Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Youtube de Deniz meltem kanalı yeni video atmış ilerki yıllarda Türkiye de çekilişe katılamayan ülkeler arasına girebilir diye fazla kaçak göç oldugu için öyle bişi yaparlar mı acaba

• @crazycells Yani kendiminkini nasıl doldurduysam eşiminkinide aynı şekilde dolduracağım değilmi (örn; formu dolduran kişi kısmını applicant seçmek vs.)

• Allah herkesin gönlüne göre versin.

• @yusuf-çetin Türkiye değil yalnızca. Herhangi bir ülke bu şekilde olabilir. Ülkenin verdiği göç ile alakalı. Yasal olup olmamasına değil de sayıya bakıyorlar.

• Sabırsızlıkla bekliyoruz 🙂

• @hayatzoryav Herkesin sansi ayni guzel kardesim.Hic merak etme.Hele bir secil,bir yol bulunur.Herkes sana burada yardimci olmaya calisir.

• @newbie97 Bugun Karaköyde ki balık malzemecime gittim , Begendigim olta ve makineleri inceledim , hepsini bir kagıda özelliklerini yazdım orda en az 2 saat vakit geçirdim , yeni rapalalara baktım , Shımano ve daıwa kamıs ve makineleri hala alınabilecek düzeyde oldugunu görünce ince bir sevinç kapladı içimi 🙂 dedim oğlum sakin ol aksam GC kazanıcaksın 😛 Sonra akya , okinos , kılıç balıgı için çıkrık kamış ve makinelere baktım 🙂 Bir ara zodiak bot sordum mülteci kaçırıyorum sandılar 🙂

Oradan cıktım güzel bir kahve içtim Tarihi yarımadaya karsı , biraz hayatı sorguladım . Dolasan turistlere baktım ( içimden ulan yaşıyorsunuz , bu hayatı dedım ) sonra bizim emekli amcalara baktım agızlarında cugara , üstündeki kadıfe pantelonları ve eskimiş ceketlerine , bir anda kendime geldim .

Dedim yürü oğlum git evine bekle aksamı , forumda heycanlan , çıkmazsada üzül 🙂

koptuk geldik buralara 🙂 Herkesin bekledigi güzel haberi alması dilegiyle 🙂

• DV formunu gönderenlere göre mi sıra veriyorlar yoksa rastgele mi mülakat sırası veriyorlar bilgisi olan var mı

• Bu ileti silindi!

• @yusuf-çetin Amerika Birleşik Devletleri lottery'ye mensup olan ülkeler arasında belirli bir kota belirler ve bu kota dolduğunda o bölgeden gelen göçleri askıya alır.Yani böyle bir durum olması oldukça muhtemel görünüyor..ve uzun bir zamanı kaldığını da düşünmüyorum açıkçası

• @ebrkan92 DS260 formunu erken gondermek onemli tabii ki ama case numaranizin current olmasi cok daha onemli.

• @failunmefailun tamam işte son 5 yılda 50 bini geçerse sıkıntı oluyomuş son yıllarda çok fazla kaçak oldu kotayı dolduracaklar

• Her sene olduğu gibi bu senede herkese bol şans

• ⭐⭐⭐

@SYTSNGR Ben öğrenciyken bir arkadaşım gelmişti istanbula o beni zorla taksime götürdü, oradan bayır aşağı yürüdü oradan tren oradan sultan ahmet oradan eminönü felan diye diye bir gezdirdi 🙂 Sonra ayağımın altı su topladı nasır çıktı 🙂 Hala daha duruyor 🙂

Ben kesiyorum o büyüyor kesmeyince de basınca acıyor 🙂 Gezmek kesinlikle yaramıyor bana

• ⭐⭐

@Lossantosdy ay aynısından bende de var 🙂 geçen sene değil de sanki ondan önceki sene konuşmuştuk seninle bu konuyu hatırladım benim adanalı arkadaşım ♥

• @yusuf-çetin Sayıyı bilmiyorum. Ama ihtimal dahilinde bir durum. Sadece kimse çıkıp kesin konuşamaz.

• Aklıma takıldı, hala covid aşısı zorunluluğu var mı? Varsa Sinovac aşısı kabul ediliyor mu

• Bugün beraber geçireceğimiz son gün gibi görünüyor arkadaşlar.Ekim de görüşürüz artık ya da görüşmesek daha iyi🙃

• @newbie97 Bendede aynı durum var , o yüzden rahat tabanlı yürüyüş ayakkabısı giyiyorum , ancak öyle rahat edebiliyorum .

Askerde bot , kışın bot , görmek bile istemiyorum ama malesef giyiyoruz 🙂

• ⭐⭐⭐

@ebrkan92 Evet var hatta biri demişti vurulmaya gittiğimde aşılara baktım biontech in tarihi geçmişti sinovacın az kalmıştı ondan sinovac vurdurdum diye 😁

Çıkanlar tanıdık hemşire bulmaya baksın bence

Benzer Başlıklar

• 30813
  • 22191
  • 682
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |