DV2025 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 bence turist olarak götür ve orada yaşayan arkadaşlardan bir kaçının evini gezdir. Yaşam standartını ve çocuğuna verebileceği geleceği görünce muhtemelen ikna olacaktır 😉 biraz masraflı ama değer diye düşünüyorum
-
@Emrah-Borazan her gün tlc programını seyrediyor. Bal gibi biliyor orada ki yaşamın ne kadar iyi olduğunu takip ettiği insnlar var. Onun derdi orada dil yok arkadaşları olmayacak ondan korkuyor yoksa en önden gidecek kendisi
-
@celica Çok haklısınız ama ben zaten bu ihtimali düşünerek bir beklentideyim ki %50 %50 çıkıp çıkmaması arasındayım hem maddi hemde kendimi ayarlamak için bu sene çıksada olur çıkmasada burda çok söylemek istemesemde yasal olmayan yollar ilede ilerleyen senelerde gidebilirim.
-
@Witch-Lilith yasal olmayan deneme artık çünkü uçak biletleri artık satılırken istenilen şartları da yerine getirmen gerekiyor yoksa bilet alamazsın. Brezilya - meksika gibi ülkeler için
-
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Witch-Lilith yasal olmayan deneme artık çünkü uçak biletleri artık satılırken istenilen şartları da yerine getirmen gerekiyor yoksa bilet alamazsın. Brezilya - meksika gibi ülkeler için
2 ay önce bizim bir abi geçmiş valla hocam. nasil geçmiş bilmiyorum ama ilk geçiş için 5500$ ödemiş xD arkadaşa belki yardimci olur :D
-
@gtx295 Kaçan para olsun önemli değil yeri tekrar dolar.Ama insan yinede üzülüyor.Sizin durumunuza daha çok üzüldüm
-
@Birgariphayat, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Kaçan para olsun önemli değil yeri tekrar dolar.Ama insan yinede üzülüyor.Sizin durumunuza daha çok üzüldüm
Üzülecek birşey yok. Giden para olsun sadece sevdiklerim gitmesin yeter ama onlarda gidiyor :) Para kazanilir birşekilde tek sorun insanin pskolojisi nin çok fazla düşmesi onun içinde ilaçlar var. ama onlarda yaşlandiriyor adami :/
-
@Witch-Lilith Yasal olmayan şeylerin konuşulması yasak forumda
-
@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@celica Çok haklısınız ama ben zaten bu ihtimali düşünerek bir beklentideyim ki %50 %50 çıkıp çıkmaması arasındayım hem maddi hemde kendimi ayarlamak için bu sene çıksada olur çıkmasada burda çok söylemek istemesemde yasal olmayan yollar ilede ilerleyen senelerde gidebilirim.
Bu çok zor bir karar. Oldu ki iltica edip green card alman muhtemelen10 yıl sürecek, tabi verirlerse.
5 yılda gc süreci. Tabi gc çıkınca türkiyeye gidip gelebiliyor musun onu bilmiyorum. Ailenden uzakta 10 yıl çok zor, allah göstermesin vefat vs. olduğunda gidemezsin bile. Bir ömürden 10 yıl göze çok geliyor. Geçen zamanın heleki aileden uzakta geçen zamanın telafisi yok. -
@Darko 2019'dan itibaren istikrarınıza hayran kaldım :) Öncelikle onu söyleyim. Bu arada iltica etmek kelimenin tam anlamı ile ihtiyacım olan bir şey gerek cinsel kimliğim gerekse etnik kökenim bakımından kanıtlayabileceğim şeyler ile gc almam zor olmaz. Sadece dediğim gibi para konusunda biraz daha birikim yapmam gerek. Bu süreçte tabii ki öncelikle yasal yolları deneyeceğim. 1 kere olmadı diye vazgeçmeyeceğim.
-
@Darko Haklsınız. Hep diyorum zaten aslında. Mesela benim bir arkadaşım yasal olarak gitti internship ile 1 yılın sonunda Türkiye'ye dönmeyip kaçak şekilde kalmaya devam etti. Şu an Amerikan vatandaşı bir sevgilisi var ve en son Hawaii'de tatil yapıyorlardı. Ona ''aileni hiç özlemiyor musun? Nasıl dayanacaksın Türkiye'ye hiç gelmeden, aileni görmeden?'' diye sormuştum. Bana ''Ailemden hiçbiriyle yakın değildim zaten, Türkiye'de yemekleri vs. dışında özlediğim hiçbir şey yok'' cevabını vermişti. O yüzden kaçak yollarla gitmek ben ve benim gibilere göre değil. Ailemi, sevdiklerimi hiç görmeden geçireceğim 5-10 yıl, Amerika vatandaşlığına değmez. Hatta hiçbir şey değmez. Hayat çok kısa. Su gibi geçip gidiyor ömür. 10 yılı geçtim bir dakikada bile her şey değişebiliyor. Her şey daha ucuz araba, daha ucuz telefon vs demek değil. Evet Amerika en büyük hayalim fakat yasal bir yol ile gidersem eğer. Yoksa gezip görsem dahi yeter zaten. O yüzden tekrar dediğim gibi kaçak yolla gitmek bize göre değil maalesef. Allah'ta o duruma düşürmesin hiçbirimizi. Hiçbir çaresi kalmayıp, tek çaresi de kaçak olarak gidecek tüm herkesin de Allah yardımcısı olsun. Çaresizliği hepimiz tatmışızdır.
-
@ayvalik10 izlemek ile o havayı solumak farklı bence ama yine de sen bilirsin 😉
-
''Ailemden hiçbiriyle yakın değildim zaten, Türkiye'de yemekleri vs. dışında özlediğim hiçbir şey yok'' Şu cümle o kadar ben ki ! anlatamam. Dediğim gibi eğer ki bir bekleyenim veya özleyeceğim biri olsa idi haklısınız o kadar yıl çekilmezdi.
-
Ya arkadaşlar konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum. İçimizde genel cerrahi uzmanı vs. var mı bilmiyorum ama daha önce basur ya da makat çatlağından dolayı ameliyat olmuş olanınız var mı acaba? Varsa özelden yazarsa çok mutlu olurum.
-
@Emrah-Borazan yeşil pasaport var zaten avrupaya götürücem onları oğlanlar paris disneyland istiyorlar ondan soluduğu zaman belki dediğin gibi aydınlanma yaşar
-
@gtx295 Bu kadar kaybınıza rağmen bu denli erdemli ve sakin konuşmanız ne kadar erdemli ve kaliteli bir insan olduğunuzu gösteriyor.Benim icinde bu dünyaya bu kadar anlam yüklemek anlamsızdı;ondan büyük hayallerim olmasaydı...
-
@gtx295 Bu kadar kaybınıza rağmen bu denli erdemli ve sakin konuşmanız ne kadar erdemli ve kaliteli bir insan olduğunuzu gösteriyor.Benim icinde bu dünyaya bu kadar anlam yüklemek anlamsızdı;ondan büyük hayallerim olmasaydı...
Aslinda çok sakin degilim sadece cevreme cok fazla bazi şeyleri belli etmiyorum. Genelde odam da bazen çok kötü oluyorum.
Hocam ne aşk hayatinda iyiyim ne para konusunda her 2side bitik. inanin benim için degerli birkaç insan var onlari sevmesem... Ama yaşiyoruz degil mi? Bazen kedimi opup koklamak bile o kadar güzel geliyor ki.
Evet miktar yuksek miktar evet eşşegim ama taniştigim deĝer verdigim insanlar oldu. Belki de kaybetmem gerekliydi? Eger onlarla taniştigimin bedeli ise üzülmedim...
Yaş ilerliyor inanin hayatima nasil devam edecegimi bazen bilemiyorum. insani sevdigi birisi de terk edince hali ile sirtini dayiyacak birisini bulamiyor.
Aile kursanda iş bitmiyor ki? Herşey toz pembe degil ben aileme bakamiyacaksam zaten bu işe giremem. Onlarin sorun çekmesi beni daha çok yorar üstüne daha çok kaybetme me neden olur... -
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Aslinda çok sakin degilim sadece cevreme cok fazla bazi şeyleri belli etmiyorum. Genelde odam da bazen çok kötü oluyorum.
Hocam ne aşk hayatinda iyiyim ne para konusunda her 2side bitik. inanin benim için degerli birkaç insan var onlari sevmesem... Ama yaşiyoruz degil mi? Bazen kedimi opup koklamak bile o kadar güzel geliyor ki.
Evet miktar yuksek miktar evet eşşegim ama taniştigim deĝer verdigim insanlar oldu. Belki de kaybetmem gerekliydi? Eger onlarla taniştigimin bedeli ise üzülmedim...
Yaş ilerliyor inanin hayatima nasil devam edecegimi bazen bilemiyorum. insani sevdigi birisi de terk edince hali ile sirtini dayiyacak birisini bulamiyor.
Aile kursanda iş bitmiyor ki? Herşey toz pembe degil ben aileme bakamiyacaksam zaten bu işe giremem. Onlarin sorun çekmesi beni daha çok yorar üstüne daha çok kaybetme me neden olur...Sihirli sözcüğü söylüyorum şimdi, çare Paxera :) 20 mg mi yoksa 40 mg mi ona siz karar verirsiniz.
-
Son 1 ay kalmış vay be.
Herkese tekrardan bol şans arkadaşlar, geçerken bir uğrayayım dedim :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum