Turist vizesine uzaktan Amerikada şirketi kurmanın zararı var mıdır ?
-
Başlık yanlış yerde ise kusura bakmayın. İnternet üzerinden bir şirket kurulumu yapacağım Amerika içinde. Bütün belgeleri banka kartına kadar gönderilecek Türk adresime. Turist vizesi başvurusunda bu şirketin varlığını söylemem gerekli mi ? bunun bir zararı olur mu ? Yani konsolosluk sen buraya böyle böyle diyerek olmaz gibi ? Şirket konusunda da şöyle belirteyim ben bahçe , ofis ,sosyal alan veya oda için özel tasarımlı masa veya mobilya türevinde ürünler üzerine kuruluş yapacağım ofis olarak orayı göstermek istiyorum.
-
@kemalcapanoglu Hangi eyalette ?
-
@kemalcapanoglu yasal olarak vergilerini ödediğiniz bir şirket neden sorun olsun ki?
ancak böyle bir şirketiniz varken bu şirketi gösterip turist vizesi almaya çalışmak çok mantıklı değil.
sonuçta siz abd'de yasal olarak bir ticaret yapıyorsunuz, başvuracağınız vize türü tursit vizesi olmamalı.
buna dikkat etmelisiniz. -
@gucarslan çok özür dilerim uzun bir süre yoktum cevap veremedim. Ben şirketi orada kuracağım tüm faal işlemler Türkiye'de olacak yani anlıyacağınız şirketin evrak işlemleri sadece orası olarak gözükecek satış durumunu bilmiyorum belki yeni olacağı için bi süre olmayabilir bile satış.
-
@Yamtar olursa California düşünüyorum.
-
@kemalcapanoglu şirket kurma amacınızın vize alma konusundaki süreçlerine etkilerini iyi araştırmanızı tavsiye ederim.
şirket kurmanın vize almaya olumlu etkisi olsa, türkiye'de vize reddi alan kimse olmazdı diye düşünüyorum. -
@gucarslan tam anlatamadım sanırım özür dilerim. Teşekkür ederim dediğiniz gibi süreci araştırıp ona göre devam edeyim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.