DV2025 Sohbet Odası
-
@Furkan-Aus 19:00 da tekrar deneyiniz.
-
@SYTSNGR Hoşbulduk efendim saygılar :)
-
@Trio, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaşlar DS-260 formunu green card'ı kazanan kişi olarak doldururken aile kısmına eşim ve çocuğumu eklemek yeterli olur mu yoksa onlar için de ayrı bir form doldurmam gerekiyor mu ? Teşekkürler.
Eger aileniz de sizinle birlikte ABD'ye gidecekse o zaman hayir, yeterli olmaz... herkes icin su sekilde ayri ayri form doldurmaniz gerekiyor... herkesinki "completed" olmali...

-
Bu ileti silindi! -
@selamibasaran sizde de aynısını diyor mu
-
@Furkan-Aus denemedim. Sisteme 19:00 da yükleyecekler.
-
Dv lottery sayfasına hemen bakmanız zaten faydasız arkadaşlar inanılmaz bir yük olacak sayfada , biraz duygularınızı bastırın , ilerleyen saatlerde bakın bence :)
-
@hayatzoryav gitmeyeceksen boşuna başvurup insanların hakkına girmeseydin keşke
-
@SYTSNGR ben yardiricam hem emek verirsem belki secilmis olurum kafasinda heyecanli bi zaman geciririm :D secilmessem de canlari sagolsun
-
@crazycells başvurudan sonra bir çocuk daha oldu. Ds260 doldurma sırasında eksik vs gibi bi durum olur mu.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Trio, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaşlar DS-260 formunu green card'ı kazanan kişi olarak doldururken aile kısmına eşim ve çocuğumu eklemek yeterli olur mu yoksa onlar için de ayrı bir form doldurmam gerekiyor mu ? Teşekkürler.
Eger aileniz de sizinle birlikte ABD'ye gidecekse o zaman hayir, yeterli olmaz... herkes icin su sekilde ayri ayri form doldurmaniz gerekiyor... herkesinki "completed" olmali...

Yine aynı şekilde dolduracağım değil mi ? Örneğin doldururken applicant seçeneğini seçeceğim vs.
-
Akşama şöyle bol köpüklü bir Türk kahvesi hazırlamak lazım :)
-
@Lossantosdy :heart_suit:
-
@newbie97 ay evet ben yeni eminönü den mehmet efendiden aldım birde öbürünün adı neydi o da güzel ondanda aldım geçerken azıcık
-
@avar sonradan ekletebiliyorsunuz.
-
@avar olmaz çünkü doğum tarihi belli çocuğun, dediğiniz gibiyse çocuk zaten başvurudan sonra doğmuş ana karnındayken çocuğu geliyor diye yazamazsınız ya bir şey olsaydı doğumda allah korusun... evlenmeden evleneceğini ön görerek kocası olarak birini eklemek de olmaz mesala... sizde doğmamış çocuğunuzu eşiniz hamileyken ekleyemezdiniz herhalde :) hiç ds 260 formu doldurmadım ama 1 çocuk + 1 yolda diye bir seçenek yok bildiğim kadarıyla içiniz rahat olsun yani çıksında gerisi kolay :) allah analı babalı büyütsün buarada :)
-
arkadaşlar bir canlı yayın açıp merak edilenleri ya heyecanımızı paylaşalım diyorum ister misiniz hem 19 da kadar zaman geçer belki
-
Youtube de Deniz meltem kanalı yeni video atmış ilerki yıllarda Türkiye de çekilişe katılamayan ülkeler arasına girebilir diye fazla kaçak göç oldugu için öyle bişi yaparlar mı acaba
-
@crazycells Yani kendiminkini nasıl doldurduysam eşiminkinide aynı şekilde dolduracağım değilmi (örn; formu dolduran kişi kısmını applicant seçmek vs.)
-
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum