DV2025 Sohbet Odası
-
@GizemYılmazz kaybetmeye mahkumsun arkadaşım, iyi dileklerin için teşekkürler
-
@hsn-kartal Kendisinin canı avukatçılık oynamak istiyor boşverin hocam
-
5.000 dolarlık böyle araç listesi yapmışlar

-
@yaren94 gerçekten anlamadim neden bu kadar öfke kustu bana :)
-
@hsn-kartal Allah yolunuzu açık etsin hocam. Çocuklarınız hatrına her şey gönlünüzce olsun inşallah :) Ayrıca @yaren94 Allah aşkına bir sus yahu. Ne çok konuşuyorsun her gönderide bir tartışma yaratıyorsun :D Zaten iki sinirlenmişim oturup kin besleyeceğim yok koca adam. Tekrar dediğim gibi Allah yolunuzu açık etsin. İyi akşamlar
-
@GizemYılmazz teşekkür ederim de bu öfke neden hepimiz aynı trene binmeye çalışıyoruz gerçekten anlamadim
-
@celica Subaru vay vay dikkatimi o çekti. Bariş akarsu kullaniyordu :D arkadaş çok severdi hem bariş akarsuyu hemde subaru yu^
-
@GizemYılmazz hanım, o şahıs sürekli bir polemiğe girip insanları "trollemeyi" deneyen birisi. Ben çoktan engelledim iyi ki engellemişim. Tartışma çıkarıp Ping-Pong isimli forum müdavimimizi banlattı ve daha sonrasında da absürd agresifliğini sürdürüyor.
-
@T-C-Kubilay-Dikici bu arkadaşımız özelinde söylemiyorum bunu ama bahsettiğiniz ülkeler taşıma yaparken belli bir kota dahilinde taşıma yapıyor onun için bir yerden sonra onay alamayan bir çok kişi oldu, yada taşısa bile schengenden red alan arkadaşlarımız oldu, aynı gün mail atıp birinin taşındığı diğerinin taşınmadığı oldu, daha önceden mail atmasına rağmen dosyası taşınmayan ama ondan sonra mail atanların taşındığı olduğu vs vs. Sorma nedeninizi anlıyorum ama dosya taşıma dediğimiz olay DV sürecinin olağandışı olan bir durumu bir garantisi, kesinliği veya kuralı yok maalesef
-
@celica adam enteresan ben iyi niyetli bir mesaj atıyorum o bana direk değil direkt yazılır diyor ,birsuru kişi de onu savunmaya çalışıyor bide genelleme yapıp hakarete varan söz kullanan var ,bilmiyor karşısindaki kim ona pabuç bırakır mı
-
@GizemYılmazz Bu ne biçim üslup? Sen bana sus diyemezsin burası sohbet odası diye savunan sendin bugün şimdi sus diyorsun. Herkes fikrini açıkça söyleyebilir
-
@celica Daha önceki konuyu bilemem tabii ki fakat sanırım psikolojik olarak sorunları var gibi gözüküyor. Daha az önce @hsn-kartal ilk yazdığında ilk tepkiyi bu arkadaş verdi. Daha sonra da tepki vermeye devam etti. Hatta hasan bey buna size ne? diye yazdı :D Şİmdi gelmiş onunla alakası yok Hasan beyle tartışıyoruz bana çocuk gibi avukatı mısın sen Atlantisin diyor :D Ben artık gerçekten psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Çok tuhaf davranıyor herkes. Bugünkü goy goy muhabbeti şimdi de bu. :D Sanırım gc kazananlar için mülakat stresi, gc bekleyenler içinse kalan kısa zaman hepimizi germeye başladı :D
-
@GizemYılmazz şimdi gizem hanım bana bir özür borcunuz var mı,yok mu ?boş yapmayalım
-
@yaren94 belki de aynı kişiler bunlar bosverin kendi haline
-
Neyse dostlar. Kapatalım bu konuları bence. Tadımız kaçmasın daha fazla. @hsn-kartal Büyüğümsün tekrar dediğim gibi kötü niyetle yazmadım. Saygım büyük sizlere. Umarım her şey gönlünüzce olur. Çocuklarınızın yüzü güler en azından. İyi akşamlar
-
@hsn-kartal evet o da olabilir
-
@Atlantis00 tamam arkadaşım sende kusura bakma iyi günler
-
@tugofield şu ana kadar 5000seviyesine anca yaklaşabildi. Şu an ki görüntüsü dv23den daha kötü diyebiliriz bence
-
Bu ileti silindi! -
@Emre-Kurtulmuş evet hocam süreç çok yavaş gidiyor, haziran mailleri bile gelmedi henüz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum