ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@Hilal-2 aynen tam bir ay.. :)
-
@begumm tam bir ay mı bilmiyorum imzanızda göremedim ama haziran 2023 diye sorduğunuz için hatırladım
-
@begumm hatta belki aynı anda current oluruz o ay 4 hafta atarsa takvim, kim bilir:)
-
Nisan vize bülteninde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum birkaç ay boyunca çok az ya da herhangi bir ilerleme ön görülmüyor. Moral bozucu.
EMPLOYMENT-based categories: Very little to no forward movement is expected in the coming months since the final action dates for many categories advanced for April 2024. -
@Tracy Evet aynen, çoğu insan sevindi ama ben görünce hiç yoktan iyidir dedim. Çeyrek dilimlerde beklenilen ilerlemeye göre çok az. Ki avukat yorumları vs Eylül sonuna kadar çok az veyahut hiç ilerleme olmayacağını söylüyor. Bakalım hayırlısı göreceğiz.
-
Forumdaki arkadaşlarımızdan henüz Mart ayı başından bu yana randevu emaili alan yok gibi görünüyor. Yine de yazıp sormak istedim. Ayrıca bugün 2 arkadaşımzın interview ü var u2rem ve nano. İyi geçtiğini umuyorum. deneyimlerini yine yazarlarsa mutlu oluruz. Son olarak interview emaili alan arkadaşlar için bir sorum: Randevu emaili state.gov uzantılı adresten mi geliyor? ([email protected])
-
@Rdem09, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Forumdaki arkadaşlarımızdan henüz Mart ayı başından bu yana randevu emaili alan yok gibi görünüyor. Yine de yazıp sormak istedim. Ayrıca bugün 2 arkadaşımzın interview ü var u2rem ve nano. İyi geçtiğini umuyorum. deneyimlerini yine yazarlarsa mutlu oluruz. Son olarak interview emaili alan arkadaşlar için bir sorum: Randevu emaili state.gov uzantılı adresten mi geliyor? ([email protected])
Merhabalar benim randevum sabah 08.00 deydi detaylı paylaşacağım şu an yoldayım, onaylandı sorunsuz çok şükür🙏
Randevu maili bana nvc.state.gov/inquiry dan gelmiş şimdi baktım
-
@u2rem tebrikler hayirli olsun. Cok sevindim.
-
Bu ileti silindi!
-
@u2rem Tebrikler hayırlı olsun.
-
@u2rem Hocam çok sevindim, tebrikler, umarım bundan sonrası da sağ salim hayırlısıyla devam eder.
-
@u2rem hayırlı uğurlu olsun tebrikler :)
-
Herkese çok teşekkür ederim mülakat sürecimi detaylı şekilde paylaştım.
Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler https://yesilkartforum.com/forum/post/420409 -
Sevgili arkadaşlar benim de 2 saat önce mülakat randevu emailim ulaştı, yani haftasonu bile alınıyor email. Forumda okuduğum ayın 20 sinden sonra da email gelen arkadaşlar görmüştüm.. nvc. uzantılı siteden gelen emailde 17 Nisan 2024 için Randevu verildi. Ben de yaklaşık DQ den bu yana 10 ay beklemiş oldum (DQ tarihimde düzeltme yaptım: Mayıs 23 2023). İnşl sorun olmadan tamamlanır sürecim. Sizlerin de sürecinin hızlanarak ilerlemesini dilerim.
-
@Feridun-Boylu kayıt olmayı deneyin yinede. Eğer izin vermezse sisten a vukatınız kayıt olmuş demektir.
Bizde öyle olmuştu. Neden ekleyemiyorum diye avukatımıza sormuştuk. Biz size bilgi vericegiz. Bizde ekli demişlerdi. -
@Rdem09 Hocam benim de 18 Nisan 8:30 .... kolaylıklar dilerim
-
@GÖK şimdiden kolay gelsin, umarım sorunsuz alırsınız.
-
Bu ileti silindi!
-
@justmansam @GÖK hayırlı olsun hocam. DQ ve PD ne sizin? Asset istenmedi di mi e-posta da?
-
@GÖK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@Rdem09 Hocam benim de 18 Nisan 8:30 .... kolaylıklar dilerim
Hayırlı olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum