Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

Arizona babe 

yapacak bişey yok 25.000 30.000 dan aşağı oturualacak gibi bir ev yok 2 kira depozit 60.000 oluyor birde kira 90. bin e bide emlakçı enaz 30.000 120 bin üzerine taşınma masrafı da 15 -20 ee eve grince ampuldü yok prizdi raftı bilmemneydi kornişti bir sürü masraf çıkıyor mutlaka hale bak paralara bak 150 bin tl lik olduk bu nasıl bir türkiye oldu böyle ya dün kızıltoprakta ara sokaklarda 15 bin tl ye 35 üstünde yıllık bir binanın giriş katına baktım o da fiyatı 15 diye bakiim bi nasıl acaba dedim... böyle bişey yok... evde hamam böceklerinin ölüleri var emlakçı ayağı ile vuruyor onlara, mutfak ve banyo sanırım yüz yıllık duşa kabin var ama kenarları yosun ve pislik başlamış açılıp kapanma yerleri paslı bu eve girmek bile 2 kira depozit 30.bin emlakçı 15 bin 45 bin 15-20 bin taşınma nakliye 65 bin tl. saçma paralar...