Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

  • https://youtu.be/0vIZ13SWrhU?si=80e-pi6aR51R3s94

    Patır patır patır patır 😁


  • Bence ufak ufak usa bu göçmen mülteci DV vs işleri tamamen bitirecek GB gibi olacak


  • @JesusLord bu abimizin hastası çok her yerde duyuyorum ama nedense ben hiç ısınamadım :man_shrugging:


  • @Ozkan-aksan seçim sonrası sınırı komple kapatırlar. Trump gelirse tabi


  • Arkadaşlar ABD'de ne olursa olsun GC çekilişi kapanmaz diye düşünüyorum. Bu çekilişin amacı zaten Amerika'da çeşitlilik oluşturmak. Binlerce meksikalı abd'ye giriş yapmış kaçak olarak. Bu adam niye Türkiye'den ya da Azerbaycan'dan ya da diğer bölgelerden insan almayı bıraksın ki? Hele ki şu saatten sonra diğer ülkelerden çok daha muhtaç göçmen almaya eğer ki yarın ülkesinin tamamen latin amerikalı ya da hintli kaynamasını istemiyorsa. Zaten TR'den kaçıp ABD'ye gitsek konuşacağımız, çekeceğimiz dertler bunlar yine. Bir iyi farkı işte orta doğu değil ve ekonomi bizden iyi. Yoksa suç, cinayet, ırkçılık, berbat sağlık sistemi vs. tabii biz burada sonuç beklediğimiz için bende dahil hepimiz güzel hayaller kuruyoruz. Büyük bahçeli evler, lüks arabalar vs. ama diğer yanda kocaman gerçekler bunlar. 2019'dan önce gidenler abd'nin çok güzel ekmeğini yedi. Biz çıksa gc gidince ''yüksek kiralar, aşırı ne idüğü belirsiz kaçak göçmenler, bunlar yüzünden artan ırkçılık vs.'' derken zaten sıkıntı yani. 2019'dan önce gidenler Teksas ve Florida'da ev alma hayali kuruyordu. Şimdi o da hayal oldu. Daha şimdiden 2 kişi çalışır biri kirayı öder diğeriyle geçinirizi konuşuyoruz. O yüzden çıkmazsa da çekiliş çok üzülmeyin arkadaşlar. Vardır bir hayır.


  • Gidince bi araba alıp ön koltukları söküp baza atmak lazım içine karavan ayağı kullanırkende plastik sandAlye koycan 😂
    Sıfır masraf Çek soteye biyere ehliyet alana kadar yat uyu


  • Bu ileti silindi!

  • Arkadaşlar floridada içinde rahat uyuyabileceğimiz uygun bir araba nasıl bişey ayarlayabiliriz bilgisi olan araştıranlar var mı? 2000$ atarım


  • @Darko MR.Trump kesin Başkan bence aynen 0 taviz


  • @SonsuzlukVeÖtesine 2 kisi calisir biri kirayi oder biriyle geciniriz olayi yalan kimden nerden duyduysaniz itibar etmeyiniz.


  • Trump kesin baskan kimse tereddut dahi etmiyor burada .


  • @Ozkan-aksan 2 bin dolara abd nin hic bir yerinde araba alamazsiniz. hurda ya da hurdaya yakinlardan bahsetmiyorum.


  • @patriot bunu degistiremezler gocmen ulke burada herkes kendi dusunce yapisina sahip insanlarin oldugu yerlerde kalarak kendi dunyalarinda yasiyorlar.


  • Bu ileti silindi!

  • @patriot evet eski degil benim kastettigim dv lottery kaldirilmaz degildi gocmen girisini engelleyemezler abd kendisi cekilise gerek kalmadan gocmen vizeler veriyor zaten her yil ortalama 1 milyon insan giris yapiyor yasal yollarla abd ye bunun sadece 55 bin i dv lottery.


  • @patriot dediklerinizin bir çoğuna katılıyorum.

    Fakat eklemek istediklerim var.
    Detaylı araştırmıştım bu konuyu. Amerika'da ki sorun göçmenler değil, iltica eden sığınmacılar da değil. Yasal olmayan sığınmacılar sorun.
    Amerika'da bunu istemiyor çünkü hırsızlık, güvenlik sorunlarını bu yasal olmayan sığınmacılar çıkarıyor.
    Amerika dv lottery'yi iptal etmez, çünkü ülkenin kurucu değerlerinden biri olan çeşitliliği desteklediği için bu programın devam etmesini istemektedir.

    Kısacası arkadaşlar içimiz rahat olsun dv lottery devam edecektir :)


  • Kendi içimizden de örnek vereyim, misal sayın @hadi-BE, adamın hayalleri var, yıllardır yaşamak istediği yer California(inşallah nasip olur).
    Şimdi bu adam mı Amerika'ya gittiğinde güvenlik sorunu çıkaracak, toplumu rahatsız edecek?

    İstatistiklere göre de göçmenlerin suça karışma oranı çok çok düşük. Araştırabilirsiniz.

    Vakit yaklaştıkca kalbi güm güm atanların dv lottery'i kazanmasını diliyorum...


  • Bu ileti silindi!

  • Bu ileti silindi!

  • ...............


Benzer Başlıklar

  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2018 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum