DV2025 Sohbet Odası
-
@hadi-BE mağdem istanbul trafiği dedin bir anımı yazayım, galiba ümraniye çakmak o civarlardı, bizim Cumhur abi var Ankara da oturuyor onu aradım konuşma şöyle
- napıyosun olum yoldamısın
- yoldayım abi nereden bildin

- İstanbuldakiler genelde yolda olur olum

sahiden kalabalığa bakmadan trafik akıyorsa araç sayısı artık önemli değil gibi geliyor.
-
@Atlantis00 ihtiyacta yok artik pek
olursa surec kolaylasir o kadar -
@Murat-4 akiyor burada arac sayisi daha fazla olmasina ragmen

-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE oyle olsun senimi kiracam abi ya

Hı ne? Bana California plakası mı alıp göndercen. Saçmalama be zafer mahallesi olur mu öyle şey bahar sokak taa oralardan buralara no 65. Hem emeğine hem de parana yazık daire 8
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Rhonster çok şanslısınız allah nasip ederse oraları görmeyi çok istiyorum
en çok merak ettiğim yerlerin başında burası geliyor;
hobbit beach trail oregonSeni ziyarete gelicem. Beraber fotoğrafa çıkalım burada

-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE mağdem istanbul trafiği dedin bir anımı yazayım, galiba ümraniye çakmak o civarlardı, bizim Cumhur abi var Ankara da oturuyor onu aradım konuşma şöyle
- napıyosun olum yoldamısın
- yoldayım abi nereden bildin

- İstanbuldakiler genelde yolda olur olum

sahiden kalabalığa bakmadan trafik akıyorsa araç sayısı artık önemli değil gibi geliyor.

-
@hadi-BE cali ye cok gittim ama tatil icin degildi denk gelirse sana bi Florida Tampa plakasi

-
@hadi-BE cali ye cok gittim ama tatil icin degildi denk gelirse sana bi Florida Tampa plakasi

Mangalda kullanırım belki

Şaka tabi. Düşünmen yeter der, kefirimden son yudumu alıp, dişimi fırçalayıp cumburlop yataga giderim.
Haydi iyi geceler

-
@hadi-BE daha oglen burda ne uykusu
-
@hadi-BE daha oglen burda ne uykusu
O cümleyi kurmak için bir kaç senemiz daha var

-
@Rhonster yeterki aksın, az mı otobüs bekledim kışın ayazında.
-
@hadi-BE olur olur merak etme pes etme
-
@hadi-BE olur olur merak etme pes etme
Ben bir Lone Star State plakasına hayır demem.

Zelle den atayım parasını çok param var. 35$ ye ye bitmez.

-
-
Sevgili Green Card,
Umarım bu satırları bulur ve beni bir adım daha yakından tanırsın. Lise yıllarımdan beri seni takip ediyorum. O yıllarda başlayan hayalim, şimdi üniversite son sınıf öğrencisi olmama rağmen daha da büyüdü.
Bu yıl, 22 yaşındayım ve kendimi seninle buluşturmak için hazır hissediyorum. Her gün, başvuruların açıklanacağı 4 Mayıs'ı ve 6 Mayıs'taki doğum günümü düşünüyorum. Bu tarihler, benim için seninle kavuşmanın mümkün olabileceği harika bir hediye olabilir.
Lise yıllarımdan beri süren bu yolculuğun sona ermesini dört gözle bekliyorum. Umarım başvurum olumlu bir sonuç alır ve birlikte yeni bir hayatın kapılarını aralarız. Seninle tanışma umuduyla, bu mektubu yazıyorum.
Sevgiler, Sedat

-
Herkese günaydın,
Aranıza yeni katıldım. Bu üçüncü başvurum ve umarım 4 Mayıs günü alacağım mutlu haberle birlikte son başvurum olur. Taşınmayı planladığım Amerika'nın Midwest bölgesinden, ve özellikle Güney Dakota eyaletinden, bolca fotoğraflarla bu sohbet odasına katılım sağlamayı planlıyorum.
Sevgiler
-
Günaydın herkesee

-

Günaydın herkese

-
@Atlantis00 Günaydın

-
günaydın, süre azaldıkça hem umut hem endişe hissetmekten kendimi alamıyorum. nasılsınız?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum