IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Vizem basılmış idari işlem yazısını görünce çok korkmuştum ama normalmiş, daha önce 2 vize reddim olmasına rağmen sürecim mutlulukla bitti herkese kolaylık dilerim
-
@Yusuf-Yılmaz-0 ben adli sicil kaydını adliyeden ıslak imzalı apostilli aldım yedek olarakda e devlettekinide yanıma aldım adliyeden olanı değil e devlet versiyonu aldı
-
@Busra-Akdag teşekkür ederim
-
@Yusuf-Yılmaz-0 sisteme ne yüklediydeniz aynı belgeyi istiyorlar bilginize...
-
Merhaba,
IR1 için yeni randevu tarihi yok mu acaba ? Şubat ilk haftası DQ olduk.
Büyükelçilikten randevu bekliyoruz. En son Aralık-Ocak’takilere randevu verilmişti sanırım.
Süreç uzadıkça uzuyor, 9 Mayıs’ta Ankara’ya USCIS ofis açıyormuş, umarım hızlanır biraz. -
@Bab muhakkak aslını istiyolar nerden alındığı konusunda bi fikrim yok ama eksik evrak olarak dönen çok oldu
-
@Busra-Akdag
Merhaba. Mulakata goturdugunuz belgeleri yazabilir misiniz, bizler icin de yol gosterici olur. -
@constance merhaba benden adli sicil kaydı
Nüfus kayıt örneği
Eşimin vergi dökümanlarını 2023
Evlilik cüzdanı ( çeviri yaptırmadım istemedi)
Evliliği kanıtlayıcı belge istedi bende bir fotoğraf albümü içerisinde 60 fotoğraf vardı
Ve yazışma varmı dedi evet dedim yakın tarihli ve eski tarihlilerden birkaç tane verseniz yeterli dedi
Sadece bunlardı başka birşey istemedi zaten mülakatımı yapan adam bunların hiçbirine bakmadı sadece adli sicil kaydıma baktı ve görüşmenin en başında direk aile içi şiddet kağıdını verdi diğer soruları formaliteden sorduğunu düşünüyorum -
@Busra-Akdag Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Tekrar tebrik ederim. Darisi basimiza:)
-
@constance rica ederim darısı basınıza 🥰
-
Herkese merhaba avukatından memnun olan birisi varsa ve newyorktaysa avukat bana ismini özelden yazabilirmisiniz lütfen
-
Kasım ayında i-130 başvurusu gönderdik ortalama kaç ay kalmıştır onaylanmasına eşim vatandaş
-
@Alfa-Centauri Benim anladığım genelde 12-18 ay arası sürüyor. Eğer makul bir sebebiniz varsa hızlandırma talebinde bulunabilirsiniz, biz hızlandırdığımız için 7 ayda sonuçlandı.
-
GÖÇMENLİK BÜROSU SAĞLIK RAPORLARININ VİZE NUMARALARİNDA GERİLEMELERE YOL ACTİGİ VE SUREYİ UZATTİGİ İCİN SURESİZ GEÇERLİ OLACAĞINI DUYURMUŞ BİLGİSİ OLAN VARMİ
-
@Busra-Akdag Merhaba, Buna nereden bakiyoruz pasaportun durumuna?
-
@constance https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV şu linkten ulaşabilirsiniz
-
@Busra-Akdag cok tesekkur ederim:)
-
@Caner-Türk bu bilgiye nereden ulaştınız acaba? Eğer böyle ise, O zaman son 1 yılında aşı olma zorunluluğu da kalkmış oluyor?
-
@hulyarslan instagramda Amerikada türk bir avukat var göçmenlik işlerina bakan onun videosunda gordum . Ama ustun körü anlatmis .amerikadami gecerli yoksa heryerdemi bilmiyorum.biraz arastirdim bir degisiklik goremedim .
-
@Caner-Türk anladım teşeekkür ederim. Umarım gerçeklik payı vardır 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum