K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Arkadaşlar vize ücretini öderken en güvenli olan abd kartıyla ödemek mi yoksa tr kartıyla mı? Bu beni stresli hissettiriyor kaçırmak istemiyorum :)
-
@MertHRB bu farketmez ki herhangi bir kartla ödeyebilirsin. Ama garanti olsun diyorsan iki tane kredi kartı bilgilerini bir yere kaydet. Eğer birinde problem olursa ikincisiyle yaparsın. Ben Akbank free kart ile ödedim ve hiç bir problem yaşamadım. Siz yine yurt dışı alışveriş işlemleri açık konumuna getirin bir problem olmaz inşallah
-
@spenb hocam tebrikler çok sevindim yolunuz açık olsun
-
@tncymz Çok teşekkür ederim
-
Bu hafta randevum vardi arkadaslar guzel gecti bi eksiksiz onaylandik şükür. Ana temel evraklariniz tam olsun gerisine bakmiyorlar bile neredeyse. Mesela bana gelen mailde askerlik belgesi tercumesini istemişlerdi orda turkcesini istediler tercume istemediler 2sinide goturmek gerek tercume edilen belgelerin. Mulakati inglizce tercih etmek daha olumlu izlenim gibi algiladim zaten takilirsaniz turkce devam edebilirsiniz anliyorlar. Bana sorulan sorulari da soyleyeyim
Nerede nezaman tanistiniz?
Ne is yapiyor nisanliniz?
Kac kere gorustunuz?
Kardeslei varmi varsa isimleri ve onlarla tanistinizmi?
Universite okudumu? Okuduysa ne bolum okudu?
Hangi sehirde yasicaksiniz?Bu tarz temel sorular soruldu ve sonrasinda onaylanirsaniz soyluyor gorevli onumde 1 2 kisi mulakatta zorlandi gibi hissettim ek belge istedikleri oldu. Deneyimim bu sekildeydi.
-
@dalailama Hayrlı uğurlu olsun inşallah. Deneyimini paylaştığın için çok teşekkürler ✋
-
@Munzurlu-24-62 tesekkurler sizede surecte basarilar
-
@Munzurlu-24-62 gecmis olsun cok tesekkurler paylastiginiz icin
-
@dalailama teşekkür ederim.
-
RANDEVU VAR KOŞUN
-
1 Mart'a randevu alabildim. Çok sevinçliyim şu an
-
@Lillia kaç adet slot açıktı ?
38 geçe sisteme girdim de uygun randevu yok yazıyor. -
Yalnızca 1 Mart için 3 farklı saat aralığında açıktı.
-
@Lillia TEBRİK EDERİMMMM
-
@DOGANLEYLA Teşekkür ederimmm ^-^
-
@Emir-1 ben de ayni zamanda girdim odeme yapabildim ancak randevu alamadim
-
o zaman araliginda oradaydim sayfa bazen bakimdadir uyarisi geliyor o ara mi kacirdim anlamadim ki hakikaten can sıkıcı bir durum
-
bir ayda kac defa randevu aciyorlar, gozlemleyen oldu mu? her hafta 1 defa mi aciyorlar mesela?
-
@yagmur-vanberg bunu kimse bilmiyor ne zaman açacakları belli olmaz. Bir bakarsın yarın yine açarlar. Yapmanız gereken sistemi sık sık kontrol etmek. 3-5 dakikada bir. İşinizi gücünüzü bırakın randevu kovalayın. Siz bakamıyorsanız yerinize başkası baksın. Maalesef bunun başka çözümü yok
-
@tncymz anladim. peki bu ay tekrar acarlar mi oyle mi yapiyorlar? yoksa her ay bi defa mi? kac kere acildigina sahit oldunuz bir ayda? bilenlar paylasabilir mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum