K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@tncymz eyaletten eyalete değişiyor 20 günde alanda biliyorum , 3 ayda alanda , 9 ayda alanda hatta şöyle söliyim bulunduğun eyalette ki ofisler arasında bile farklılık var. O yüzden dosyanın hangi ofise gönderildiği ve bakan memura bağlı. K1 de gc için mülakat yok ama bazı memurlar çağırıyor yani şans tamamen. Ben 8.5 ayda aldım. Benden sonra başvuran birisi 20 günde aldı :)
-
@Emir-1 Hayrlı uğurlu olsun kardeşim, herşey gönlünce olsun inşallah. Rast Gelsin 🪬
-
@ob16222 20 günde green card mı aldı ? Şaşırtıcı bir süreymiş. bu süre çalışma izni için falan sanıyordum.
-
Merhabalar herkese ben nişanlımla k1 vizesine 11 eylül 2023 de başvurmuştum şuan dosyam 25 mart da approved oldu 26 martta da dışişleri bakanlığına göderilmiş bundan sonra ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
-
@metın-altnkhya hocam dosyanız hala uscis de :) onayda ki yazıda gönderdik diyorlar ama hemen gitmiyor 20-30 gün daha uscis de bekleyecek sonra nvc ye gidecek , nvc den dosya numaranızı alacaksanız sonra da dosyanızı takip edeceksiniz ankarays ne zaman gelirse de randevu işleri var. Bir 1-2 ay daha beklemeniz lazım hocam
-
@ob16222 zaten gelen bilgide nisan ayının 9 na kadar kağıdın posta yoluyla iletiliceği bildiriliyor onu bekliycem de şimdi benim merak ettiğim şey abdye ortalama ne kadar sürede giriş yaparım onu tam hesaplayamıyorum ortalama ne kadar daha işlemim var sizce
-
nvc deki dosya in transit olduktan kac gun sonra ready oluyor?
-
@metın-altnkhya hocam o beklediğiniz kağıt gelir noa2 kağıdı onayla ilgili ama dosyanız nvc ye hemen gitmiyor , eğer süreci değiştirdiler ise fikrim yok. Dosyanızın gittiğini düşünüyorsanız nvc den numaranızı request yapın madem :) , minimum 45 günü gözden çıkarın , yani benim şahsi görüşüm tamamen haziran-Temmuz orada olursunuz bildiğim kadarıyla buradaki arkadaşlar Nisan ve mayıs randevularını aldı. Elçilik tekrar açar mı Nisan ve mayıs için bilmiyorum açıkçası.
-
Arkadaşlar merhaba eylülde yaptığımız başvuru 18 mart itibariyle noa2 kategorisine girdi. Belgelerin türkiyeye gelme süreci başladı. Soracağım soru saçma olacak belki ama bu son vize görüşmesinde bu aşamadan sonra red yeme ihtimali nedir acaba, ve çok soruldu biliyorum ama bu aşamadan sonra beklemekten başka yapılacak herhangi bir şey var mı?
-
@cre3d yaprağınız beyanlar doğruysa niye red olsun ki , sonuçta ilişkiniz gerçek. Maalesef beklemekten başka seçeneğiniz yok. Eğer ortada ciddi bir sağlık problemi yoksa. Olduğunu düşünüyorsanız kanıtlarıyla birlikte hızlandırma talebinde bulunabilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar dosyam transit deyken randevu aldım reedy olmadan yani
İlk olarak reedy olmadan sağlığa girebiliyor muyum
İkincisi de randevu yu iptal edersem ödediğim 265 dolar ödeme ne olacak
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim çok strese girdim 😅 -
Merhabala dosyamın şuan NVC olduğuna dair postayı aldım şimdi size şu konuda hakkında bir sorum var ben dosyamın durumunu nasıl takip edebilirim nereden ve hangi numara ile önceden dosyamı track uygulamasından WAC ile başlayan numara ile takip ediyordum.
-
@Mehmet-Kusken bi arkadaşım 3 hafta da reedy oldu
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
bir sorum olacak size, DS160 doldururken, istanbul olarak işaretlemiştim görüşme istediğim yere, ama randevu alırken sadece ankara da bosluk oldugunu önüme cıkardı, ben de Ankara'ya aldım 2 Agustos'a elim mahkum.... Ds160 confirmation sayfasında istanbul consultate yazıor, bir sıkıntı olur mu ankaradaki randevuya gittiğimde?
-
@onuronur gidebilirsiniz. Bişey olmaz , iptal ederseniz başka bir vakitte açılan randevu alırsınız. Ben yerinizde olsam iptal etmem bütün işlemlerimi tamamlarım sonrasında da randevuya giderim. Yapıp yapmamak size kalmış.
-
@metın-altnkhya hocam dosyanız hala nvc de değil :) o yüzden takip edebileceğiniz bir numara yok. Nvc size bir süre sonra mail adresinize numarayı gönderecek. Dosyanız hala uscis de , onaylandığı an dosyanız hemen gönderilmiyor. WAC numarası ile bir işiniz yok artık. Ank numarasını nvc tarafından size söylenecek. Eğer dosyanızın nvc de olduğunu düşünüyorsanız aşağıda ki linkten dosyanızın onayladığını ve dosya numarasını öğrenmek istediğinizi yazın gerekli bilgiler ile 2-3 güne dönüş yaparlar. Gelecek cevabı söyleyeyim size , henüz dosyanız bize ulaşmadı ulaşınca numarayı göndereceğiz
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/ask-nvc.html
-
@sarper90day olmaz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum