Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist vizesine uzaktan Amerikada şirketi kurmanın zararı var mıdır ?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    66 Bakış
    S
    Selamlar, forum içerisinde araştırdım ancak soruma tatmin edici bir cevap bulamadım. J1 vizesi ile ABD'de bulunmaktayım. Çalışma programım 2 gün önce bitti ancak bir süre daha ABD'de kalmak istiyorum. J1-Waiver kuralını kaldırttım. ABD içerisinde nasıl turist vizesine başvurup statü değiştirebilirim? Cevap veren zamanını ayıran herkese teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    2 İleti
    389 Bakış
    crazycellsC
    @dancing-queen , içinde söyledi: Aile üyelerinin ABD'deki statüleri turist vizesini almamı etkiler mi? Merhabalar Aile bireylerinden birinin veyahut kardeşimin amerikaya turist vizesi ile gidip kaçak kalması benim a.b.d turist vizemi etkilermi ? Evet, maalesef etkileyebilir. Konsoloslar bu tur bilgilere erisebiliyorlar, dolayisiyla sorarlarsa bu tur bilgileri saklamamalisiniz ve makul cevaplar vermelisiniz. Dediginiz durum basvurunuza karsi onyargili olacaklari anlamina gelse de, siz yine de bu durumdan bagimsiz olarak konsolosu Turkiye'ye geri doneceginize ikna etmelisiniz. Eger konsolosu ikna edebilirseniz turist vizesini bu duruma ragmen alabilirsiniz.
  • Bebek için turist vizesi

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    970 Bakış
    ?
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2001/14-yaşından-küçük-çocuklar-için-b1-b2-başvuru-süreci?_=1670221835224 bu konu başlığını okuyun lütfen detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
  • Turist vizesiyle tur araciligiyla ABD'ye giris yapmak

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    712 Bakış
    M
    @waterman Cok tesekkur ederim cok aciklayici yazmissiniz. Erkek arkadasim vizesi garanti olsun diye tura katildigini gosterecekti konsolosluga, turla birlikte gelmeyi dusunuyordu. Ben green cardliyim. Burada AOS sureci ve evlilik dusunduk turistik vizeyle. Sanirim bu evlilik surecinde tur sirketleri bildirecegi icin sorun olabilir. En iyisi turu hic karistirmamak. Cok tesekkurler :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k