DV2020 bekleme odası
-
@ahmet-34 sb-1 yapmak sorundayım para birikdire bilirsem sb-1 e başvuracam
-
@yapay-zeka dil bilmeden yapabileceğiniz meslekler var derlerdi hep, ama tabi ki babanızın hasta olması işleri değiştiriyor..
-
@lordbolton zaten markette 8 ay calışdım işten cıkardılar ev sahibi bulmuşdu işi
-
@yapay-zeka anladığım kadarıyla hava kuvvetlerine başvuracaksınız doğru muyum?
-
yok polisliğe başvuracakdım kismet olmadı
-
@yapay-zeka yaşınız kaç 40 geçmediyse hala şansınız vardır
-
40 yeni girdim
-
@yapay-zeka hayat ne deyim... bundan sonrası güzel olur umarım
-
inşallah
-
@yapay-zeka hayırlısı olsun
-
@lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@yapay-zeka numaranızı ilk seferde yanlış girmiş olabilir misiniz?
su anki sistem eskisine gore daha iyi.
Eskiden confirmation number kontrolu yoktu, sistem yanlis girip girmediginizi size soylemiyordu, aciklandiktan sonra ilk saatler zaten sistem kilitleniyordu ve uzun sure cevap gelmeyince kazanamadiniz yazisi geliyordu.
Simdi cok daha iyi, onay kodunu kaybetseniz de isteyebiliyorsunuz, bir harfi ya da numarayi bile yanlis girince kazanamadiniz yerine size yanlis girdiginizi soyluyor.
-
@crazycells umarım daha da geliştirirler zamanla...
-
@yapay-zeka DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
ingilzce bilmediğim ve para bitince geri gelmek sorunda kaldım tr ye babam rahattsızlanınca ona bakmak sorunda kaldım
Bazen insanın yakasını talihsizlikler bırakmıyor :( babanız nasıl oldu bu arada düzelmiştir umarım. Geçmiş olsun..
-
@rüzgar iyidir durumu iyi şimdi
-
Bu ileti silindi! -
@lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
benim de yaşım 22 ama keşke 18 de başlasaydım diyorum başvurmaya... çok geç kalmış hissediyorum gitmek için...
Hocam hiç belli olmuyor valla. 18-28 arası 10 kere başvuran biri seçilemez, siz 22'de ilk sefer seçilip gidersiniz. Şans lazım başka bir şey değil :)
-
@chromium aynen ilkinde de çıkan var 10 sefer başvurup çıkmayanda YouTube da bir videoda 3 kere green card çıktı diyordu biri 😑
-
21 yasinda ilk kez basvurmustum. 22 yasinda ikinci basvurumda kazandim. Hicbir sey icin gec degil. :) 21-24 yas arasi bence tam gidilecek yaslar. Ne 18-20 yasinda gibi cocuk oluyorsunuz, ne de 25-26 yasinda gibi olgun.
-
@edelweiss DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
21 yasinda ilk kez basvurmustum. 22 yasinda ikinci basvurumda kazandim. Hicbir sey icin gec degil. :) 21-24 yas arasi bence tam gidilecek yaslar. Ne 18-20 yasinda gibi cocuk oluyorsunuz, ne de 25-26 yasinda gibi olgun.
Ne güzel ya, bizim gibi strese binmemiş işiniz. Gerçi benim daha dört ama işte yavaştan hayata tamamen atılma dönemi geliyor keşke bunu direkt Amerika'da yapabilsem.
-
Hahah biz ölelim mi o zaman sayın @Edelweiss :)
20'li yaşlarının ilk yarısında olan arkadaşlar sizi anlıyorum, asla 30 olmayacaksınız gibi geliyor şuan size ama zaman geçince nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
Ben de o dönemlerdeyken 30+ olanların "orta yaş" grubuna dahil olduğunu düşünürdüm..Şuanki düşünceme göre orta yaşlılık bence 50-65 arası..
Tabi bu kişiden kişiye (psikolojik) ve kişiden kişiye (fiziksel) değişir, insanın kendisine nasıl baktığına bağlı olarak.Vücudunuza iyi davranın ve içinde bulunduğunuz anın tadını çıkarın :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum