Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• Merhabalar 5.tip mail aldim 11 ocaga randevu verilmis ankaraya ama notification letter 7 gun icinde gelicek diyordu mailde 12 gun oldu halen gelmedi neden acaba bilgisi olan varmi bide ais kaydi nedir acaba

• @osmanhasoglu Merhaba imzanızı aşağıdaki bilgiler ışığında düzenler misiniz? https://yesilkartforum.com/forum/post/59676

• Duzenledim 😊

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@osmanhasoglu mülakata Ankara’da gireceksiniz, sorularınıza DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığı altında daha hızlı cevap alabilirsiniz.

DV2024 mülakat deneyimleri konu başlığının ilk paylaşımında mülakat öncesi yapılması gereken adımlar ve toplanması gereken belgelerin detayları mevcut. DV2023 mülakat deneyimlerini okuyarak da daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Bol şans

• Merhabalar. Lise, önlisans ve lisans diplomalarim delgeç ile dosyaya takılmak üzere delinmiş vaziyette. Mülakatta sorun olacak bir durum mudur? E-devletten zaten kardebarkodlu belgeler de eklemek yeterli midir yoksa ıslak imzalı belgeler de almak gerekir mi konsoloslukta sorun yaşamamak adına. Biliyorum saçma bir durum ama maalesef benim de dışımda gerçekleşti ve vaziyet bu. Siz değerli forumdaşlardan bu konuda beni aydınlatabilecek biri var mı? Teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@kemal_official e devletten belge varsa o legal bir belge sayılır.

• @kemal_official Diplomaların üzerindeki soğuk damgaları, mühürleri veya kişisel bilgilerinizi okunmaz hale getirmediyse sorun olmaz. Elbette siz e-devlet’ten barkotlu çıktılarınızı da alın.

• Merhaba arkadaşlar DV2024 greencard kazananıyım yakın zamanda amerikaya gideceğim fakat green card ne kadar sürede teslim olur bilmiyorum bide ssn imi nerden alacağım onu da çok bilmiyorum oraya ilk gittiğim günler nasıl çalışıcam ssn numaramı nasıl alıcam bilginiz varsa yardımcı olursanız mutlu olurum

• @Baris0608 anladığım kadarıyla kafan çok karışık ve forumda da yenisin. Forumdaki ilgili başlıkları sabırla okumanı öneririm.

• Merhaba,
    Benim merak ettiğim bir konu var, gerçekten green card şans eserimi çıkıyor yani şaşırıyorum yani bence belli bir kriter vardır bence bir eleme sistemi var mı ? veya ilk defa başvuran biri çekilişi kazanma ihtimali var mı ?

• @batuhanalgul-tr Merhaba, bu sorunun cevabını hiçbirimiz bilmiyoruz. Bu konu hakkında herkesin bir görüşü veya mantıklı gerekçeleri olsa da sonuçta ismi gibi loto olması kimini üzer kimini sevindirir.

• @batuhanalgul-tr merhabalar sorunuzu cevabını bilmiyorum ama ilk başvurumda kazandım bilginiz olsun.

• selam arkadaşlar. yakın zamanda Türkiye’den gelicek var mı? famoser mide ilacı isteyecektim 3 kutu. midemden bu aralar rahatsızım ihtiyacım var. aynısını Amerika’da bulamıyorum.

• @mrt-gkce, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@batuhanalgul-tr merhabalar sorunuzu cevabını bilmiyorum ama ilk başvurumda kazandım bilginiz olsun.

nasıl bir şans abicim yaaa 🙂 biz 10 yıl oldu düşün neyse iyi olur işalllah senin adına dostum bol şans .

• @batuhanalgul-tr evet şansa çıkıyor

• Herkese Merhaba,
    Öncelikle forumda yer alan her bilgi, deneyim ve paylaşım için emek veren herkese çok teşekkür ederim. Bu benim ilk paylaşımım olacak, heyecanlıyım. Bir hatam, kusurum olursa lütfen bana bildirin.

Eşim 2024 talihlisi ve 17 Ocak 2024 mülakat günümüz. Öncesinde 10 Ocak 2024 için Sağlık muayenesi randevumuzu aldık ve heyecanla bekliyoruz.
    Bir konuda varsa deneyimlerinizi ve fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
    Eşim MS (Multipl Skleroz) hastası. Şu anda aktif bir atağı ya da sekeli yok, sadece kullandığı bir ilaç var. Eğer forumda MS hastası olup Greencard ile Amerika'ya giden, onay ya da red alan ya da 2024 sürecine dahil olmuş ya da olacak olan arkadaşlarımız varsa bu konu hakkında istişare etmek isterim.

Şimdiden teşekkür eder ve iyi yıllar dilerim.

• @ucnoylaks aşağıdaki linke tıklayıp okursan orada hiçbir sorun olmadığını göreceksin ayrıca ms hastalığından çok covid aşılarınız ne durumda

https://yesilkartforum.com/forum/topic/1441/göçmen-vize-için-yapılan-sağlık-muayenesi-hakkında-sorular/69?_=1704007708871

• Arkadaşlar selam,

Dosya taşımak için, ülkelerin Abd elçiliği/konsolosluğu ile yüz yüze konuşabiliyor muyuz?
    Örneğin ben 2 günlüğüne Londra’dayım buradaki elçilik/konsolosluğun kapısına gidip current olduğumu(oturumsuz, ilgili yere vatandaşlığım olmadan) dosya taşımak istediğimi yüz yüze söylesem mail atmak yerine daha etkili olur mu? Veya yüz yüze konuştururlar mı?

Kapıdan içeri alırlar mı? 🙂

Teşekkürler cevaplar için

• @serhank hayır, sadece e-posta veya ilgili konsolosluğun inquiry formu aracılığıyla iletişim kurabilirsiniz.

• Yeni yilin ilk gununden herkese merhaba.Ocak ayinda 2024 excel'in de yaklasik 30'a yakin mulakat gozukuyor.Oncelikle Ocak ayinda daha sonra da DV2024 kazanan tum arkadaslarin vizelerinin onaylandigi bir yil olsun.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    203k Bakış
    ATS16A
    @Figen said: @T.C.-Kubilay-Dikici THY nin Kampanyasi var su anda . 13-24 Temmuz arasi bileti kestirirseniz , 7 Eylul - 28 Subat arasi Kampanyali biletler $650 den basliyor . Kacirmamakta fayda var . Simdiden iyi seyahatler Türk Hava Yolları (THY) tarafından ABD çıkışlı Türkiye varışlı uçuşlar için başlatılan bu kampanya, ekonomi sınıfı gidiş-dönüş biletleri 650 dolardan başlayan fiyatlarla sunmaktadır. Detaylar ve koşullar şu şekildedir: Biletleme Tarihi: 13 Temmuz – 27 Temmuz 2026 Seyahat Tarihi: 7 Eylül 2026 – 28 Şubat 2027 Kapsam: New York, Boston, Miami, Chicago, Los Angeles, San Francisco gibi ABD'nin birçok farklı noktasından Türkiye'ye yapılacak gidiş-dönüş uçuşları içerir. Önemli Kurallar: Kampanyadan yararlanabilmek için varış noktasında en az 1 pazar günü konaklama şartı bulunuyor ve en fazla 3 ay kalınabiliyor. Sadece THY'nin kendi tarifeli seferlerinde geçerli olup AJet veya diğer ortak uçuşları kapsamıyor.
  • DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k