K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
AoS ne kadar pahalıymış ya. $1440 diye gördüm. Dün evliliği gerçekleştirdik. Sürece hemen başlamak için bakayım dedim de umarım yanlış yere bakmışımdır 😅😅
-
@nila benim approved olması 1 hafta sürmüştü
-
@spenb biz 1 nisandan önce toplam da 1225 dolar ödedik. 1 nisandan sonra hepsi güncellendi. Green card, çalışma vizesi ve seyehat izni için bence şu an 2 bin dolar gibi para ödemeniz gerekiyor. 1 nisandan önce sadece green card için ödemek gerekiyordu. Şimdi hepsi ücretli bakın araştırın güncel fiyatlarını bilmiyorum ama bence 2 bin dolar civarı bir fatura çıkar.
-
Merhabalar bana 24 nisan da CEAC mail geldi ve başvurumun onaylandığı ve birde dosya numarası belirtildi şimdi anladığım kadarıyla konsolosluktan bir randevu almam gerekecek ama nasıl alacağımı bilmiyorum bana bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz
-
@tncymz hepsine tek yek ödeme yapmak zorunda kalacağız o zaman. Şanssızlık oldu ama yapacak bir şey yok. Work permitin bu kadar fazla olmasını hiç beklemiyordum ama.
-
@teoder k1. Icin 2 yil ban var diye biliyorum
Cr1 evlilik vizesi Ona basvurman gerekir -
@nila Onumuzdeki hafta statun degisir merak etme insAllah
-
@emirgenco tr ye döndükten itibaren mi 2 yıl? yoksa vizeye ilk başvuru tarihi olan 1 sene öncesinden mi?
-
@emirgenco cr1 evlilik vizesi nedir tam olarak? tr demi evlenmek gerekiyor yani? biraz açıklarmısınız lütfen
-
merhabalar arkadaşlar herkese iyi günler kız arkadaşım ABD vatandaşı göndereceğimiz evrakları imzalayıp taratıp yollamamiz yeterli mi yoksa posta ile asıllarını yollamak gerekiyor mu ?
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba ceac dan bana bir mail geldi AA ile başlayan bir confirmation number belirtildi şimdi benim uscıs den bir mail daha mı beklemem gerekiyor lütfen bilgisi olan benimle paylaşsın tıkandım kaldım şimdiden yardımınız için teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
@ozy75 herhangi bir hata yaptığın yok kardeşim. Müsait randevu olmadığı için şu an ödeme yapamıyorsun. Randevular açıldığında ödeme yapıp en yakın tarihe randevu alırsın.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba herkese
Son zamanlarda muayeneye giden arkadaşlara 9zellikle sorum.
3 kere covid aşısı oldum ama son 1 sene içinde aşı olmadım. Muayene olabilir miyim? Hatırlatma aşısı olmam gerekiyor mu? Sizin deneyimleriniz nasıl oldu?
Bir arkadaş yukarıda "Son bir sene içinde kesinlikle aşı olmalısınız. Ben gittim aşıya yolladılar" demiş. Ancak unganların sitesinde k vizeleri için aşıya gerek yok yazıyor.
İstanbul'da covid aşısı için randevu da bulunamıyor. Ne yapacağım, bilemedim. -
merhabalar DS-160 formundan sonra dosya onaylandı şimdi dosyanın ankara ya gelmesi ne kadar sürüyor
-
@alicanos ben şubatta gittiğimde son bir yıla ait aşı isteniyordu. Şu an değişmiş olabilir. Eğer bir değişiklik olmuşsa resmi sitesinde güncelleme olmuştur. Oraya göre hareket edin. Muayeneye gitmeden önce yapman gereken ne varsa orada yazıyor.
-
Merhaba bizim dosya 87 gündür hala cas was received konumunda ilk ilk asamada bu surec sizde ne surmustu californiada
-
@Ayosturk-Volcan merhaba benim dosyam da califoniadaydı ve 196 gün sürdü umarım sizinki bu kadar uzun sürmez.
-
merhabal arkadaslar ds160 formunu odeme yapmadan 3 kez revıze eden varmı? 3 cu ds160 hatasız doldurup ödeme ve randevu beklıyorum.daha once 2 kez hatalı doldurdugum ds160 lar ile mı randevuya gıtmelıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum