DV2025 Sohbet Odası
-
@dodge06 Eyalete göre para miktarı fark edebilir ama bence iyi bir başlangıç yapmak için minimum 15000 dolar getirilmeli.
-
Netflix'te Florida Man izliyorum. Yeni başladım akşam 19'a kadar bitiririm sanırım. 😁
-
umarım şans benden de yana olur. Bol şans herkese
-
@batusenyuz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@melihguney ben 2020 yılı ilk başvurusunda kazanan talihli, pandeminin patlamasıyla mülakat tarihi alamayan o talihsizim :) sonraki 2 başvurusunda kazanamayıp bugün ki sonuçları sabırsızlıkla bekliyoruz. Sahi bu 2020 başvurularında 10 bin vize revize edilmişti. Ne oldu o davalar
Yaa çok kötü bir durum :( halbuki sizin gibi çıkıpta gidemeyenlere şans vermeleri lazım.
-
Hakkımızda hayırlısı olacaksa olsun.
-
Son saatler gelince gene istemeden bir heyecan yaptım :)))
-
@Crazyman çok güldüm buna affedin
-
@batusenyuz pandemiye denk gelmesi büyük şanssızlık olmuş gerçekten. Diğer taraftan Kazanmasına kazanıyorsun ama case numberın 40 bin. Bir de öyle bir durum var. :)
-
@melihguney O da ben oluyorum🕺
-
@air_technic en korktuğum şey de bu zaten. çıkıp 40 binlerde case number olması. :)
-
@Barış-Kaan-ERCAN size kesin çıkacak Barış bey endişeniz olmanız.
-
- sayfaya gelir miyiz akşama acaba :)
-
@hdemircanusa Off çok özeniyorum öyle bir şehre
-
dört saat kaldı :)
-
@newbie97 HNBS yazıları akmaya başladığında kaçınılmaz olarak geliriz :))
-
Bakalım forumda kazandım yazan ilk kim olacak.:)
-
Tatildeyim kodum evdeki bilgisayarda kaldı nasıl bulabilirim dostlar? Mail gönderiliyor muydu? dv program sitesinden kodumu unuttum dediğimde sadece 2024deki çıkıyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra mı 2025 aktif olacak?
-
nasıl ki camilerde yapılan toplu ibadetlerin frekansı yüksek oluyorsa acaba bizde saat tam 7 de forumda buluşup bi toplu dua vs vs mi yapsak diyorum yapalım diyenler el kaldırsın💫
-
Bu ileti silindi! -
Türkiye cennet yeğenim ameriga bitmiş sakın gelmeyin diyebilecek miyim acaba akşama göreceğiz😆
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum