Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
-
@melikes malesef henuz gelmedi. Sanki aralikta hic calismamislar. Bugun 1 ay doldu. Forumda 1 kisi 28 kasimda basvurmus 27 aralikta geldi diye gordum ama. Bizimki 1 ayi gecti. Gelirse hemen bilgi vereceğim
-
ben evrakları göndereli neredeyse 1 ay oldu hala application received
neyseki acelesi yok
mülakata çağırmadıkları sürece 6 ay sonra bile gönderebilirler :) -
@demir4564 acaba konsolosluğa arayıp sormakta bir sakınca gelişir mi
-
ve bugün approved oldu, bekleyen herkese olumlu haberler alır inş.
Approved
Case Created: 18-Dec-2023
Case Last Updated: 12-Jan-2024 -
@Mehmet-Can-0 demiştim :)
https://yesilkartforum.com/forum/post/407737gözünüz aydın, hayırlı olsun.
-
teşekkür ederim.
-
@Mehmet-Can-0 tebrikler gözünüz aydın! Darisi bizim gibi beklyenlere…
Sizin talimatlar gelmesi kaç gün surdu -
Benim vizem onaylandı,su an postacida heyecanla bekliyoruz bakalim.
-
@demir4564, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
@Mehmet-Can-0 tebrikler gözünüz aydın! Darisi bizim gibi beklyenlere…
Sizin talimatlar gelmesi kaç gün surdutalimatların gelmesi 1-2 gün sürmüştü.
fakat noel dönemi öncesiydi.
ayrıca 14 yaş altı ilk vize için başvurusuydu, belki yenilemelerden farklı bir sıraya konuluyor olabilir bilmiyorum. -
@demir4564 merhabalar talimatlar mailiniz geldiği acaba 🙈
-
@melikes maalesef hayir. Beklemeye devam
-
@Mehmet-Can-0, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
ve bugün approved oldu, bekleyen herkese olumlu haberler alır inş.
Approved
Case Created: 18-Dec-2023
Case Last Updated: 12-Jan-2024bugün issued olmuş ( yani vize basılmış)
muhtemelen bir kaç güne gelir.bekleyenlere kolaylıklar.
-
@Mehmet-Can-0 bizde 2 gün önce başvuru yaptık ama yoğunluktan dolayı sanal bekleme kuyruğuna alınmıştır diyor.
Normalde evrak göndermek için yönlendirme olmuyor mu ? Süreç nasıl ilerliyor acaba ? Sanal sıra bitti diyelim evrak istediklerinde evrakları inceleyipte mi approved veriliyor yoksa çocuklar için doldurduğumuz ds160 a bakarak mı approved veriliyor ? -
@melikes benm eşim de sanırım 8 aralıkta yaptı
-
@demir4564 bizim de 8 aralık. Bekliyor valla eşim, belki mail atmak gerekebilir
-
@demir4564 bir ayı geçti sizinse bu hafta gelir İnş artık 🙏
-
@Mehmet-Can-0 hayırlı uğurlu olsun kurtuldunuz sabır çatlatıyor bu saçma süreç
-
@zeynepsoylev 😳daha bizim günümüz çok ozaman
-
@zeynepsoylev o zaman siralama, once siz sonra benimki sonrada @melikes sizde galiba.. @gucarslan acaba biz email atsak mi ne dersiniz.. birde email adresi nedir
-
@K-Ran, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
@Mehmet-Can-0 bizde 2 gün önce başvuru yaptık ama yoğunluktan dolayı sanal bekleme kuyruğuna alınmıştır diyor.
Normalde evrak göndermek için yönlendirme olmuyor mu ? Süreç nasıl ilerliyor acaba ? Sanal sıra bitti diyelim evrak istediklerinde evrakları inceleyipte mi approved veriliyor yoksa çocuklar için doldurduğumuz ds160 a bakarak mı approved veriliyor ?Merhaba,
Sanal sırada herhangi bir şey incelenmiyor.
Muhtemelen evrak yoğunluğu oluşmaması amacıyla oluşturulmuş.Sanal bekleme süresi bittikten sonra size bir talimat maili gönderilecek, göndereceğiniz evrakların(cocuk pasaportu, sizin vize sayfanız v..s) ve hangi kodla gönderileceği gibi bilgiler.
Bunları ptt ile gönderdikten ve onlara ulaştıktan sonra inceleme ve onay süreci başlıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum