TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
-
@Ahmet-Gümüş en doğru bilgiler kaynakta var zaten
-
bizim toplumun en büyük problemlerinden biri okuduğunu anlamamak. yazdıklarının hiç birini iddia etmedim. EE kolaydır da demedim.Kanadaki bazı eyalet programları önem verdikleri sektörlerdeki göçmen talebini önceliklendirmiş. Hatta ticari olanları devlet destekleri ile istediğin organizyonu kurmana ve bu yolla göçmenlik yolu açman için imkanlar tanıyor. Kendimde araştırıyorum ve buradaki arkadaşlarımızında bakmasında fayda olabileceğini söyledim,konuyu minvalinden çıkarmayalım.
-
TS2023 kapsamında 25 dec 2023 tarihinde başvuru yapmış olduğum OWP hala onay ya da ret gelmedi. Bu kadar uzun süredir beklemede olan kimse var mı ?
-
@Ahmet-Gümüş Hocam o şahıs forumda sadece bu konuya yazmış. Okuyanları resmi dökümanlarla eşleşmeyen bilgiler vererek zor/imkansız/süresi bitti/önceden gelseydiniz diyerek rakip eliyor bana kalırsa.
Her şey website'de mevcut, saf bilgi vermek yerine boşverin başvurmayın demek ne demektir yani. Bir de böyle bir forumda
-
@Ahmet-Gümüş her başvuru ve beklenti kişiye özel. Umarım herşey gönlünüzce olur.
-
@sopranos galiba çok kişi var senin gibi uzun süredir neticesi belli olmayan.
-
@Ahmet-Gümüş herkes için en güzeli ve iyisi olması dileğiyle
-
@sopranos Hocam benim başvuru 31 aralık. geçen hafta ret geldi. IRCC yi aradık başvurum sanki TS2023 Open Work Permit statüsünde değerlendirilmemiş. Tekrar değerlendirme için form doldurdum. Tekrar değerlendirirler mi bilmiyorum. Fakat size önerim IRCC yi arayın ve sorun.
-
@Ahmet-Gümüş eyalet programlarında fırsat bulabildiniz mi ? Kolay ve fırsat olan ve neticede pr kalıcı oturum almayı saglayan ne var ? Bizlerede söylerseniz çok memnun oluruz. Bizler detaylı baktık ama tek bir tane kolay ve fırsat olan yol bulamadık.
-
@Yusuf-4 TS2023 kodunu eklemek gerekli. Yoksa fark etmeyebilirler
-
@chemistontheroad pr kalıcı oturum için kolay yol bunlar mı ? Artık kolay bir yol yok görünüyor
-
@lorenZo
açıkcası kanada konusunda tüm kalıcı oturum yolları için çok emin değilim.3 yıllık çalışma izni almış bir kişi bu sürede kanada da çalışırsa bence Express entry den yeterli puanı sağlayabilir. Bunda da bir sürü kriter devreye giriyor. Yaş, eğitim, dil puanı. Eşinizin de bu durumları azda olsa etki edebiliyor.
-
@chemistontheroad evet özellikle yaş kriteri çok avantaj. Eğer 30 yaş altı iseniz çok buyuk bir pozitif etki ediyor puanlamada.
-
TS2023 OWP posta ile adrese gelme sürecini nasıl ögrenebılırım ?
-
@lorenZo Tekrar değerlendirme için form doldurdum. Dikkate alınır mı bilemiyorum.
-
@sopranos Posta teslimat ile ilgili bir takip platformu yok deniliyor. Sadece beklemekten başka bir çare yok. .
-
ts2023 ile çalışma izni alanların son durumu nedir ? Hepsi iş buldu çalışıyor mu ? Neredeyse bir yılı dolacak uygulama çıkmasından buyana
-
@Ahmet-Gümüş pr kalıcı oturum daveti almak için değişik başvuru yolları var. Resmi sitede bununla ilgili zaten tum detaylar yazılmış. Immigration ( göçmenlik ) kısmına girerseniz tüm bilgileri görebilirsiniz.
-
@chemistontheroad iş durumu nasıl gidiyor ? pr kalıcı oturum için başvuru yaptınız mı ? ts2023 ile çalışma izni alıp iş bulmuştunuz en son galiba bi 6-7 ay geçti sanırsam..pr kalıcı oturum alabiliyormusun ?
-
Galiba ts2023 ile çalışma izni alanlar beklentilerini bulamadılar..Eskiden bayağı bir durumları ve iş bulma konusunda deneyimlerini paylaşırlardı artık kimseden birşey göremiyoruz. pr kalıcı oturum almanında çok zor olduğu artık herkes tarafından bilinmeye başlandı. Umarım herkesin herşey gönlünce oluyordur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum