Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @praetor DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Herkese merhabalar formu yaklaşık altı aydır sadece okuyucu olarak takip ediyorum bundan iki sene önce bir şansımı deneyim diye başvurmuştum fakat çıkmadı bu sene tekrar başvurdum eşimle beraber şimdi mayıs ayini dört gözle bekliyorum yaşım 40 bu saatten sonra Amerika benim için macera mı olur aslında bilemiyorum fakat daha önce oraya giden ve yerleşen insanların durumlarına bakınca yeni bir hayat kurmak için çok geç değil diye düşünüyorum . benim bu Green kart çekilişi haricinde E1/E2 vizesi alarak da gitme şansım oluştu şimdi açıkçası bu şansı kullanıp oraya yerleşiyim mi diye düşünürken E1-2 vize sahiplerinin daimi olarak green kart alamadıklarını öğrendim bu vizenin belirli sürelerle devamlı yenilendiğini duydum bu konu hakkında bilgi alabileceğim forumda bir başlık var mı acaba ?

    Bir alıntıdır....
    Amerika | E2 Vizesinden Green Card'a Giden 5 Yol
    E-2 vizesi daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi göçmen olmayan bir vize türü olup Amerika'da iş yapma ve yaşama imkanı tanır. Ancak bu vize Amerika'da ticari faaliyetiniz devam ettiği sürece geçerlidir. Şirketinizi tasfiye ettiğinizde veya sattığınızda Amerika'yı terk etmeniz gerekir. Eğer Amerika'da süresiz oturma hakkınızın olmasını istiyorsanız mutlaka..................Yazının devamı için linke tıklaya bilirsiniz bazı bilgiler verilmiş... https://www.yurtdisinayerlesmek.com/single-post/Amerika-E2-Vizesinden-Green-Card-a-Gecmenin-5-Yolu

    Lütfen sorularınızın devamını için daha önce açılmış konulardan devam ederseniz daha faydalı olacaktır..


  • @chromium araya okyanusların girmesine gerek yok görmezden gelmeyi öğren bence onları..çünkü o okyanus ötesindede karşına çıkacaklar bence..hani insanların bu yüzden gittiğimizde türklerden uzak durucaz tarzındaki yorumlarına bazen hak vermiyor değilim..


  • @mendebur şaka yapıyorum de
    nüfusu izmire mi aldırsak 🙂

  • ⭐⭐

    @aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @chromium araya okyanusların girmesine gerek yok görmezden gelmeyi öğren bence onları..çünkü o okyanus ötesindede karşına çıkacaklar bence..hani insanların bu yüzden gittiğimizde türklerden uzak durucaz tarzındaki yorumlarına bazen hak vermiyor değilim..

    Eskiden tahammül seviyesi yüksek, hoşgörülü bir insandım ama sürekli hakarete uğraya uğraya bu özelliğimi valla kaybettim. İnsanlar istediğini düşünebilir yeter ki savunacağım diye hakaretler savurmasin.

  • ⭐⭐

    @cancakicitr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @chromium Aslında açıklandıktan sonra bunları defalarca okumak için o kadar çok zamanınız olacak ki. Şimdiden yıpratmayın demek istiyorum aslında ben sonradan öğrendim bu case numarası olaylarını ve iyikide sonradan öğrenmişim.Öğrendiğim günden beri bir teori bir istatistik 🙂 Beynim allak bullak oldu süreç insanı yoruyor umarım hepimiz için en hayırlısı olur.Ben gitmeyi çok isteyerek başvurdum ve inş kısmetse olur diyorum.

    Evet hocam çıktıktan sonra case number olayı derdi var bir de. Çekilişi kazanmak daha yolun en başı da biz daha yola çıkma hakkı bile elde edemedik henüz 🙂

  • ⭐⭐ Yasaklı

    130 gün kaldı . 100 günden sonrası basit gececek diye umuyorum.Arkadaslar ikinci husus etrafınızdaki insanlara green kard konusunda bilgi vermeyin, baskası için babanızın hayrına random basvuru yapmayın. Babanız bile olsa gecerli dedigim.. Sonra hem kötü olursunuz benim için neden basvurdun ben napacamki doblo borcu ödiyorum burda vb tarzında insanlara veya ben yaşayacagımı yaşadım diyecek kişiler için basvurmayın. onlara çıkınca çarpılmıs gibi yamulursunuz benimgibi


  • @calibraturbo zaten ne çok başvuru olursa o kadar azalıyor şansımız..dediğin gibi bırakalım en çok isteyenler olsun bu işin içinde..zaten başvurusunu kendi yapıcak hareket kabiliyetinde olmayan bir insan emin olun bu işi sizin bizim kadar istemiyordur..

  • ⭐⭐

    @calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    130 gün kaldı . 100 günden sonrası basit gececek diye umuyorum.Arkadaslar ikinci husus etrafınızdaki insanlara green kard konusunda bilgi vermeyin, baskası için babanızın hayrına random basvuru yapmayın. Babanız bile olsa gecerli dedigim.. Sonra hem kötü olursunuz benim için neden basvurdun ben napacamki doblo borcu ödiyorum burda vb tarzında insanlara veya ben yaşayacagımı yaşadım diyecek kişiler için basvurmayın. onlara çıkınca çarpılmıs gibi yamulursunuz benimgibi

    Hay Allah sizin için de büyük şansızlık olmuş. Niyeti olmayan biri için zorla başvuru yapmamak gerekiyor gerçekten. Hem kendi şansımız iyice dip yapıyor bir de onlara çıkması... Psikolojik yıkım. Çıkmaz dememek lazım.

  • ⭐⭐

    @chromium tabi ki çıkmaz dememek gerek şans ne kadar az olsa da sonuçta birilerine çıkıyor bu 10 kez başvuranda da oluyor ilk kez başvuran da da her sene binlerce Türk gidiyor sonuçta asla bana çıkmaz dememek gerek elbet birilerine çıkacak.


  • green cartta rekor basvurularinin sebebi biraz da youtuberler . amerikayi okadar toz pembe okadar rahat gosteriyorlar ki isteyemeyen adam bile hevesleniyor basvuruyor . sonra kazanip gitmeye cesaret edemiyorlar . sanirim gecen sene turkiyede kazananlarinin yarisi gitmemis mulakata


  • @hgkd o zaman bir konu başlığı altında mı toplaşsak 🙂


  • @mendebur o zaman bir konu başlığı altında mı toplaşsak 🙂

  • ⭐⭐

    @yekta aynen başvurunun bu kadar fazla olmasının sebebi en başta çok basit olması İlkay zaman bu yıl ki green card videosunun altına tek link koydu dv sitesi orada onu izleyip boş başvuru yapan o kadar çok insan var ki kendim yorumlardan gördüm turist vizesi olarak kullanmak isteyenler mi dersin param yok gitmeyeceğim ama başvurdum İlkay abi diyenler mi yaşım 15 ama başvurdum diyenler mi parası olmayanlar başvurmasın diyenlere inat başvurdum gitmeyeceğim ama diyenler mi bu son yorum da iyi bir beğeni almıştı sanırım başvurdum ne işe yarıyor bu green card.... Kesinlikle YouTuberlar yüzünden bu kadar başvuru var sen oraya 200 dolar gibi bir ücret koy bak bakalım kaç kişi başvuruyor :))) keşke ücret koysalar oraya çok caydırıcı olur. Yani toz pempeden ziyade başvuru işlemi inanılmaz basit gitmecek ama yaparsa bir şey kaybetmez ve yapıyorlar. Sistemi değişsen hepsi aradan çıkacakta.. neyse


  • @praetor green card alamıyorsunuz ve işiniz devam ettiği sürece orada kalabiliyorsunuz.eşiniz çalışma vizesi alabiliyor ve başka işlerde çalışabiliyor ama e2 vize sahibi sadece o işte çalışmak zorunda.e2 vize alma şansınız varsa alın bu sürede çekilşlere katılırsınız.yatırım gücünüz 500 bin dolar üstü ise yatırımcı olarak yeşil kart alabiliyorsunuz.
    e2 şansım oluştu dediniz özel değil ise biraz açarmısınız ?


  • Bu sene sistemi biraz değiştirmiş galiba KCC mail atıyormuş talihlilere geri dönüş olursa öyle randevu veriliyormuş galiba yan, ben öyle anladım acaba yanlış mı anladım forumda bununla ilgili bir başlık var mı ben bulamadım da rica etsem varsa paylaşabilir misiniz?


  • @delisorular
    2019 bekleme odası
    2019 mülakat deneyimleri
    Bu başlıklardan bilgi edinebilirsiniz, bolca deneyim aktarılıyor zaten anlık olarak o başlıklarda, evet bu arada sistem değişti..


  • @aysegul teşekkür ederim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @delisorular evet, sayin @aysegul un dedigi gibi su konudan bilgi alabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri


  • Bende @lordbolton gibi düşünüyorum. Milli piyango bileti alırken bile para ödüyoruz. GC Piyangosu içinde bir bedel ödenmeli ki niteliksiz başvuru yapılmasın, çıksada gitmeyi göze almayacak insanlar başvuru yapmasın en önemlisi Hayali Olmayanlar en baştan vazgeçsin. Başvuru ücretsiz olduğu müddetçe öylesine başvuru yapanlar herzaman olacak ve kimsenin onlara başvurma demeye hakkı yok maalesef.

  • ⭐⭐

    @darkred DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Bende @lordbolton gibi düşünüyorum. Milli piyango bileti alırken bile para ödüyoruz. GC Piyangosu içinde bir bedel ödenmeli ki niteliksiz başvuru yapılmasın, çıksada gitmeyi göze almayacak insanlar başvuru yapmasın en önemlisi Hayali Olmayanlar en baştan vazgeçsin. Başvuru ücretsiz olduğu müddetçe öylesine başvuru yapanlar herzaman olacak ve kimsenin onlara başvurma demeye hakkı yok maalesef.

    Ben de paralı olmasına hayır demem. Gitmeye niyetim yoktu öylesine başvurdumcular elenir en azından baştan. Madem niyetin yok niye benim geleceğimi de karartıyorsun değil mi ama 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

38
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum