Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DS-160 formuyla ilgili sorular (ziyaretçi vizeleri)

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    Halil İbrahim KamacıH
    @denizci10 Öncelikle teşekkür ederim dediğiniz şekilde denedim ama olmadı daha sonra telefondan denedim telefondan oldu. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    E
    Merhabalar ds160 doldurduk henüz bir schengen seyahatimiz yok eşimle, ancak mülakata gittiğimiz tarihte bir fransa ve londra seyahatlerimiz olacak nasipse, bunları konsolosluk pasaporta bakmayacağı takdirde göremeyecek, fransa seyahatimize de daha 5 ay var, nasıl bir yol izlemeliyiz? Bilgisi önerisi olan varsa çok memnun olurum
  • DS-160 formu (turist vizesi için aile başvurusu)

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    48
    0 Oy
    48 İleti
    17k Bakış
    Yasin ArıkY
    B1/B2 mülakatı için aile randevularımız sistem değişikliği sonrası bölündü, nasıl birleştirilir? (ais-usvisa-info → usvisascheduling) Merhaba, biz aile olarak eski ais-usvisa-info.com üzerinden ABD vizesine grup halinde başvurmuştuk ve tek hesap altında aynı gün aynı saatte randevumuz vardı. Sistem usvisascheduling.com’a geçince herkesin hesabı ayrıldı, ben de randevuları öne çekebildim ama her biri için ayrı ayrı boşluk bulup tek tek işlem yapmak gerekiyor. Bu cok riskli ve cok zahmetli. Şu an randevu günü aynı olsa da saatler farklı. Bununla ilgili olarak site üzerinden destek talebi (request case) açtım ama durumu bir türlü anlamıyorlar. Acaba bu yeni sistemde tüm başvuruları tek bir kişinin hesabı altında “group application” şeklinde birleştirmek mümkün değil mi? Aynı sorunu yaşayan oldu mu, nasıl çözdünüz?
  • Turist vizesiyle gelip evlenmek

Kilitli Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Aragorn, içinde söyledi: Turist vizesiyle gelip evlenmek Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği 2. Sınıf öğrencisiyim ileriye dönük planlarım var ve şu an yazılımın en iyi olduğu yer Amerika ben de orda evlenip orda çalışmayı düşünüyorum bankada 13000 dolarım var 4. Yıla kadar biriktirecem diplomamı alıp amerikaya turist vizesiyle gidip orda evlenmeyi düşünüyorum ve orda çalışmayı istiyorum sizce Oluru var mıdır bunun biraz uzun oldu ama kusura bakmayın Turist vizesini surada belirtilen nedenlerle alabiliyorsunuz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇?page=1 maalesef "evlenmek amaciyla" turist vizesi basvuru yapamazsiniz, ayrica Turist vizesiyle calisip para kazanmaniz da yasal bir durum degil.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k