Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Aynı Dönemde Eb3 ve E2 Süreci

• Eb3 işlemi başlayan kişi, bu süreç devam ederken, Eb3 başlangıcından yaklaşık 1 yıl sonra( Lc aşamasında ) E2'ye başvurursa hukuki olarak Eb3 süreci etkilenirmi ve Eb3 sürecinin devam etmesi E2 başvurusunda olumsuz karşılanırmı ?
    Yukarıda yazmış olduğum konu ile ilgili araştırmlarım sonucu bir bilgiye ulaşamadığım için burda sormak istedim, konu hakkında daha önce bir paylaşım olupda gözümden kaçtıysa affola. Nazik cevabınız için şimdiden teşekkürler.

• @Er-Rayn, içinde söyledi: Aynı Dönemde Eb3 ve E2 Süreci

Eb3 işlemi başlayan kişi, bu süreç devam ederken, Eb3 başlangıcından yaklaşık 1 yıl sonra( Lc aşamasında ) E2'ye başvurursa hukuki olarak Eb3 süreci etkilenirmi ve Eb3 sürecinin devam etmesi E2 başvurusunda olumsuz karşılanırmı ?
    Yukarıda yazmış olduğum konu ile ilgili araştırmlarım sonucu bir bilgiye ulaşamadığım için burda sormak istedim, konu hakkında daha önce bir paylaşım olupda gözümden kaçtıysa affola. Nazik cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Sayin @Er-Rayn, EB3 yesil karta yonelik bir surec olup E2 ise ABDde isiniz oldugu surece calisma ve oturma izni verse de yesil kartla sonuclanmayan gocmen olmayan bir vize surecidir. Ikisi celiskili durumlara neden olacaktir. Cunku E2de sizin taahutunuz ABDye goc etme niyetiniz olmadigi ancak isiniz devam ettigi surece burada kalma isteginizdir. E2de ulkenize donmeyi taahut ediyorsunuz. Bu nedenle iki sureci beraber yurutmek olumsuz sonuclar verebilecektir.

• @Claudia-J-Muslu nazik cevabınız için teşekkür ederim.

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• E2 vizesi

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    264 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @fadime-agboyraz, içinde söyledi: E2 vizesi *merhaba Amerika içinde iken var olan beş yıllık vizemizin bitmesine az kaldı bu vizeyi Amerika içerisinde iki yıllık olacak şekilde yenileme yoluna gidersek bunu eski iş yerimiz üzerinden yapabilir miyiz? Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim Sayin @fadime-agboyraz, vizeniz bitmeden ABDde is uzerinden yenileme imkaniniz olabilir. Vizeniz sona ermis ise bu mumkun olmaz.
  • İltica Ve EB3 Süreçleri Hakkında

3
    0 Oy
    3 İleti
    729 Bakış
    D
    @Claudia-J-Muslu Eşim Turist vizesiyle giriş yaptı, iltica ofisi üzerinden dosyası ilerleyecek. SSN aldıktan sonra iltica ilk mülakatı olmadan muhtemelen geri çekmiş olacağız iltica talebini çünkü mülakat tarihleri çok ileri tarihe veriliyor, o sırada bizim eb3 ile alakalı sürecimiz ilerlemiş olacaktır. Bu durumda eb3 sürecine etkisi nasıl olur sizce? Bir de şunu düşünüyoruz; önce evlilik yapıp sonra F1'a ben geçiş yapacağım eşim de F2 olacak ve iltica talebini birlikte yapacağız, eb3 süreci greencarda ilerlediğinde ilticayı geri çekeceğiz. Eb3 başvurusu benim üzerime yapıldı benim çalışma iznim gelme aşamasında mı geri çekmem daha doğru olur acaba yoksa greencard başvurusundan önce mi? Önce evlilik yapıp sonra F1 ve iltica etmek mi, yoksa önce eşim iltica edip ben F1 başvurusunu yapıp sonra mı evlenmek daha mantıklı eb3 greencard sürecinde? Şimdiden teşekkürler cevabınız için
  • Vatandaslik sureci

3
    0 Oy
    3 İleti
    256 Bakış
    C
    Tesekkurler
  • 1 Oy
    3 İleti
    299 Bakış
    FamelF
    @Claudia-J-Muslu Nazik cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin dediğiniz gibi konsolosluk ile iletişime geçip bilgi alacağım. Bilgi aldığımda buradada mutlaka paylaşırım. @crazycells teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

62

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k