Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

• @ErdalK dedigim gibi direk amaci soylemek en iyisi, oradakiler biraz yalan dedktoru gibi calismaya calisiyorlar. Dogal ve akici sekilde niyetinizi soylerseniz ve bunu desteklerseniz daha cok sansiniz var.

• @Muhtaradana google ın fligth kısmına bakmanı öneririm. uygun fiyata bilet çıkınca haber veriyor.

• Merhaba , bilgisi ya da tecrübesi olan arkadaslar cevaplayabilirse çok memnun olurum. Öncelikle şu bilgiyi vermek istiyorum ,ABD turist vizesini eşimle birlikte aldık , görüşmeyi birlikte gerçekleştirdik . Farzedelim ki ben ABD ye turist vizesiyle girdim ve 3 aydır ABD deyim turist statüm devam ediyor . Vizeyi birlikte aldığım eşim benden 3-4 ay sonra turist olarak ABD ye girmek istediğinde sorun yaşar mı ?

• @koray__1158 giriş amacı dışında (turistik / iş ) başka bir niyet taşımıyorsa bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ancak her girişte bir sorgulama oluyor. Siz giriş yaparken kalış süreniz ile ilgili bir bildirimde bulunuyorsunuz. Belirttiğiniz süreden fazla kalırsanız eşiniz giriş yaparken buna yönelik soruları beraberinde getirebilir. (Change of status niyeti sorgulanabilir). Hiç sorgulama olmayabilir de. Tamamen CBP görevlisinin insiyatifine kalmış.

• @tufank cevap için teşekkürler , her girişte sorular tabikide soruluyor fakat verdiğimiz cevapları bir yere not ettiklerini pek sanmıyorum açıkçası , bu şekilde bir tecrübesi olanla da karşılaşmadım . Konunun CBP görevlisi inisiyatfinde olduğunu da biliyorum ama yine de sormak istedim . Belki bununla ilgili bir tecrübesi olan vardır diye.

• ⭐⭐⭐⭐

@koray__1158 bize sordukları sorular genelde teyid amaçlı. not almaktan ziyade eğer biletinizi gidiş / dönüş olarak aldıysanız girişte bu bilet bilgisine erişebiliyorlar zaten. dolayısıyla zaten dönüş tarihinizi biliyorlar. tabi ki bu bilet ile ilgili değişiklik yapmak veya iptal etmek elinizde. dolayısıyla görevli bu bilgilere bakmak ve buna göre değerlendirmek isterse değerlendirebilir. ya da hiç dikkate bile almayabilir. Ortada şüpheli bir durum yok ve girişte belirtilen niyete uygunsa zaten sorun olmayacaktır.

• ⭐⭐

arkadaşlar yakın zamanda aramızda kendisi yada yada birinci ağızdan duyduğunuz birisinin b1/b2 vize randevusunu öne çekme bilgisi, deneyimi oldu mu.

• Tanıdığımın bir danışmanlık şirketi var Amerika turist vizesi için benim yerime başvuru yaptı. 2025 yılına randevum var ve ödemeyi yaptım Doğum tarihimin yılını ve pasaport numaramı yanlış girmiş. Pasaport no değişiyor ama doğum tarihim sistemde değişmiyor. Sanırım ds formunu da 1 kere değiştirme hakkım var. Param yanar mı, bu bir red sebebi midir? Yoksa ds formunu revize etmem yeterli olur mu? Yardımlarınızı rica ederim.

• @mesut1905, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

arkadaşlar yakın zamanda aramızda kendisi yada yada birinci ağızdan duyduğunuz birisinin b1/b2 vize randevusunu öne çekme bilgisi, deneyimi oldu mu.

Forumda @Rushvisasnow bu işi yapıyor

• ⭐⭐

@ReLoad evet kendisiyle çalışıyorum zaten

• @mesut1905, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@ReLoad evet kendisiyle çalışıyorum zaten

O zaman öğrenmek istediğiniz nedir. Siz sorunuzu sorun, biliyorsam yada bilen varsa yardımcı olalım.

• ⭐⭐

@ReLoad sorum iletimde mevcut zaten :) şuan öne çekemiyoruz hiç bir şekilde bende bunu yapabilen var mı merak ettim.

• Biraz sabır, illa ki birileri randevu tarihini ileri atar yada konsolosluk yeni tarih açar ve o zaman randevu alırsınız. Ben de 10 gündür 4 kişilik grup için randevu almaya çalışıyorum ama açık tarih yok denk gelemiyorum.

• ⭐⭐

@ReLoad bizde 15 gündür 3 kişilik ailem için beklemedeyiz. siz başardığınızda bilgi verirseniz bana örnek teşkil edecektir.

• @mesut1905 kısmet artık. Program 24 saat çalışıyor, randevu alırsak tabi ki haber veririm.

• Herkese selamlar,
    Ben 2023 lottery kazananiyim ve 8 aydir ABD'de yasamaktayim. Soyle bir sorum olacak bilen birisi bana aciklayabilir mi? Babam beni ziyaret etmek istiyor ve ben onun icin ds-160 doldurdum, gecen yilin Kasim ayi icerisinde. Mulakati 6 gun sonra 12 Mart'da olacak. Fakat ben girdigim bilgileri bir kontrol etmek istedim tekrar fakat Ceac sitesinde status check' de dosya ya ulasilamadigi hatasini aliyorum. Confirmation page suan elimde onunla ilgili bir sorunum yok ama ds-160 dosyasina bu kadar kisa sure kaldigi icin kontrol amacli giris yapmaya calistim ama ulasamadim. Bunun sebebi nedir?

• ⭐⭐

@Barolc imzalanmış ve confirmation sayfası çıktı alınmış ds160 a ulaşamazsınız.

• Tesekkur ederim @selamibasaran bey. Ben bunu hatirladim ama emin olamadim. Malum burda kosusturmaca bir an stress oldum emin olmak istedim :)) Simdi hatirladim ds-260 ustunde degisiklik yapmak isteyenler de mail ile ds 260 actirma talebi uygulamislardi. Biraz hizli karar vererek yazdim, kusuruma bakmayin. Iyi gunler :)

• ⭐⭐⭐⭐

@Barolc bahsettiğiz “status check” ekranı randevu sonrası dosyanın durumunu takip için kullanılabilir. Maalesef imzalanan formun çıktısını en son aşamada almadıysanız ulaşmanız mümkün değil. Dilerseniz yeni bir form doldurabilirsiniz ve AIS üzerinden görüşmeye gireceğiniz form numarasını bir sefere mahsus güncelleyebilirsiniz.

• @mesut1905 merhaba. Ben 1 ay önce başvuru yaptım. Bir arkadaş sayesinde 1 ocak 2025’ten 29 mart 2024’e çektik randevuyu.

Benzer Başlıklar

• B1-B2 vizesiyle oturum uzatma

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) b1 vizesi b2 vizesi oturum
    4
    0 Oy
    4 İleti
    606 Bakış
    S
    merhaba turist vizesi yenilemede greencarda başvurulan fotoğrafla aynısı olursa sorun olurmu? 6 aylık değil bu denilirmi?
  • B1/B2 Vize Iptali nerden kontrol edilebilir?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    gucarslanG
    @peace33 yasal olmayan konular için bir avukatla görüşmelisiniz. sorunuzun cevabını bilsem dahi size bu konuda yardımcı olamam. bu sebeple sizi forumdan uzaklaştırıyorum.
  • EB vizesi aldıktan sonra işten ayrılma süresi

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler is sponsorlu is vizesi vize
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Baran-İst, içinde söyledi: EB vizesi aldıktan sonra işten ayrılma süresi Unskilled EB3 le green card alıp mecburi sürenin sonunda skilled işlere başvurabilmek Arkadaşlar Merhaba Ben Amerikadan 2004 yılında MBA almış birisiyim. O zamanlar 1 yıllık OPT(OptionalPractical Training ) süresince H1-B sponsor edecek bir işveren bulamamıştım ve Türkiyeye dönmüştüm. Amerikada skilled işlere çok fazla Çinli ve Hintli talip bu nedenle çok rekabet var. Türkiyeye geldikten sonra 13 yıldır satınalma ve dış ticaret alanlarında çalışıyorum. Deneyimlerim KOBİ'lerde oluştuğu için ve international şirketlerde çalışmadığım için yaptığım iş yoluyla skilled bir EB3 Green Card alabileceğimi sanmıyorum. Anladığım kadarıyla bu şekilde green carda hak kazanmak daha zor.Sizlere sorum şu şekilde. Buradan unskilled EB3 programına başvursam greencardı aldıktan sonra Mc Donalds veya Wendysde zorunlu 1 sene çalışma süresini unkilled worker olarak tamamlasam. Süreyi tamamladıktan sonra ABD de skilled profesyonel joblara başvurabiliyomuyum ? Buna bir engel varmı ? Yoksa ABD vatandaşlığını alana kadar 5 yıl boyunca Mc Donalds, Wendys tarzı unskilled işler yapmaya mahkummuyum ? Yani greencardı EB3 unskilled worker olarak alan bir kişi 1 yıl zorunlu çalışma süresinin sonunda skilled işlere başvurup çalışabiliyormu ? Bu soruyla ilgili cevaplarınızı beklyorum. Normalde is sponsorlu vizelerle gelmeniz durumunda minimum 6 ay o is yeri ile calismanizi tavsiye ederim. Bu sekilde daha sonraki hicbir surecte problem yasamazsiniz. Ama 1 senelik sozlesme yaptiysaniz bu durumda sozlesmeye sadik kalip minimum 1 yil calismalisiniz. Fakat sonrasinda kendinize dilediginiz baska bir is bulup calisabilirsiniz. 1 yildan sonra ayni iste kalip kalmamak sizin tercihiniz.
  • 4 Oy
    2k İleti
    213k Bakış
    K
    @Broly-Hex tesekkurler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k