K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@ob16222 hiç riske gerek yok aslında, orijinallerini götüreceğim, teşekkürler.
-
@metın-altnkhya hocam avukatınız varsa ona sorun. Bu iş için para alıyor sizden bu kişiler.
-
@tncymz merhaba benim recepit number olan posta biz davayı açtıktan 15 gün sonra geldi. gelen kağıtta aynı zamanda davanın kabul edildiği ve bize ilerleyen süreçte haber verecekleri yazıyor. bu bilgiden sonra bekleyelim bakalım ne zaman haber verecekler. benimle ilgilenip bana bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim umarım mülakatınız olumlu sonuçlanır da bir an önce nişanlınıza kavuşursunuz.

-
@metın-altnkhya @ob16222 bu adam yeterince bilgiye sahiptir sorduğun sorular olunca cevaplayacaktır. Ama dediği gibi eğer avukatla çalışıyorsanız o size daha sağlıklı bilgiler verecektir kolay gelsin
-
Arkadaşlar merhaba. Vizemin onayı için 2 adet belge istediler yarın postalıyorum . Tahmini çarşamba konsolosluğun elinde olur. 31 ocak için uçak biletimi aldım. 2 hafta kalıyor vizenin basılıp bana gönderilmesi için. Sizce yeterli bir süre mi? Problem çıkmaz diye ümit ediyorum
-
@metın-altnkhya gördüğüm en hızlı tarih noa1 + noa2 5.5 ay hocam.
-
-
arkadaşlar bir aydan fazla zaman geçti ve konsolosluk hala bir randevu slotu açmadı. geçen hafta perşembe günü ocağın 16'sı için randevu açıldı. sadece 5 gün hazırlık süresi olan randevu 5 günün 2 günü de haftasonuna denk geliyor... yani neticede bu ay konsolosluk aralık ayında olduğu gibi ileri tarihlere randevu açmadı.
sorum şu: önceden böyle randevu açılmadan geçilen aylar oldu mu yoksa mutlaka randevu açılır mı her ay düzenli?
-
Arkadaşlar galiba son sorum amerikaya giriş yapmadan önce. E devletimde yoklama kaçağı olduğum ve aranmakta olduğum yazıyor. Yurtdışına çıkışta gbt sorgularken beni gözaltına alma gibi bi durumları var mı? Ne yapmalıyım sizce öneriniz nedir?
-
@tncymz Merhaba,dosyanizin In transit durumundan Ready durumuna gecmesi ne kadar zaman almisti hatirliyor musunuz ya da NVC den ANK ile baslayan dosya numarasi aldiktan ne kadar sure sonra dosyaniz ready olmustu ?
-
@Munzurlu-24-62 16 kasımda in transit oldu 22 kasımda Ankara konsolosluğu bana e posta gönderdi. Toplamda 6 gün sürdü. Sizin ne durumda?
-
@aristocrat çok iyi süre darısı bizlere

-
Merhaba benim de 32 Gundur Case: In transit gorunuyor, bu durum normal mi? Maksimum ne kadar surer? Hizlandirma islemini nasil yapacagiz? Avukat konsolosluga mesaj attiginda otomatik yanit aliyor, ise yaramiyor.
Bazi sorularim var, cevaplar diger arkadaslara da yardimci olacaktir.
*Iki doz Covid asim var ama ustunden iki yil gecti tekrar olmak zorunda miyim? K vizesi icin sart degil yaziyor sitede ama kafam karisti, en gunceli hangisi? Avukatim gerekmedigini soyledi. Konsolosluk doktoruna hicbir sekilde ulasamadim.
*Nufus kayit ornegi vs Edevletten alinan belgeleri nasil ingilizce cikardiniz ? ben oyle bi secenek bulamadim.
*Iliski kaniti olarak Whatsapp Sart mi biz hic kullanmadik, Snapchat kullandik. orada yazismalar kendiliginden siliniyor, bazen ekran goruntusu aldim, sayilir mi?
*Nisanlim iki senedir maddi destekte bulunuyor. bunlari iliski kaniti olarak gosterebilir miyim?
*Konsolosluga sunacagim dosyayi ve tanisma hikayesini vs word belgesinde fotolara aciklama seklinde yazacagim, turkce mi ingilizce mi yazmaliyim?
*Mulakata Turkce mi girmek iyi olur yoksa ingilizce mi? Ingilizce olmasinin avantaji var mi?
*Mulakati cam paravan arkasindan mi yapiyorlar yoksa bir odaya alip diyalog seklinde mi yapiyorlar? Ona gore cok kalin dosya goturmeyecegim de.
*Mulakat bitince sundugumuz tum evraklari geri veriyorlar mi?
*Nisanlimin dogum belgesi ve vesikalik fotografini goturmeli miyim?
*Ds-160 formunun her sayfasinin ciktisini almam gerekiyor mu, oyleyse mulakata turkce bile girsem ingilizcesini mi sunmaliyim?
*Mulakata turkce girsem de her belgeyi ingilizce mi goturmeliyim?
*Greencard icin istenen vesikalikla k1 icin istenen ayni mi?
-
@tncymz benim bugun itibariyle 18. gun in Transit olali.
-
@Munzurlu-24-62 benim 32 oldu ama yilbasina denk geldi galiba biraz da ondan uzadi, hala bekliyorum
-
@Yeşer-Kaya Reis selamün aleyküm vize başvurun nasıl sonuçlandi. Askerlik hakkında sıkıntı çıkardılar mı?
-
@yagmur-vanberg tesekkur ederim deneyiminizi paylastiginiz icin.Holiday season dedikleri resmi tatil zamani ondan sanirim , Insallah en kisa surede ready olur.bir degisiklik oldugunda paylasirsaniz sevinirim.
-
Bu ileti silindi! -
@yagmur-vanberg covid aşısı son 1 yılda en az 1 tane yapanız gerekiyor yapmadıysanız en kısa zamanda yapın urganlardan teyitli bilgidir. Nüfus kayıt örneğine gelince arşivli istiyorlar İngilizce tercümesine gerek yoktur ibaresi var bana gelen e mailde. Whatsap şart değildir nereden sohbet ettiyseniz çıktısını alıp götürün. @ob16222 tecrübelir yanıtlayacaktır.
-
@tncymz ben de bu siteden bakiyorum 17-18 gundur ama in Transit gorunuyor hala ben de anlamadim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum