DV2025 Sohbet Odası
-
@yusuf-çetin Amerika Birleşik Devletleri lottery'ye mensup olan ülkeler arasında belirli bir kota belirler ve bu kota dolduğunda o bölgeden gelen göçleri askıya alır.Yani böyle bir durum olması oldukça muhtemel görünüyor..ve uzun bir zamanı kaldığını da düşünmüyorum açıkçası
-
@ebrkan92 DS260 formunu erken gondermek onemli tabii ki ama case numaranizin current olmasi cok daha onemli.
-
@failunmefailun tamam işte son 5 yılda 50 bini geçerse sıkıntı oluyomuş son yıllarda çok fazla kaçak oldu kotayı dolduracaklar
-
Her sene olduğu gibi bu senede herkese bol şans
-
@SYTSNGR Ben öğrenciyken bir arkadaşım gelmişti istanbula o beni zorla taksime götürdü, oradan bayır aşağı yürüdü oradan tren oradan sultan ahmet oradan eminönü felan diye diye bir gezdirdi :) Sonra ayağımın altı su topladı nasır çıktı :) Hala daha duruyor :)
Ben kesiyorum o büyüyor kesmeyince de basınca acıyor :) Gezmek kesinlikle yaramıyor bana
-
@Lossantosdy ay aynısından bende de var :) geçen sene değil de sanki ondan önceki sene konuşmuştuk seninle bu konuyu hatırladım benim adanalı arkadaşım :heart_suit:
-
@yusuf-çetin Sayıyı bilmiyorum. Ama ihtimal dahilinde bir durum. Sadece kimse çıkıp kesin konuşamaz.
-
Aklıma takıldı, hala covid aşısı zorunluluğu var mı? Varsa Sinovac aşısı kabul ediliyor mu
-
Bugün beraber geçireceğimiz son gün gibi görünüyor arkadaşlar.Ekim de görüşürüz artık ya da görüşmesek daha iyi🙃
-
@newbie97 Bendede aynı durum var , o yüzden rahat tabanlı yürüyüş ayakkabısı giyiyorum , ancak öyle rahat edebiliyorum .
Askerde bot , kışın bot , görmek bile istemiyorum ama malesef giyiyoruz :)
-
@ebrkan92 Evet var hatta biri demişti vurulmaya gittiğimde aşılara baktım biontech in tarihi geçmişti sinovacın az kalmıştı ondan sinovac vurdurdum diye :beaming_face_with_smiling_eyes:
Çıkanlar tanıdık hemşire bulmaya baksın bence
-
@SYTSNGR Ben o zaman adidas ayakkabı giyiyordum ona rağmen olmuştu, şimdi ise us polo ya düştüm bir ayakkabıya 700 800tl verilmez diyip bunu almıştım. Hala da giyerim 2 sene oldu daha çatlayıp patlamadı :)
-
Arkadaslar confirmation number girince hata veriyor. Daha vakit gelmedi ama tedirgin oldum. "Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20241O0DZWY3DOV9)" bu hatayı sizde de veriyor mu?
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@ebrkan92 Evet var hatta biri demişti vurulmaya gittiğimde aşılara baktım biontech in tarihi geçmişti sinovacın az kalmıştı ondan sinovac vurdurdum diye :beaming_face_with_smiling_eyes:
Çıkanlar tanıdık hemşire bulmaya baksın bence
2021'de gaza gelip "ilk başvuruda çıkar ya " diyip 3 dozu da olmuştum ben :D
-
@newbie97 Uspolo ooo zenginlik akıyor maşallah :D Ben decathlondan alıyorum , en trend indirimli hangisiyse :D
-
@Furkan-Aus, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaslar confirmation number girince hata veriyor. Daha vakit gelmedi ama tedirgin oldum. "Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20241O0DZWY3DOV9)" bu hatayı sizde de veriyor mu?
2024 algılıyor şuan sadece 2025 invalid olur normal
-
@ebrkan92 Green card sürecinin bir parçası olarak, ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Bürosu (USCIS) ve ABD Dışişleri Bakanlığı, başvuru sahibinin halk sağlığı gerekçesiyle Amerika'ya kabul edilemez olmadığının belirlenmesi için genel cerrahi doktorunun tıbbi muayenesinden geçmesini şart koşmaktadır. Yeni getirilen kural ile 1) Pfizer Biontech Comirnaty, 2) Moderna Spikevax, 3) Johnson&Johnson Janssen, 4) AstraZeneca Vaxzevria, veya 5) Sinovac CoronaVac aşılarından birini tamamlamış olma şartı da gelmiş oldu.
-
@Furkan-Aus Hocam akşam 19:00'dan sonra aktif olur 2025.
-
Çıkmayacak gibi ama yine de umutlandırıyor insanı :D
-
DS260 formunu bu çekilişi kazanırsak doldurabiliyoruz değil mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
54
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum