K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Mehmet-Kusken DS-160 doldurun çünkü doldurması uzun süren bir form. Ben in transit'te iken randevu almayı denedim ama sistem izin vermedi isterseniz deneyin. Umarım en kısa sürede ready olur
-
Arkadaşlar ben dün itibarıyla ABD’ye giriş yaptım ve 9 martta nikahımız var. Bu süreçte bize elinden geldiğince yardımcı olan @ob16222 özellikle teşekkür etmek istiyorum. İnşallah herkesin süreci bir an önce olumlu sonuçlanır.
-
@tncymz hayirli olsun cok sevindim cok mutlu olun. darisi bizim gibi bekleyenlere.
-
@spenb sana bırakmış, ister gönder ister gönderme. Ben tamamen şahsi olarak düşüncemi söyledim göndermezdim. İçim rahat etmez dersen gönder yenisini yollasınlar ama 7 günü sil kafandan en az.
-
@tncymz Hayırlı olsun dostum. Bak red etmemişler :D boş yere stres yaptın
-
@sadık01 daha çok değişir hocam o , oraya takılı kalma çok sağlıklı bir sistem değil maalesef
-
Herkese merhaba, bugünlerde randevu alabilen oldu mu acaba?
-
@sime4 ben de bakıyorum sürekli bu ay daha açılmadı. Ne zaman açılacağı hiç belli olmuyor ki
-
@tncymz tebrik ederim. Mutluluklar dilerim
-
NOA2 6 Subat 2024, 27 subat tarihinde inquiry gonderdim ve 28 subatta ANK ile baslayan case numarami email olarak attiklar ama dosyami hala konsolosluga gondermediler . next shipping date 12 & 13 mart tarihinde . acaba 12 13 mart tarihinde evraklarimi konsolosluga gondeririler mi? tekrar inquiry gondermelimiyim?
-
@ob16222 bugun paketleyip yolladiklarina dair mail attilar.yarin teslim aliyorum buyuk ihtimalle. Cuma sabahi da ucagim var.
-
@tncymz hayırlı olsun havalimaninda inince ne soru sordular ve İngilizce bilmeyenler ne yapiyirlar paylasirsaniz tesekkur ederim
-
@sahin-07 İngilizce bilen için problem olmayacak. Çünkü orada telefon kullanmana izin vermiyorlar. Nişanlımın adını sordu. Daha önce evlilik yapıp yapmadığını, nerede yaşadığını ne iş yaptığı gibi klasik sorular sordu ve bir problem olmadı. Benim sarı pakette 15 cm kadar yırtık vardı bir problem olmadı. İngilizce bilmeyenler için bilmiyorum gerçekten. Belki bir kağıda önceden bir şeyler yazabilirsiniz. Hayırlısı olsun adınıza. Benim İngilizce seviyem de profesyonel değil ama sorduğu soruları anladım ve cevap verebildim
-
@spenb süper hocam inşallah yetişir sizin pasaport gibi olmaz umarım. Büyük ihtimalle bantlayıp gönderirler ben aldığım vakit herkesin dosyalarını bantlayıp gönderdiler.
-
@tncymz çok teşekkür ederim yardimlariniz için size mutluluklar dilerim
-
arkadaslar yurtdisinda yasadim ve oraya gidip polis sertifikasi cikartip geldim. belge turkce. ingilizce cevirisini istiyor konsolosluk. noter onayi ve apostil yaptirmali miyim?
-
Vizemi ve sarı paketimi sorunsuz aldım. cumartesi sabahı Chicago’ya uçuş var. Çok şükür.
-
Merhabalar, 11 Mart Pazartesiye randevu alabildim bugün. Fakat sağlık raporu için doktor randevusu alamıyorum, unganlar'ın sitesinde hiç boşluk yok. Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu acaba? Ne yapabilirim?
-
@spenb cok cok cok sevindim iyi yolculuklar
-
@sime4 arayıp durumunuzu söyleyin unganlara.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum