DV2025 Sohbet Odası
-
Üniversite döneminde fazlasıyla tükettiğim granül hazır kahveler sağolsun kahveden soğudum, ama malesef çay da içmekten pek keyif almıyorum o nedenle arafta yaşıyorum :sad_but_relieved_face: Aranızda var mı beni iki takımdan birine çekebilecek önerisi olan? :grinning_face:
-

O zaman ben paylaşayım, Los Angeles isteyenler için :)
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ettim, cevabınızdan anladığım kadarıyla ds260’da almanya adresi yazarsak dosya taşıma için gerek kalmıyor, peki dosyaların hızlı çağrılması açısından ankara mı avantajlı yoksa almanya mı, zira alman bürokrasisi ve kurumları aşırı yavaş işliyor genel olarak
-
Bu arada Nevada eyaleti de fena değil, biraz araştırıyordum. Bu eyaletin yolları harika ve kasabaları da öyle görünüyor.
Hatta bir youtube videosuna rastladım, sağ tarafında bölümler var oradan neler tanıtıyor başlıklar halinde de takip edebilirsiniz.
-
Şundan 15 gün öncesine kadar hiç bişey yoktu üstümde şimdi heyecan bastığı için üstümden her geçen uçağı görünce içindeymişim gibi hayal edip Los Angeles’a iniyormuşum gibi düşünüyorum , Çekirge 1 zıpladı 2 zıpladı olmadı bu 3 hadi bakalım şansımız bol olsun 🙏🇺🇸
-

Hepinize iyi günler arkadaşlar.... -
@salihcak0 cevabın için sağol.
-
@Darko state yerine şehirlere baksan daha iyi olur. şehir daha önemli. sonuçta state çok büyük bir yer her şehir aynı değil.
-
@Atlantis00

Al sana dişil enerji ve hayat enerjisi bir arada :D -
@HilalÜstün Oyyy çok tatlı <3
-
@korki Bol bol bitki çayı hocam, yeşil çay, kuşburnu, uyku çayları, papatya çayı vs benim ev bunlarla dolu
-
@korki Bence çay için hocam. Kahve tarafında o kadar hobi olarka kahve içen insan var ki, sizi rahat bırakmıyorlar. Altı üstü kahve içeceğiz ama bir adap uydurmuşlar ona uymamızı zorluyorlar ve içtiğimiz kahvenin nasıl yanlış biçimde olduğunu anlatmayı misyon ediniyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=zOsDtUhV1RA
Kaçak çay diye satılan seylan çayı için porselen demlikte. Hem tadı damağınızda kalır hem de karışan eden olmaz...
-
@celica Sormayın 😄
-
@serel Uzun süredir oradalar evet. Ben gittiklerinden sonra hızlıca bu danışmanlık olaylarına girdiler onu demek istemiştim :) Muhakkak herkes kazanç odaklı ama ne bileyim bana pek samimi gelmemişti. Eminim sıfır İngilizce ile gidenlerin işine yarıyordur bu tarz danışmanlıklar. O bakımdan çok da bir şey söylemek istemem.
-
@tufank Sanırım o okumaya üşendiğim kitapçıktaki "bakım" kısmına bu akşam biraz yoğunlaşmam gerekecek heheheh. Son paragrafta yazdığınız da gayet mantıklı.
-
@lawyergirl Gayet memnunuz şimdilik. Öğütücüden çıkan kahvenin kokusu apayrı okuyormuş onu anladım :)
-
@serel aynı kişilerin birde farelerle ilgili bi videosu vardı. Bide onu görmelisin. O da benim içimi karartmıştı
-
@celica Videoyu izleyince gözüm korktu resmen :astonished_face: Farklı kahve türlerinin olduğunu biliyordum ama böyle fermante, natural, yıkanmış vb. falan şeyleri olduğunu ilk defa duydum. En iyisi ben Upper Cihangir sokaklarından bir süre uzak durayım :grinning_face:
-
@newbie97 Onlardan ben denedim aslında sallama çay olarak ama her nedense 2-3 tane poşet koysam dahi yine aroması az gibi geliyor bana. Aktardan mı almam gerekiyor sizce?
-
@avar evet izledim onu da :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum