Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist vizesine uzaktan Amerikada şirketi kurmanın zararı var mıdır ?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    386 Bakış
    crazycellsC
    @dancing-queen , içinde söyledi: Aile üyelerinin ABD'deki statüleri turist vizesini almamı etkiler mi? Merhabalar Aile bireylerinden birinin veyahut kardeşimin amerikaya turist vizesi ile gidip kaçak kalması benim a.b.d turist vizemi etkilermi ? Evet, maalesef etkileyebilir. Konsoloslar bu tur bilgilere erisebiliyorlar, dolayisiyla sorarlarsa bu tur bilgileri saklamamalisiniz ve makul cevaplar vermelisiniz. Dediginiz durum basvurunuza karsi onyargili olacaklari anlamina gelse de, siz yine de bu durumdan bagimsiz olarak konsolosu Turkiye'ye geri doneceginize ikna etmelisiniz. Eger konsolosu ikna edebilirseniz turist vizesini bu duruma ragmen alabilirsiniz.
  • 1 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    G
    @ahmetselim02 Merhaba bu islemi yaptiniz mi? Sonuclari nasil oldu?
  • 1 Oy
    60 İleti
    14k Bakış
    SerappS
    @Venom, içinde söyledi: Turist Vizesiyle ABD'ye girdikten sonra verilen kalış süresi (I-94) Dostlar merhaba, Ağustos ayında turist vizem ile Amerikaya geldim. Ekim ayında Amerikaya ait başka bir adaya tatile geldim. Amerikaya ilk giriş yaptığımda kalış sürem 6 ay yani şubat ayına kadardı. Buraya giriş yaptıktan sonra Nisan ayı olarak güncellendi. Yani yeniden 6 ay verildi. Tek seferde ulaşım olmadığından yine başka bir ülke üzerinden aktarma yaparak Amerika’ya geri gitmeyi düşünüyorum. 6 aylık süremin dolmasına yaklaşık 3 ay daha var. 1 ay sıcak eyaletlerde gezmeyi düşünüyorum. Araba kiralayıp otel rezervasyonlarımı sunacağım. Sizce bu durumda girişte problem yaşar mıyım Kısa süre içinde tekrar giriş yapmanızın nedenini sorgulayabilirler. Ben 17 Ekim’de çıkış yapıp 5 Kasım’da yeniden gitmiştim. Bunun sorgulanabileceğini öngördüğüm için, tekrar geliş sebebimi açıklayan kısa bir yazı hazırladım. Yazıda, önceki gelişimde 1 ay kaldığımı, sağlık nedeniyle çıkış yaptığımı, ancak oğlumun 23 Kasım’da PA maratonunda koşacağı için ona destek olmak amacıyla yeniden geldiğimi belirttim. Ayrıca, 20 gün sonrasına ait dönüş biletimi de ibraz ettim. Görevli yazıyı dikkatlice okudu ve ikna oldu. Kısacası, tekrar girişinizin makul ve belgelenebilir bir nedeni varsa sorun yaşanacağını düşünmüyorum.
  • 1 Oy
    247 İleti
    61k Bakış
    R
    @celinesy vizeniz geçerli olduğu sürece giriş yapabilirsiniz, sıkıntı olmaz. Dönüş bileti almanızı tavsiye ederim. Dönünce posta yolu ile yenilemeye başvurabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k