ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@u2rem Ankara 43 kisiye E2 vizesi vermis gozukuyor, hizlandilar sanirim.
-
@meke E2 denilen bizim EB2 yi de mi kapsıyor tam anlayamadım? maalesef benim halen wellcome letter gelmedi. gözlerim yolarda:)
-
Mayis bulteni yayinlandi. Ancak ilerleme yok , zaten gecen ayki bultende very little to no movement notu dusmuslerdi aynen de oyle oldu. Sanirim ekim'e kadar bir ilerleme olmayacak.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2024/visa-bulletin-for-may-2024.html -
@meke evet bu sayede biz de martta randevu alabildik. Eger eski donemler gibi her ay 4-5 kisiye randevu verilseydi sanirim yillarca bekleyecekmisiz.
-
@meli Evet E2 EB2 yi kapsiyor
-
Merhabalar I-140 başvurum 22 Nisan itirabiyle gönderildi. Ancak avukat Receipt notice 2 hafta sonra gelir dedi. PD tarihim Receipt notice in geldiği tarih mi olacak yoksa 22 nisan mı ?
-
@caner1245 22 nisan olmalı uscis in aldığı tarih. Receipt notice de yazar zaten PD niz
-
@begumm Teşekkürler bilgi için.
-
Mayıs için randevular verildi mi acaba? listede kimse yok randevu dağıtımı olmadı mı ?
-
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı. EB2 Sürecimizi Hayman Woodvard firması ile yürütüyoruz ve çok da memnun olduğumuz söylenemez. Bu firma ile çalışan var mıdır deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz sevinirim.
-
@kayaaa Wegreened ile çalışıyoruz biz. Bu firma ile başka çalışan arkadaşlarda var burada. Memnun olmadığınız konular nelerdir? belki kıyaslayıp yorum yapabiliriz.
-
Öncelikle herkese merhaba
Ben eb2 employment based sürecindeyim. Şu anda abd’deyim. Statümü f1’e çevirdim. Prevailing wage aşamasındayım. 5 aydır bekliyorum. Avukatım 7-8 ay arası bulabileceğini söylüyor. Yakın zamanda bu maaş süreci tamamlanan birileri var mı? Süreç ne kadar sürdü vs. bilgi verecek arkadaş varsa çok sevinirim -
@chemistontheroad merhaba. Hem süreç çok yavaş ilerliyor hem de sorularımıza cevap almak için bazen haftalarca beklememiz gerekiyor. Ücret olarakda çok ciddi anlamda diğerlerinden fazla.
-
@kosev merhaba- PD tarihiniz nedir acaba? ve wellcome letter geldi mi size?
-
@kayaaa
chen, için genelde 1-2 gün içerisinde cevap alıyorsunuz sorularınıza. I-140 dosyayı göndermemiz bizim yaklaşık 2.5-3ay sürmüştü. Şuan hangi aşamadasınız? -
@meli
bildiğim kadarıyla pd labor certification gönderildikten sonra alınıyor. Ben daha o aşamaya gelemedim. -
Merbabalar. Benim 2 sorum olacakti..
-
vize onaylandıktan sonra en gec ne kadar süre sonra abd'ye giriş yapabiliriz?
-
onay sonrasinda mesela 1 yıl sonra abdye giris olabilir mi ya da ne gibi bir girişimde bulunmalıdır giriş sürecini uzatmak için? Tesekurler şimdiden vakit ayırdığınız için..
-
-
- soru için muayene tarihinden sonra 6 ay içinde olarak biliyorum.
Bu konuda DV ile ilgili başlıklarda epey bilgi vardı ama şuan net hatırlamıyorum.
-
@kosev merhaba. PWD asamasi 6 ay ortalamasina kadar dusmustu en son, umut ediyorum 1 ay sonra cevap almis olursunuz.
-
Vize 6 ay saglik muayenesi sonrasi gecerli
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum