Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
-
@melikes benm eşim de sanırım 8 aralıkta yaptı
-
@demir4564 bizim de 8 aralık. Bekliyor valla eşim, belki mail atmak gerekebilir
-
@demir4564 bir ayı geçti sizinse bu hafta gelir İnş artık 🙏
-
@Mehmet-Can-0 hayırlı uğurlu olsun kurtuldunuz sabır çatlatıyor bu saçma süreç
-
@zeynepsoylev 😳daha bizim günümüz çok ozaman
-
@zeynepsoylev o zaman siralama, once siz sonra benimki sonrada @melikes sizde galiba.. @gucarslan acaba biz email atsak mi ne dersiniz.. birde email adresi nedir
-
@K-Ran, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
@Mehmet-Can-0 bizde 2 gün önce başvuru yaptık ama yoğunluktan dolayı sanal bekleme kuyruğuna alınmıştır diyor.
Normalde evrak göndermek için yönlendirme olmuyor mu ? Süreç nasıl ilerliyor acaba ? Sanal sıra bitti diyelim evrak istediklerinde evrakları inceleyipte mi approved veriliyor yoksa çocuklar için doldurduğumuz ds160 a bakarak mı approved veriliyor ?Merhaba,
Sanal sırada herhangi bir şey incelenmiyor.
Muhtemelen evrak yoğunluğu oluşmaması amacıyla oluşturulmuş.Sanal bekleme süresi bittikten sonra size bir talimat maili gönderilecek, göndereceğiniz evrakların(cocuk pasaportu, sizin vize sayfanız v..s) ve hangi kodla gönderileceği gibi bilgiler.
Bunları ptt ile gönderdikten ve onlara ulaştıktan sonra inceleme ve onay süreci başlıyor.
-
genel olarak düşüncemi yazayım
aralık ayındaki tatil ve izinlerden dolayı birikme oldu
o nedenle hem sanal bekleme süresi hem de onaylar uzadı muhtemelen.şöyle bir örnek vereyeyim bizim kendi vizelerimiz approved olduktan 1 gün sonra ise issued olmuştu.
çocuğun vizesi approved olduktan 4 gün sonra ise issued olmuştu, düşünün approve olduktan sonra basılma süreci bile yavaşlamış.bekleyenler eridikçe normale dönecektir diye tahmin ediyorum.
-
Cok sukur arkadaslar ben talimatar emailini aldim. Ancak ptesi gonderecegim evraklari. Insallah bu sefer daha hizli gelir umidiyle..
12 Aralik submit
19 ocak talimatlar emaili
22 ocak passport gonderimi -
@demir4564 ayy çok sevindim hayırlı olsun vizeli pasaportunuzla en kısa zamanda buluşmanız dileğiyle 🙏
-
@melikes cok tesekkur ederim. Darisi size insallah
-
@demir4564 hayırlı olsunnnnn
-
@zeynepsoylev cok tesekkurler.. sizinkide gelmesi lazim sanki..
-
@demir4564 evet ama hala nedense bekliyor eşim, ben döndm o Türkiyede kaldı😂
-
@demir4564 merhaba hayırlısı olsun evrakları gönderdiniz mi? benim talimat maili öğlen geldi fakat bir ek var mailde barkodlu. onu içine mi koyucaz zarfın önüne mi yapıştırıcaz? tam anlayamadım siz veya gönderen biri nasıl yapacağımızı anlatabilirse çok sevinirim. yani o ekte şu başlık var GELEN KURYE YETKİLENDİRME SERTİFİKASI
birde hazır sormuşken şunuda sorayım;
zarfın içine;
1 - Kızımın pasaportu
2 - Kızımın kimlik fotokopisi
3- Anne baba pasaport ön yüzü fotokopi
4- Anne baba ABD vize sayfası fotokopisi
5- DS160 onay sayfası
6- 5x5 biyometrik fotobunlardan başka birşey koyuluyor mu?
-
Kurye için gelen belgenin ilk sayfasını ptt calisanina vereceksiniz.
size gönderilen kurye belgesinin 2. Sayfası ile Diğer belgeleri bir zarfa koyup gönderin. -
@zeynepsoylev cok ilginc olmus, once ona gelmesi gerekiyordu esasinda. İnşallah bugun yarin gelir
-
@demir4564 eksik anlattım ben. Oğlum ve benim 7 yılı kalan yenilenmiş vizelerimiz var, eşim yenilememşti ve bittiğini biz Türkiyede iken farketti :) umarım gelir
-
@sedatoz sizin submit ne zamandı acaba?
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum