DV2020 bekleme odası
-
yok neden sordunuz
-
Şafak 123, yüzde birlik şans ama işte insan iple değil halatla çekiyor adeta açıklanacağı günü.
-
@chromium süpersin ya,ben gün saymıyorum sen sayıyorsun takipteyim :)
-
Merhaba
Grenden kart bana çıktı diyelim (inşallah) ama vize için Konsolosluğu mülakata gittiğimizde gelir belgeleri illa benim adıma mı olmalı yada bankadaki hesap bilgileri eşimin üstünene olunca sorun yaşarmıyız? Ev eşimin üstünde mesela. -
@zgrrdn hayır bir sorun olmaz eşinizin üzerine olması
-
@volkanu icralık olanlar konusunda bilginiz varmi
-
@calibraturbo bilgi amaçlı soru sormak icindi
-
@krc41 anlayamadım sorunuzu. İcralık olanlarla ilgili hangi konuda bilgi soruyorsunuz?
-
@volkanu kredi borcu nedeniyle geçici icra davası olursa kazanana etkisi mülakatta ne gibi sorun olur demek istedim bilginiz vardır diye tesekkurler
-
@krc41 maalesef bu konuda bilgim yok, ama eminim forumda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır..
-
@volkanu Teşekkür ederim merak etmistim
-
@krc41 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@volkanu kredi borcu nedeniyle geçici icra davası olursa kazanana etkisi mülakatta ne gibi sorun olur demek istedim bilginiz vardır diye tesekkurler
sorun olmuyor bu tur davalar aslinda. Zaten siz haber vermezseniz bilemezler. Onemli olan kendinizi idare edecek kadar para gosterebilmeniz. Bunu bir sekilde gosterebilirseniz vizenizi alirsiniz.
-
Selamlar, bu yıl eşimle birlikte 3.cü başvurumuz ilk başvuru yaptığımız heyecan kalmadı pek ama yine bir umut bekliyoruz. Umarım bu sefer çıkacak :) herkese iyi forumlar...
-
@krc41 eğer icralık bir durumunuz varsa banka hesabınızda parayı gösterirken hesaplarınızda bloke olup olmadığını kontrol edin yatırdığınız paraya bloke koyulmasın
-
@rüzgar hoşbuldum teşekkürler
-
@chromium mayıs ayında doğum günüm belki banada bir hediye olur ümidiyle beklemedeyim :D
-
çevremde 7 yıldır başvurup çıkmayanda var , 4 senedir başvurup çıkmayanda var , tek seferde çıkıpta gitmekten vazgeçende oldu. genel izlenimim tamamen şans işi olduğu yönünde , ayrıyetten çıkan insanlarda cinsiyet faktöründe bayanlara çıkma olasılığı daha yüksek gördüğüm :D tabiki bir algoritma dizilimi yok fakat bayanlar daha şanslı gibi geliyor bana
herkese bol şans
hepimize çıkması dileğiyle;
FUTURE İN THE SKY -
5 gün daha gitti yeni seneden az kaldi. Gecermi bahar aylari. Sabir şans uğrasın bize 100 dolarlık arabalar 50 bin dolar olmus. Etriyesiz çöp kokulu apartmanlardan kurtaralim kendimizi
Gün güne arttıyor derd sızı
Açamaz oldum hiçbir yana gözüm
Kıraç geçti 29 tane bahar ve yazim
tek Poşet parasına Whisky ufagı shot benim neyime
Sensiz gam keder geçen günüm
Jacked up N keepin it country ister firari gönül
Kamyonetimin kasasında mangal yapmak yildizlari saymak istiyorum.
Üreme derdinde degilim yetim siyahli sarılı beyazli cocuklara abilik babalik kardeslik arkadaslık yapmak istiyorum.
Birinden Blues 'cu birinden Tradesman birinden Artist cıkmasını isterim
Yaşli köpegimi otlrda çayirlarda parklarda gezdirmek istiyorum.
Dünyanin anahtarı bende demek neyime
Saglam lekesiz olmak agir suc oldu
Bilmem ki bu nice haldır Sam amca.. -
Arkadaşlar her gününüz bu günden daha güzel geçsin. Belki yeri değil ama içimden geldi DV2020 beklerken paylaşım istedim sevgiyle kalın.
Çok sevdiğim bir şiirdir. Şiirimizin usta isimlerinden Yahya Kemal Beyatlı' yıda saygıyla anıyorum.
Sessiz Gemi
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu!Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki giden sevgililer dönmeyecekler.Birçok gidenin her biri memnun ki yerinden,
Birçok seneler geçti; dönen yok seferinden. -
Bu sene kaç kişi kazanır acaba :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum