K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Case tracker uygulamasında yeni bi güncelleme aldım Case was approved. sanırım noa 2 onaylandı.
-
Bu ileti silindi! -
@Emir-1 hayırlı olsun onaylanmış , 2 aya dosyanız Türkiye Ye gelir
-
@tncymz tek yaşıyorsa bakmakla yükümlü kimsesi yoksa nişanlınızın yeterli. Minimum yıllık kazanç 28-30bin civarı bişeydi. 50 bin yeterli.
-
@spenb hocam sizin tarafınızdan tercümeli istiyorlarsa burada bizim ne dediğimizin bir önemi yok , sizden nasıl isteniyorsa o evrak o şekilde temin edin. Arkadaşda sorun olmaması ya da istenmemesi herkese aynı olacak anlamına gelmiyor. Tarafınızdan tercümeli isteniyorsa o şekilde yapın yoksa normal çıktı alın ekleyin.
-
@ob16222 hocam bu sayfada en deneyimli kişi sizsiniz. Biz avukatla çalışmadığımız için ikimizde zorlanıyoruz çünkü çok bilgi sahibi değiliz. Nişanlımla birlikte bir kardeşide yaşıyor. Yıllık geliri 50.000 dolar. Nişanlımın yıllık gelirinin vizemi karşılayacağını biliyorum. Ama güncel bankada 10.000 dolar civarı var bu bankadaki güncel bakiye yeterli mi sizce. Yoksa nişanlım arabasını satıp onu eklesin mi? Çok teşekkür ederim size de eşinizle mutluluklar.
-
@tncymz banka da bir para bulunmasına gerek yok hocam , yıllık geliri 3 kişi için yeterli sorun olmaz merak etmeyin. Linki aşağıya bırakıyorum resmi rakamlara bakıp fikir sahibi olursunuz. Merak etmenizi gerektirecek bişey yok. Kazancı yeterli
https://aspe.hhs.gov/topics/poverty-economic-mobility/poverty-guidelines
-
@ob16222 çok teşekkür ederim
-
NOA1 onay : 08/11/2022 ✅
NOA2 onay : 01/11/2023 ✅
NVC CASE NUMBER: ?
Merhabalar noa2 onayı sonrası 56 gun gectı ve NVC,den case number halen gelmedi. 6 kez puplıc ınqurıy yaptık NVC den son gelen maıl su sekılde;
The correspondence submitted is currently under review. An appropriate action will be taken once this review is completed.
bunun ne analama geldıgını bılen var mı? şimdiden teşekürler. -
@ozy75 Noel tatili yılbaşı vs Ocak ayına kadar bir cevap gelmez Diye düşünüyorum , size gelen cevapta talebinizi inceliyoruz , 6 defa veya 66 defa aynı şeyi göndermeniz hızlı cevap alacağınız manasına gelmiyor onlar için 1 tane yeterli. Ona gelen cevaptan sonra tekrar gönderirsiniz ama peş peşe göndermeyin boş yere beklersiniz
-
@ob16222 iyi akşamlar Hocam Aos süreci için ödemelerde bazı kaynakları okudum da I-485 formu gönderirken çalışma izni formu için ücret göndermeye gerek yok yazıyordu.
Aos sürecinde ne kadar ödediniz toplam paylaşırsanız sevinirim… -
@Emir-1 toplamda 3 form var sanırım
I-485
I-765
I-131 -
@Emir-1 1200$ küsür tam rakam aklımda değil en son değişecekti ne oldu bilmiyorum, hepsini tek seferde doldurup gönderiyorsunuz.
-
Herkese Merhabalar,
Bugun Nvc den ANK ile baslayan dosya numarasini iceren bir email aldim.Sistemden kontrol ettigimde dosya in Transit gorunuyor. Sorum su ki Dosya Ready olana kadar yoldayken DS160 formu doldurup randevu alabiliyor muyum Yoksa dosya Ready olduktan sonra mi formu doldurup randevu alabiliyorum?
Bilgisi olan arakadaslar yanitlarsa sevinirim. -
@Munzurlu-24-62 ds160 formunu doldurabilirsiniz.
-
@ob16222 ücret artışı 2024e sarkmış sanırım teşekkür ederim.
-
@tncymz teşekkürler bilgi için
-
@ob16222 merhabalar nişanlımla 2 yıldır berberiz ve bu yaz nişanımızı yaptık ardından o geri amerikaya dönüp avukatıyla birlikte k1 vizesine başvuru yaptı benim için ama ben buradan hiçbirşeye hakim değilim ne zaman mülakata çağırılırım, ortalama ne kadar sürede mülakat daveti alırım, davet alınca ne yapmalıyım gibi birçok sorum var bana bu konu hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum. bu arada başvuru yapalı 4 ay kadar oldu.
-
@metın-altnkhya hocam avukatınıza sorabilirsiniz ama kaba taslak 10 ay daha bir süreç var önünüzde başarılar
-
@Munzurlu-24-62 hayırlı olsun, USCIS dosyanızı onayladıktan kaç gün sonra ANK numaranızı aldınız acaba? Teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum