DV2025 Sohbet Odası
-
@Darko MR.Trump kesin Başkan bence aynen 0 taviz
-
@SonsuzlukVeÖtesine 2 kisi calisir biri kirayi oder biriyle geciniriz olayi yalan kimden nerden duyduysaniz itibar etmeyiniz.
-
Trump kesin baskan kimse tereddut dahi etmiyor burada .
-
@Ozkan-aksan 2 bin dolara abd nin hic bir yerinde araba alamazsiniz. hurda ya da hurdaya yakinlardan bahsetmiyorum.
-
@patriot bunu degistiremezler gocmen ulke burada herkes kendi dusunce yapisina sahip insanlarin oldugu yerlerde kalarak kendi dunyalarinda yasiyorlar.
-
Bu ileti silindi! -
@patriot evet eski degil benim kastettigim dv lottery kaldirilmaz degildi gocmen girisini engelleyemezler abd kendisi cekilise gerek kalmadan gocmen vizeler veriyor zaten her yil ortalama 1 milyon insan giris yapiyor yasal yollarla abd ye bunun sadece 55 bin i dv lottery.
-
@patriot dediklerinizin bir çoğuna katılıyorum.
Fakat eklemek istediklerim var.
Detaylı araştırmıştım bu konuyu. Amerika'da ki sorun göçmenler değil, iltica eden sığınmacılar da değil. Yasal olmayan sığınmacılar sorun.
Amerika'da bunu istemiyor çünkü hırsızlık, güvenlik sorunlarını bu yasal olmayan sığınmacılar çıkarıyor.
Amerika dv lottery'yi iptal etmez, çünkü ülkenin kurucu değerlerinden biri olan çeşitliliği desteklediği için bu programın devam etmesini istemektedir.Kısacası arkadaşlar içimiz rahat olsun dv lottery devam edecektir :)
-
Kendi içimizden de örnek vereyim, misal sayın @hadi-BE, adamın hayalleri var, yıllardır yaşamak istediği yer California(inşallah nasip olur).
Şimdi bu adam mı Amerika'ya gittiğinde güvenlik sorunu çıkaracak, toplumu rahatsız edecek?İstatistiklere göre de göçmenlerin suça karışma oranı çok çok düşük. Araştırabilirsiniz.
Vakit yaklaştıkca kalbi güm güm atanların dv lottery'i kazanmasını diliyorum...
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
...............
-
Bu sene ilk defa başvurdum.
Tuhaf duygular içindeyim.. -
@Utku-Aygun mülakat yerini zaten vatandaş olduğun yada ikamet olduğu yerde gireceğin için sen başka yerde giremezsin ancak sen Türkiye dışında başka bir ikamet varsa yada vatandaşlığın varsa o ülkede ki konsolosluğa başvuru yaparak senin dosyanı kendisine çeker ondan sonra o ülkede girebilirsin sen okuyorsun diye o ülkede hemen mülakata giremezsin
-
Trump yada başkası kim gelirse gelsin dv lottery kaldırmaz sadece katılan ülkeler de yasakları koyuyorlar ki kaldı ki kılavuz da yayınlanan yazıdan dolayı bazı kişiler Türkiye yasaklı ülke olacak gibi haberler okursun. Bazı işlerde Amerikan vatandaşı çalışmıyor iş başvurusu dahil yapmıyor iş için eleman arayan çok fazla mesela bisikletle turist taşıma işi amerikan vatandaşı yok denecek az yada bulaşıkçı gibi ondan siz trumptan değil şimdi koyacağım yazıdan korkun
Aşağıda bulunan ülkelerde doğmuş olan kişiler; bu ülkelerden son beş yıl içinde Amerika
Birleşik Devletleri’ne toplam 50,000’den fazla göçmen gönderilmiş olması nedeniyle, DV-2025
programına katılmaya uygun değildirler:
Bangladeş, Brezilya, Kanada, Çin (Hong Kong SAR dahil), Kolombiya, Dominik
Cumhuriyeti, El Salvador, Haiti, Honduras, Hindistan, Jamaika, Meksika, Nijerya,
Pakistan, Filipinler, Güney Kore, Venezuela ve Vietnam. -
Son 06 Ankara dan selamlar
-
@ayvalik10
Bir kaç sene içinde Türkiye bu listeye girmesi muhtemel gibi görünüyor. -
Bunun yanı sıra Trump puanlama sistemi yada daha farklı ele yöntemi getirecekti herhalde devam edebilseydi görevine, ne kadar iyi ya da ne kadar kötü olurdu öyle bir sistem gelse bilemiyorum.
-
Dün akşam saat 19:00 civarı İstanbul Pendik'de uygulama üzerinden taksi çağırmaya başladım ( eşim ve küçük kızım yanımda). 45 dakika boyunca 5 kişi kabul etti ve iptal etti. 45 dakika sonunda bir taksi durdu uygulamadan değil. Bindim adam direk şöyle dedi " ya 3 kez önünden geçtim 3 kez el ettin ama almadım seni baktım yarım saaten fazladır bekliyorsun çocuğun için dönüp aldım" .
Sonra adama baktım uygulama adamda açık cayır cayır sisteme müşteri düşüyor. Dedim uygulamadan habire müşteri var neden almıyorsun yada neden beni yarım saat görüp çağırmama rağmen gelmedin.?
"Ya seni alıcam şuradan şuraya gideceksin. Uygulamadan alıcam trafiğe sokacak beni. Zaten haftasonu uzak müşteri olsa ne güzel trafik derdi olmadan giderim. Sen çocuğuna dua et yoksa seni almazdım zaten" dedi.Bu ülkenin geldiği durum "TAKSİCİ BENİ ALDI ŞÜKÜRLER OLSUN" bu. Hala "AMERİGA 2019'DA GÜZELDİ YEĞENİM ŞİMDİ HİÇ ÖYLE DEĞİL" diyen kimse gelsin 😂😂
Kira mı orada %3 -%5 artış var
Burada %300-%500
Eğitim olarak bu sene yine müfredat değişti seneye yine değişecek hatta bundan sonra senede 2 kere değişecek.
Paran elde mızrak altta yaprak ülkelerden daha değersiz.
Hala mı çıkmazsa üzülmeyin Ameriga bitmiş diyorsunuz?😂Ozaman din, siyaset ve futbolu temel ilke edip uzay,bilim ve sanat'ı öcü gibi gören bu zihniyeti ya iyi anlamamış yada aynı zihniyettesinizdir.
İnsanlar dv programına ülkeden kaçmak için ama neden katıldığını anlamamışsınız.Neyse ozaman boşuna " yau herkes başvuruyudu bende hele bir başvuram dedim çıkarsa da bir Ameriga görmüş olurum" diyenlere değilde , gerçekten orası ile ilgili bilgisi olan , planı olan ve nedenini iyi bilen insanlara çıkar.
-
Herkese günaydın,son 6 gün kaldı yavaştan sonuna geliyoruz İnşallah gerçekten hayatını değiştirecek kişilere çıkacak bu sene, umuyorum ki en azından algoritma öyle kişilere çıkarır bu sene. gülerek fotoğraf çektiren adamlara, rastgele isim yazanlara filan çıkıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum