgili sorulari su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası
  • Sağlık kontrolü Göz

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    gkhanfeezG
    Bilgilerinizİ kimse göremez özel muayene orası sigorta kullanılarak yapılan işlemlerinizi aile doktorunuz görebilir. Başka kimse göremez. Aynı şey diğer bütün devlet işleri içinde geçerli Amerika hiç bilginzi göremez sizin verdiğiniz bilgiler ve bunları belgelerle doğrula islemleriniz var sadece
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k