DV2025 Sohbet Odası
-
@hadi-BE Istanbuldan gelenler bazi yerlerde diyecek ki bu trafik ne
kac seritli yollarda kac mil trafik oldugunu gordu bu gozler burda 
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bu arada @hadi-BE kazanıyor muyuz sence bu sene? Herhangi bir işaret çıktı mı karşına rüya olsun, Amerika plakalı araba olsun

Valla imzamda yazdığım gerçek olacak diye korkuyorum.
"Hobilerimden bazıları; yürüyüş, fotoğraf çekmek ve green karta başvurmak."
Kısacası bilmiyorum. Sadece şu an'ın tadını çıkarmak istiyorum. Güzel güzel masumane hayaller
(nedense efkar çöktü bak üzerime
) -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Edit:
Bu arada biraz geç algılatmışım.
Çok güldüm. İşte bundan bahsediyorum. İlk düşündüğünüz şey doğrudur gibi bir yaklaşım sergiliyorsunuz. Akrabalarin ilişkinin içine girmesinden bahsediyorum.
@yaren94 O zaman o arkadaş o şekilde ifade edebilirdi, ilk düşündüğümüz şey doğru olmayabilir diyaloglarda kişiler her zaman birbirlerini yeterli derecede anlayamayabilir ama bu kadar insan da yanlış anlıyorsa ki (yada yeterli ölçüde anlamıyorsa) burda anlayan değil anlatan kişi hatalıdır (şahsi düşüncem) ve halen daha arkadaşlar beni yanlış anladınız, o maksatla demedim demekten ziyade ben anlatır geçerim siz istediğiniz gibi anlayın ama benim düşündüğüm gibi anlamazsanız da umrumda değil, yine siz hatalısınız tutumu hatalı bir yaklaşım. Hayır arkadaşım ben ilk anladığım şey doğrudur demiyorum, benim anlattıklarım da doğrudur bu şekilde anlayacaksınız da demiyorum, yanlış anlayabilirim de yanlış anlatabilirim de(inanın bunun olmaması için günlüğüme not tutar gibi yazmıyorum, karşımdakinin beni yanlış anlamaması için çaba gösteriyorum.) ve bunu düzgün bir üslup ile karşı tarafa aktarabilirim ama saygısızlığı ve iletişimden kaçan bir üstüncülük ve alaycılık anlayışına karşıyım.
Sağlıklı bir iletişimde taraflar birbirlerini duygu ve düşünce anlamında net anlamalıdır. En üste kopyaladığım mesaja gelince, kendi fikirleri anlaşılmayan('geç algılatan' değil yanlış algılatan) birinin tutumları gülüp geçmek olabilir lakin ben üstüme alınmıyorum. Kendi iletişim becerisine gülsün çünkü ben kelam ettiğimde anlaşıldığımı düşünüyorum.
Bu konuyla alakalı da daha mesaj yazmayacağım, herkes kalbinin ekmeğini yesin. Saygılar.
-
@Atlantis00 ben aldim plakami sansima dogum tarihim geldi ozel istek yapmadigim halde

-
@Rhonster çok şanslısınız allah nasip ederse oraları görmeyi çok istiyorum
en çok merak ettiğim yerlerin başında burası geliyor;
hobbit beach trail oregon -
@Rhonster, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE Istanbuldan gelenler bazi yerlerde diyecek ki bu trafik ne
kac seritli yollarda kac mil trafik oldugunu gordu bu gozler burda 
Şimdi yürüyerek 25 dk'da gittiğim yere otobüsle 30dk'da giden biri olarak genelleme yaptım. Eminim oralarda da kötü trafik oluyordur. (Ama İstanbul kadar sık ve kötü değil
) -
@Rhonster Bütün şansınızı kullanmışsınız

-
@hadi-BE Çökmesin çökmesin hiç bu sene efkarlanmak, umut kaybetmek yok

-
@hadi-BE oyle olsun senimi kiracam abi ya

-
@hadi-BE mağdem istanbul trafiği dedin bir anımı yazayım, galiba ümraniye çakmak o civarlardı, bizim Cumhur abi var Ankara da oturuyor onu aradım konuşma şöyle
- napıyosun olum yoldamısın
- yoldayım abi nereden bildin

- İstanbuldakiler genelde yolda olur olum

sahiden kalabalığa bakmadan trafik akıyorsa araç sayısı artık önemli değil gibi geliyor.
-
@Atlantis00 ihtiyacta yok artik pek
olursa surec kolaylasir o kadar -
@Murat-4 akiyor burada arac sayisi daha fazla olmasina ragmen

-
@hadi-BE oyle olsun senimi kiracam abi ya

Hı ne? Bana California plakası mı alıp göndercen. Saçmalama be zafer mahallesi olur mu öyle şey bahar sokak taa oralardan buralara no 65. Hem emeğine hem de parana yazık daire 8
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Rhonster çok şanslısınız allah nasip ederse oraları görmeyi çok istiyorum
en çok merak ettiğim yerlerin başında burası geliyor;
hobbit beach trail oregonSeni ziyarete gelicem. Beraber fotoğrafa çıkalım burada

-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE mağdem istanbul trafiği dedin bir anımı yazayım, galiba ümraniye çakmak o civarlardı, bizim Cumhur abi var Ankara da oturuyor onu aradım konuşma şöyle
- napıyosun olum yoldamısın
- yoldayım abi nereden bildin

- İstanbuldakiler genelde yolda olur olum

sahiden kalabalığa bakmadan trafik akıyorsa araç sayısı artık önemli değil gibi geliyor.

-
@hadi-BE cali ye cok gittim ama tatil icin degildi denk gelirse sana bi Florida Tampa plakasi

-
@hadi-BE cali ye cok gittim ama tatil icin degildi denk gelirse sana bi Florida Tampa plakasi

Mangalda kullanırım belki

Şaka tabi. Düşünmen yeter der, kefirimden son yudumu alıp, dişimi fırçalayıp cumburlop yataga giderim.
Haydi iyi geceler

-
@hadi-BE daha oglen burda ne uykusu
-
@hadi-BE daha oglen burda ne uykusu
O cümleyi kurmak için bir kaç senemiz daha var

-
@Rhonster yeterki aksın, az mı otobüs bekledim kışın ayazında.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum