F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
Bu ileti silindi! -
@yasmin982 :))
-
Ya artık gerçekten yazılanları hergün okumaktan iyi birşey duymamaktan usandım benim kadar uscis onayı bekleyen var mı merak ediyorum servisimiz değişti vermonta bundan mı kaynaklandı acaba ? Defalarca hızlandırma maili attık yok hala aynı ekstra yapabileceğim bişey varmı bilgisi olan varsa yazsın lütfen
-
@lina ortalama USCIS den NVC ye 2 sene ama sizin biraz daha uzun sürüyor gibi görünüyor. Bence yakındır onaylanması. Tek teselliniz PD nizin current olmaması yani onaylansanızda beklemeye devam edeceksiniz maalesef.
-
@lina ben uscis'de 3 yıl bekledim.
-
Merhaba,
Ben Greencard aldıktan sonra eşimle evlendik. Yaklaşık 1 yıl önce de eşim için Greencard başvurusunda bulundum ve şu anda ilk mülakat için bekleme süresi 1 ay. Amerika’da bulunduğum sürede o Türkiye’de idi uzaktan evlilik yürütemediğimiz için de bir hafta önce boşandık. Bu durumda eski eşimin Greencard alma süreci devam edecek mi? USCIS den bir işlem yapmam süreci sonlandırmam mı gerekmektedir?
İlgilendiğiniz için teşekkürler. -
@brcburcu22 Bir sonraki NVC aşamasına geçerken istenen belgelerde Evlilik Cüzdanı da var. Zaten bir sonraki aşamaya geçilemeyecek. Ancak erken aksiyon almak isterseniz USCIS'e bildirim yapabilirsiniz.
-
@patron3535 eşim vatandaşlık başvurusu yaptı 5 ay oldu ondan da bi ses yok uscis onayı gelse sonra vatandaşlık onaylanırsa diye umut ediyorum
-
@lina
Bildiğim kadarıyla yaşadığı eyalete göre değişiyor. Ortalama 9 ay kadar sürüyor. -
@lina eşiniz vatandaş olunca belgeyi uscis e iletirsiniz kategori değişir saha hızlı ilerlersiniz diye düşünüyorum F2A ile IR nin uscis de bekleme süreleri aynı değil.
-
@patron3535 teşekkür ederim vatandaşlık işlemi ne kadar sürer onu görebileceğimiz bi yer var mı bilginiz var mı
-
@gizemaö teşekkür ederim
-
@lina 7-11 ay arası olduğunu biliyoruz. Başvurulan eyaletdeki yoğunluğa göre değişiyor. Bu forumda ABD vatandaşlık başvurusu süreçleri diye bir başlık var oraya yazarsanız daha net bir tahmin gelebilir
-
Arkadaşlar nvc ye evrakları yüklemek için ne kadar zamanımız var ?
-
@lina sadece İkimiz bu durumdayız ama bu durumun asıl kaynağının sadece uscis olmadığını her ikimizde biliyor olmak lazım bilmem anlatabildim mi 😭😭😭🥺🥺🥺
-
@lina benimki vatandaş olduda ne oldu çoskoca bir hiçççlik 😔
-
@lina bu haziranda tam 2 yıl dolacak uscis i*130 vereli, artık 1.aşamanın 2 yılına razı oldum, inşallah daha da uzamaz, daha bunun 2.aşaması var mülakatı var vs vs
-
@yasmin982 eşiniz vatandaş olduktan sonra ne oldu, kategori değişimi için ne zaman müracat ettiniz ortalama ne kadar sürecekmiş şu aşamadan sonra ?
bir de ilk başvuruyu ne zaman yapmıştınız teşekkürler
-
@lina bizimde 2 yıl olmak üzere inşallah kısa sürede onaylanır
-
uscis de neden bu kadar bekliyoruz belli oldu
USCIS is expediting asylum applications for Afghan nationals paroled under Operation Allies Welcome.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum