Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
5.3k 268 370.9k 279

  • @begumm
    DS-260’ta beyan esas. Siz beyan etmedikçe size ait bir bilgiye ulaşamazlar. Sadece karşılıklı güven üzerine kurulmuş bir sistem. Sicilde görünmeyen bir şeyi beyan etmeyebilirsiniz. Ama da-260’ta yazdıysanız atlamayın bence


  • Bir sorum var: DS 260 formunda mezunu olunan lise ve okulların giriş tarihini gün ay yıl istiyor

    lise kaydım eski olduğu için edevlette yok lisans da eylülün kaı net değil.

    siz o gün kısımlarını nasıl doldurdunuz?

    veya bazı işlerin giriş tarihi sgk kaydında göremedim ben.. dd/ay/ yıl gün yanlış olsa sorun olur mu?


  • Hatırlatma: Yazışmalara katılıp ama forumda 1. sayfada bulunan google docs belgesini doldurmayan arkadaşlar var. O form bizim ve bizden sonrakiler için önemli. Teşekkürler


  • Merhaba
    Forumda dosyaları kuvvetli, çok değerli araştırmacılar, akademisyenler var.Eb2 Niw alanları tebrik ediyor, alacak olanlara basarılar diliyorum.
    Ben Tezsiz Master mezunuyum. İş tecrübem 13 yıl. Akademik yazılarım vs olmadigindan kuvvetli avukatlarla çalisma ihtimalim azaliyor.
    Master seviyesinde olan arkadaslarla toplanıp fikir alış verişi yapıp sonucu burada paylassak nasil olur? Ve D.I.Y yapan arkadaslarımız öncü olurlarsa D.I.Y basligi acabiliriz.
    Tesekkurler


  • Günaydın herkese
    Bana randevu maili geldi, görüşmeye çağırıyorlar

  • ⭐⭐⭐⭐

    @TOK tebrikler, hayırlı olsun. görüşmenizde kolaylıklar & başarılar diliyorum.


  • @TOK tebrikler.. hayırlı olsun randevu çabuk olmuş.. 2 yıl diyorlardı..


  • @TOK tebrik ederim umarım sorunsuz bir görüşme olur. hayırlı olsun....


  • @begumm Ben zaten Ağustos 2022'de başvuru yapmıştım. 18 ay falan olmuş oluyor bekleme sürem


  • @TOK çok kutlarım, görüşmede bol şans diliyorum. Umarım alırsınız.


  • @TOK Hayirli olsun. Sorunsuz bir sekilde mulakatinizi tamamlamanizi diliyorum.


  • 2024 guzel basladi. Mulakat tarihlerinde ciddi bir hizlanma var. Bekleyen herkes adina guzel haber.


  • @TOK tebrikler!!!! PD sonrası 18 ay bekleme süresine inmiş gibi görünüyor. Bu ay randevu alan başka hocamız var mı?


  • @TOK documentarily qualified olduktan sonra cabuk olmus demek istedim. Insallah gonlunuzce gecer surec ve greencardinizi alirsiniz.


  • @TOK Hocam hayırlı olsun. Benim de PD Haziran 2022, DQ 24 Nisan 2023. Bu tarihler sizinkine çok yakın. Acaba DQ tam tarihiniz nedir? Nisan 2023 başı mı? Dolayısıyla bizimkine de az kalmış diyebilir miyiz? Teşekkürler.


  • Merhaba, eb2 niw onaylandıktan sonra, ivp de olumlu geçerse vizeyi alırsak, usa ya girişi önden ben yapsam, aile fertleri 3-5 ay sonradan giriş yapabilirlermi.
    Ailecek mi giriş yapmak zorundayız?
    Teşekkürler.


  • @TOK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

    Günaydın herkese
    Bana randevu maili geldi, görüşmeye çağırıyorlar

    Hocam hayırlı olsun. Benim DQ 24 Nisan 2023. Sizin DQ tarihiniz Nisan 2023 başı mı? Benim randevu da yakın diyebilir miyiz? Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @nano Burada asıl önemli olan PD, yani EB-2 kategorisi için I-140'ın gönderilme tarihi. Bültende A tablosuna göre current olmadığı sürece mülakat randevusu / vize almanız mümkün değil. DQ olmak tabi ki önemli ve sıralamaya etkisi olabilir. Ancak öncelik sıralaması ve kriteri PD'dir. Bülten EB-2 kategorisinde vize almak için 01NOV22'yi gösteriyor. Yani PD'i 1 Kasım 2022 ve öncesinde olanlar DQ olmuşsa randevu alma şansları var. Ancak her dosya birbirinden bağımsız ilerliyor.


  • @tufank, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

    @nano Burada asıl önemli olan PD, yani EB-2 kategorisi için I-140'ın gönderilme tarihi. Bültende A tablosuna göre current olmadığı sürece mülakat randevusu / vize almanız mümkün değil. DQ olmak tabi ki önemli ve sıralamaya etkisi olabilir. Ancak öncelik sıralaması ve kriteri PD'dir. Bülten EB-2 kategorisinde vize almak için 01NOV22'yi gösteriyor. Yani PD'i 1 Kasım 2022 ve öncesinde olanlar DQ olmuşsa randevu alma şansları var. Ancak her dosya birbirinden bağımsız ilerliyor.

    Bizim PD tarihi Haziran 2022. Dolayısıyla current durumundayız. TOK hocamla tarihlerimiz çok yakın. Ondan yakın zamanda bekleyebiliriz.


  • Randevu alanları tebrik ederim, benim sanırım 1 haftayla önümüzdeki aya kaldı randevu işim inşallah🙏 en son 11 Nisan 2023 DQ olan hocamıza randevu geldi sanırım. Benim DQ um 18.04.2023 bu arada randevu alan hocalarım ilk sayfadaki excelde randevu tarihlerinizi doldurabilirseniz sevinirim @kelle @niwss @dil @yusufcorba


Benzer Başlıklar

  • EB-3 GREEN CARD SURECI

    İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    47
    4 Oy
    47 İleti
    5k Bakış
    Emin DoganE
    Sitedeki eb3 vize reklamındaki kuruluş aracılığıyla giden oldu mu hiç aranızdan 20k dolar çok yüksek bir rakam ve riske girmeye değer mi sizce
  • EB-3 Vizesi Hakkında - İş Garantili?

    İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    60
    1 Oy
    60 İleti
    7k Bakış
    M
    @charon sizin dediğinizi anladım. Burada riske edilen şey 3 sene yerine e2 yatırım sermayesi ve geçen süreçte ne kazanıp ne harcadığınız olacak sizin dediğiniz gibi olabilir . Bu hafta karşılıklı görüşmelerin sonucunda istanbul'da amerikalı bir real estate developer ile anlaştım ve çoğu zaman türkiye de kısa ziyaretler olmak üzere 15-20 gün amerikada olmak üzere çalışmaya başlayacağım turist vizem olduğu için amerikada yasal çalışmayacağım ama primler ve maaşın bir kısmı amerikadan yatacak belki history oluşması açısından avantaj olabilir diye düşünüyorum, 3 ay sonra şirket üzerinden eb3 e amerikadan başvuruyor olmak türkiyeden başvrumaya kıyasla süreci ne kadar kısaltır deneyimi olan var mı ? Teşekkürler,
  • Is Teklifleri ile Dolandiricilik Uyarisi

    İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    40
    1
    12 Oy
    40 İleti
    5k Bakış
    M
    @Bluey teşekkür ederim. Zaten aynı izlenimi taşıyorduk, teyit etmiş olduk.
  • 12 Oy
    1k İleti
    94k Bakış
    K
    @vartorian, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari) Green card'in duraklatilmasi Isveren sponsorlugunda basvuranlari da etkileyebilir mi? Henuz hersey gri ancak bir tahmini olan varmidir? "Green Card duraklatildi" diye bir sey yok. Sadece Diversity Visa Lottery (DV) programi durduruldu. O da yasaya uygun degil, bu sekilde durdurulamaz. Mahkemeden donecektir. Cekilis haricindeki hic bir green card sureclerinde durdurulma yok, zorlastirma var.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum