K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Kitten hayırlı olsun. Sizin son durum ceac resmi sitede nasıl görünüyor ?
-
@Fikret54 daha sürecin başındasınız. Bir kaç ay uscis’ten gelecek noa2 mektubunu beklemeniz gerekecek. Şu an 2023 mayıs dosyaları inceleniyor yabi daha 2023 Aralık ayına biraz daha var
-
@tncymz teşekkürler
-
@tncymz teşekkür ederim. issued olarak görünüyor. Az önce de PTT'den mesaj geldi pasaportumun yola çıktığında dair.
-
@Kitten merhaba mülakatınız nasıl geçti hangi dil tercih ettiniz neler sordular
-
@Kitten hayırlı olsun. Benim application received olarak görünüyor.
-
@nila Merhaba, iletinizi simdi gordum.bir arkadas yardimci olmus sanirim gruba dahil olmussunuz.Evet burada randevu arayan kisilerce kurulan bir grup.Hosgeldiniz.
-
@tncymz oncelikle hayirli olsun size gerekli belgeler maili ne zaman ulasti? Randevudan ne kadar once?
-
@aixl teşekkür ederim. Bana ilk mail dosyam ready olduğunda gelmişti ve orada götürmemiz gereken evraklar yazıyordu. İkinci mail mülakattan bir hafta önce gelmişti. Yine ikinci mailde’de benzer şeyler yazıyordu ve gereken evrak listesi vardı. Bu liste zaten konsolosluğun resmi sitesinde mevcut
-
@yasmnksc Selamlar, İngilizce tercih ettim ben. Şu sorular soruldu;
- Nişanlınızın tam adı nedir?
- Nerede tanıştınız?
- Sizi kaç kere ziyaret etti?
- Siz veya nişanlınız daha önce evlendiniz mi?
- Nerede evlenmeyi planlıyorsunuz?
- Nişanlınız ne iş yapıyor?
Oldukça güler yüzlüydü mülakatı yapan kişi. :)
-
randevu açık alınnnnn
-
22 marta açık
-
@Munzurlu-24-62 randevu alınnn açıkkk
-
@ilkemm randevu alabildiniz mi 2 defa açıldı bu aralar
-
1 saate yakın açıktı. Umarım herkes alabilmiştir.
-
Merhaba,şu ank numarası son zamanlarda kaç gün içinde verilmiş oluyor?2 şubat case approved oldu
-
@DOGANLEYLA 29 Marta alabildik cok sukur.Sagolun
-
@nila Merhabalar, bizim dosyamizda ANK numarasini iceren email 21 gun sonra gelmisti dosya approved oldugu gunden itibaren
-
@tncymz merhaba nasılsınız. Ceacda durumunuz değişti mi?
-
@spenb dün application received olarak görünüyordu bugün approved olarak güncellendi. Şim issued olmasını bekliyorum bakalım ne kadar sürer bilmiyorum. Konsolosluk memuruna tüm belgeleri eksiksiz verdim beni tebrik etti bir kaç gün içinde pasaportun verdiğiniz adrese teslim olacaktır demişti.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum