Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

Kanada
1.3k 181 44.8k 170

• @Ahmet-Gümüş eyalet programlarında fırsat bulabildiniz mi ? Kolay ve fırsat olan ve neticede pr kalıcı oturum almayı saglayan ne var ? Bizlerede söylerseniz çok memnun oluruz. Bizler detaylı baktık ama tek bir tane kolay ve fırsat olan yol bulamadık.

• @Yusuf-4 TS2023 kodunu eklemek gerekli. Yoksa fark etmeyebilirler

• @chemistontheroad pr kalıcı oturum için kolay yol bunlar mı ? Artık kolay bir yol yok görünüyor

• @lorenZo
    açıkcası kanada konusunda tüm kalıcı oturum yolları için çok emin değilim.

3 yıllık çalışma izni almış bir kişi bu sürede kanada da çalışırsa bence Express entry den yeterli puanı sağlayabilir. Bunda da bir sürü kriter devreye giriyor. Yaş, eğitim, dil puanı. Eşinizin de bu durumları azda olsa etki edebiliyor.

• @chemistontheroad evet özellikle yaş kriteri çok avantaj. Eğer 30 yaş altı iseniz çok buyuk bir pozitif etki ediyor puanlamada.

• TS2023 OWP posta ile adrese gelme sürecini nasıl ögrenebılırım ?

• @lorenZo Tekrar değerlendirme için form doldurdum. Dikkate alınır mı bilemiyorum.

• @sopranos Posta teslimat ile ilgili bir takip platformu yok deniliyor. Sadece beklemekten başka bir çare yok. .

• ts2023 ile çalışma izni alanların son durumu nedir ? Hepsi iş buldu çalışıyor mu ? Neredeyse bir yılı dolacak uygulama çıkmasından buyana

• @Ahmet-Gümüş pr kalıcı oturum daveti almak için değişik başvuru yolları var. Resmi sitede bununla ilgili zaten tum detaylar yazılmış. Immigration ( göçmenlik ) kısmına girerseniz tüm bilgileri görebilirsiniz.

• @chemistontheroad iş durumu nasıl gidiyor ? pr kalıcı oturum için başvuru yaptınız mı ? ts2023 ile çalışma izni alıp iş bulmuştunuz en son galiba bi 6-7 ay geçti sanırsam..pr kalıcı oturum alabiliyormusun ?

• Galiba ts2023 ile çalışma izni alanlar beklentilerini bulamadılar..Eskiden bayağı bir durumları ve iş bulma konusunda deneyimlerini paylaşırlardı artık kimseden birşey göremiyoruz. pr kalıcı oturum almanında çok zor olduğu artık herkes tarafından bilinmeye başlandı. Umarım herkesin herşey gönlünce oluyordur.

• @lorenZo Hikayeyi nerden dinlediğiniz , ısrarla sorduğunuz bu soruların cevabını size verecektir. Ts2023 ile yaklasik 9800 kisi onay almis. Bunlarin yaklasik %5 i iltica basvurunda bulunmustur, %40 ı var olan kanada vizesi oldugu icin aldilar, %40 ı geri döndü %15 i burada yaşamanın tadını çıkarıyor🫣Siz hangi dilimdesiniz?

• merhaba sevgili üyeler,

Benim yuksek kalifiye dili iyi bilen Hataylı akrabası malesef rahmetli olan arkadasıma red vermişler Geri dönmenize inanamadık şeklinde. Fakat sosyal medyada depremle falan alakası bile olmayan Ankarada yasıyan mesela isim vereyim bilkentli kemal tugrul diye birisi almıs ve gitmis. Bu nasıl oluyor ben anlamadım. Depremzede bahane parası olan türkü alayım fikri şahane gibi geldi bana.

Yani bu ukraynalarıları hesapsız kitapsız alıyolar onlarin bitanesi bile geri mi dönecek sanki, çifte standardın zirvesi

• @kalimero Her depremzede alacak ya da her kalifiyeli onay alacak diye bir durum sözkonusu değil. Memurun nasıl incelediği ve üzgünüm ama anlık psikolojik durumuna bile bakıyor sonuç. Red maddelerini tekrar gözden geçirerek niyet mektubunu düzenleyip destekleyici evraklarla yeniden başvurmasını öneririm.

• @Seda-Uysal-Avcı oranlar oldukça yüksek görünüyor. Herkesin herşey gönlünce olsun

• Merhabalar ;

Yaklaşık 5 ay sonra br durum güncellmesi yapayım istedim :).

Kasım 2023 TS2023 le Vancouver a geldikten sonra hızlıca ev kiralama işlerini hallettim . O sürede Indeed ve Linkedin den sürekli iş başvuruları yaptım. Fakat Türkiye den getirdiğiniz paranın burada çok fazla bir kıymeti olmadığı için, hızlıca bir elektrikli bisiklet alıp doordash ve uber e başladım.

Aralık sonuna doğru eşim ve çocuğumu da getirdim. Sonra Canada nın Türktelekom u olan TELUS ta teknisyenlik seviyesinde bir iş buldum ve hala daha TELUs ta çalışıyorum.

Kızımın okul öncesi eğitimi için birkaç yere başvurmuştuk , geçtiğimiz haftalarda cevap geldi Mayıs ortası gibi oda okul öncesi eğitimine başlayabilecek.

Eşim geldiğimizde hamileydi birkaç güne kadar doğum olacak, ailenin ilk kanada vatandaşı aramıza katılmış olacak :) .

Hızlıca üstünden geçmeye çalıştım. Şimdilik herşey güzel gidiyor . Umarım herkesin gönlüne göre olur. Vancouver la ilgili soru varsa cevaplayabilirim . Sağlık sistemi , iş hayatı, kiralar vs.

• @grounddreamer çok sevindim adınıza🙏🏻

• @Seda-Uysal-Avcı Çok teşekkürler umarım sizde de herşey yolundadır. Fransızca nasıl gidiyor :)

• @grounddreamer, içinde söyledi: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

Merhabalar ;

Yaklaşık 5 ay sonra br durum güncellmesi yapayım istedim :).

Kasım 2023 TS2023 le Vancouver a geldikten sonra hızlıca ev kiralama işlerini hallettim . O sürede Indeed ve Linkedin den sürekli iş başvuruları yaptım. Fakat Türkiye den getirdiğiniz paranın burada çok fazla bir kıymeti olmadığı için, hızlıca bir elektrikli bisiklet alıp doordash ve uber e başladım.

Aralık sonuna doğru eşim ve çocuğumu da getirdim. Sonra Canada nın Türktelekom u olan TELUS ta teknisyenlik seviyesinde bir iş buldum ve hala daha TELUs ta çalışıyorum.

Kızımın okul öncesi eğitimi için birkaç yere başvurmuştuk , geçtiğimiz haftalarda cevap geldi Mayıs ortası gibi oda okul öncesi eğitimine başlayabilecek.

Eşim geldiğimizde hamileydi birkaç güne kadar doğum olacak, ailenin ilk kanada vatandaşı aramıza katılmış olacak :) .

Hızlıca üstünden geçmeye çalıştım. Şimdilik herşey güzel gidiyor . Umarım herkesin gönlüne göre olur. Vancouver la ilgili soru varsa cevaplayabilirim . Sağlık sistemi , iş hayatı, kiralar vs.

iyi haberler almak sevindirici, hayırlı olsun, tebrikler.
    Uber ve Doordash nasıldı vancouver'da?

Benzer Başlıklar

• TS2023-OWP ile kanada'da (pr) kalıcı oturum alma yolları

Kanada
    76
    0 Oy
    76 İleti
    6k Bakış
    K
    Bu kadar overrated bir ülkeye göçmenin bu kadar zor olması ilginç.
  • Çocuklar için Kanada vizesi başvurusu

Kanada kanada
    3
    0 Oy
    3 İleti
    434 Bakış
    simurg9492S
    Ben sifirdan basvurdum... Esim bahsettigim sure icinde gitme firsati olmadi... Sizin konuyu da bilemiyorum. Yine internetten basvuruyorsunuz ancak kesin veriip vermedikleri konusunda emin degilim
  • Kanada Turist Vizesi Başvurusu

Kanada
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    122k Bakış
    2
    Merhaba. elimde DÜNYA KUPASI 2026 2 ADET BİLET mevcut. Maçlar Kanada Vancouver Stadyumundadır maç Avusturya Türkiye maçı 13 Haziran maç Yeni Zelanda Mısır maçı 21 Haziran Türkiye maçını izlemek için hemde gezmek için vizeye başvurdum ama sonuç hala gelmedi geleceğine dair umudumda azaldı devretmek istiyorum ilgilenenler mesaj atabilir.
  • Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa)

Taşındı Kanada
    93
    1
    5 Oy
    93 İleti
    18k Bakış
    serkanistS
    @P-EDUCATİONTEACHER şuan bir bilgim yok dotum elçiliğe bir mail atsan hemen cevap verirler inan .... usa vizesi olanlara veriyorlardır selamlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k