K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
randevu sistemini Turkiye mesai saatleri icinde mi kontrol etmek gerekir sadece, yoksa Amerika mesai saatleri icinde de uygun randevu bulunma durumu var mi ya da bulan var midir daha evvel?
-
@Munzurlu-24-62 Türkiye tabi ama gece de bakabilirsiniz bazıları randevularını iptal ediyor. İptal edilen randevu olduğunda alabilirsiniz. Ben şöyle bir şey yaptım. Randevu sistemini 2 tane yeğenimin telefonuna kaydetmiştim onlarda bakıyordu. Öyle bir şey de yapabilirsiniz. Siz bakamadığınız zaman onlar bakabilir. Birde randevu bulduğunuzda hızlı davranmak için önceden ödemeyi yapacağınız kart bilgilerini ve adres bilgilerini bir yere kaydedin kopyala yapıştır hızlı şekilde alabilirsiniz.
-
@tncymz çok teşekkür ettim, Amerikadayım 8-9 saatlik bir zaman dilimi var Turkiye ile arada, nişanlımla iş bölümü yaptık burada gece olduğunda kendisi bakıyor,orada gece olduğunda ben buradan sıklıkla takip etmeye çalışıyorum. Kredi kartı ve adres bilgilerini dediğiniz üzere notlara kaydetmiştim kesinlikle zaman kaybetmemek adına hızlı açılıp kapandığını okudum burada deneyimlerini paylaşan sizin gibi arkadaşlardan.
Bir sorum olacaktı; randevu sistemine giriş yaptığımda vize ücretini ödeye tıkladığımda . Şu anda uygun randevu yok. Lütfen birkaç gün sonra tekrar kontrol edin, Konsolosluk Bölümü yeni randevular açmış olacaktır. Uyarısı var ve sayfa altında kapata tıkladığımda beni vize ücreti öde sekmesinin olduğu ana sayfaya geri atıyor, hesapta kalıp yine mi aynı şekilde sayfayı kontrol etmek gerekir yoksa hesaptan çıkış yapıp her seferinde email yazıp şifre yazıp tekrar mı girmek gerekir.çünkü çok sık giriş çıkış yapıldığında bloke olduğunu söyleyen yorumlar okumuştum.
Rast gelsin ✋
-
@Munzurlu-24-62 bende sisteme çok sık giriş yapıyordum 3-5 dakikada bir. Hatta 2 tane de yeğenim sık sık bakıyordu ban yemek gibi bir durum oluşmadı.
-
Arkadaşlar merhaba. Ais us sitesine giriş yaptım ve orada eksik evrak talebi yazıyor. Biraz daha araştırdığımda ise “Belgeler, herhangi bir kurye hizmeti aracılığıyla ABD Büyükelçiliği’ne sunulabilir ve aynı zamanda, elektronik dokümanlı dosyalar için https://ceac.state.gov/IV adresinden ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk Elektronik Başvuru Merkezi’ndeki (CEAC) dosyanıza yüklenmeli/taranmalıdır” şeklinde bir yazı ile karşılaştım. Konsolosluk görevlisi benden siteye scanlayip yüklememden bahsetmedi bunu da yeni gördüm. Sizce yapmalı mıyım?
-
@tncymz tesekkurler.Insallah yakin zamanda acilir.
-
Arkadaşlar ben sağlık raporu almaya gidicem benim yanımda ne olması gerekiyor unganlar ne istiyor tesekkur ederim bilgi verebilirseniz
-
@spenb 0850 390 2884 , elçilik numarası arayıp sorun burada ben dahil size bu konu ile ilgili ne yapacağınız hakkında bilgi vermesi çok zor. Telefonun karşısında ki kişiler Türkçe biliyor merak etmeyin derdinizi anlatın size en doğru bilgiyi verirler. Normalde hiç bir sorulana cevap vermeyecektim burada artık , ama sizin durumunuz biraz hassas o yüzden dayanamadım.
-
@ob16222 bence siz dahil herkes bildiklerini aktarmalı birbirimize yardımcı olmalıyız. Herkes bu hassas süreçten geçiyor. Süreç zor olduğu için bazen böyle şeyler yaşanması normal. Siz yine de burada insanlara yardımcı olun bence.
-
Biri randevusunu iptal ederse saat 17'den sonra bile alırsın diyorlar. Saat 17:00'den sonra randevu alan oldu mu forumda
-
@MertHRB evet iptal eden olursa alırsın bu forumda daha önce alan arkadaşlar var
-
Herkese merhaba , ds160’ı 2 kez doldurdum bir kaç değişiklik yaptım emin olmak için.
En son gönderdiğimi kullanacağım randevu alırken ve görüşmeye giderken.birden fazla dolduran oldu mu ? Sorun yaşama durumu oldu mu ? Teşekkürler -
İn transit aşamasında ankara konsolosluğuna bilgilerimizi içeren maili atmayı karar verdik . Sonucunu paylaşacağım forumla.
-
@Emir-1 bende de bir hata vardı 2. sefer doldurmak zorunda kalmıştım. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Ama siz yinede her 2 formuda yanınızda bulundurun. Sorarlarsa durumu izah edersiniz. Ayrıca benim ds160 da yapılan yanlışlıktan dolayı mail göndermiştik. Bilgileriniz güncellenmiştir diye de cevap gelmişti
-
Mail gönderdiğimiz adresi de ekleyim sizde değerlendirmek isterseniz uğraşmayın.
[email protected] -
İyi sabahlar arkadaşlar dosya sonunda refuseddan Approved a geçti. Issued olup 31 ocağa yetişir mi sizce?
-
@spenb çok güzel haber. Daha önce çalışma ve turist vizesini alabilmiştim.3 günde elime geçmişti. Pazartesi yahut Salı günü elinde olur diye umut ediyorum. Hayrlı uğurlu olsun
-
@Munzurlu-24-62 teşekkür ederim.Darısı forumdaki tüm arkadaşlarımızın başına. Çok stresliydi. Umarım sorunsuz hallederiz bundan sonrasını da..
-
@spenb Amin inşallah. Stresli ve meşakkatli bir süreç gerçekten. Randevu kovalama sürecindeyim. Yola çıkan yolda olan bütün arkadaşların hepimizin Allah yardımcısı olsun. Bundan sonrası daha stressiz olacaktır ,endişe etmeyin.
-
@spenb tam olarak hangi sureclerden gectiniz ungan testlerini teslim ettiniz mi yoksa unganlar mi yollayacak oraya. size gorusmeye gittiginizde sari kagit mi verdiler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum