@Onur-6 ABD vatandaşıyla evliyim Türkiyede ben ve benim gibi bir çok arkadaşım I-130 onayı bekliyoruz USCIS'den tam 3.5 aydır adamlar dosyalara bakmıyorlar ve tüm işleme durmuş durumda geçen günde dosyalarımızın BIO yani Benefits Integrity Office dolandırıcılık ve sahtekarlık işlerine bakan USCIS saha ofisine aktarıldığını öğrendik ve 2025 Consular Processing dosyalarının büyük kısmını taşımışlar aynı şikayeti şuanda yabancı forumlarda bir sürü insan yapıyor. (USCIS Bu konuda resmi açıklama yapmadı ve yapmıyor bu arada tüm bu bilgi yabancı forumlardan ve Redditteki topluluklardan aktarılan veriler ve paylaşımlar üzerinden gelen bilgiler.)
Peki bunu niye bize anlattın diyecek olan olursa kendi vatandaşının aile birleşimine bu kadar çomak sokan bir hükümetten ve yönetim anlayışından çekiliş ile 55.000 Green Card dağıtmasını beklemek çok masumca bence benim fikrimce çekiliş bu sene için elendi DV2028 içinde ortamın durumuna göre açabilir hatta ve hatta olur olmaz demeyin DV2028 elenedebilir onuda açmayabilirler. Bu adam ilk geldiğinde sevinmiştim yasadışı göçmenleri sınırdan hoplayanları göndericek bize yer açılır diye iğnenin ucu bizede battı. Yasal göçmen bile istemiyor. Hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar...

Arizona babe 

yapacak bişey yok 25.000 30.000 dan aşağı oturualacak gibi bir ev yok 2 kira depozit 60.000 oluyor birde kira 90. bin e bide emlakçı enaz 30.000 120 bin üzerine taşınma masrafı da 15 -20 ee eve grince ampuldü yok prizdi raftı bilmemneydi kornişti bir sürü masraf çıkıyor mutlaka hale bak paralara bak 150 bin tl lik olduk bu nasıl bir türkiye oldu böyle ya dün kızıltoprakta ara sokaklarda 15 bin tl ye 35 üstünde yıllık bir binanın giriş katına baktım o da fiyatı 15 diye bakiim bi nasıl acaba dedim... böyle bişey yok... evde hamam böceklerinin ölüleri var emlakçı ayağı ile vuruyor onlara, mutfak ve banyo sanırım yüz yıllık duşa kabin var ama kenarları yosun ve pislik başlamış açılıp kapanma yerleri paslı bu eve girmek bile 2 kira depozit 30.bin emlakçı 15 bin 45 bin 15-20 bin taşınma nakliye 65 bin tl. saçma paralar...