Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2 vizesi için teminat


  • E2 vizesi görüşmesi için hesabımda mutlaka dolar mı olmalı? 100 bin dolar karşılığı TL yada nakit dolar yoksa sadece satılık gayrimenkul gösterebilir miyim?


  • @Utopya, içinde söyledi: E2 vizesi için teminat

    E2 vizesi görüşmesi için hesabımda mutlaka dolar mı olmalı? 100 bin dolar karşılığı TL yada nakit dolar yoksa sadece satılık gayrimenkul gösterebilir miyim?

    Ek olarak; hayatı boyunca hiç vize başvurusu yapmamış birisi E2 vizesine kabul görür mü? Herkes önce turist başvuru diyor. Turistlerin red yediği kesin.


  • @utopya, içinde söyledi: E2 vizesi için teminat

    @Utopya, içinde söyledi: E2 vizesi için teminat

    E2 vizesi görüşmesi için hesabımda mutlaka dolar mı olmalı? 100 bin dolar karşılığı TL yada nakit dolar yoksa sadece satılık gayrimenkul gösterebilir miyim?

    Ek olarak; hayatı boyunca hiç vize başvurusu yapmamış birisi E2 vizesine kabul görür mü? Herkes önce turist başvuru diyor. Turistlerin red yediği kesin.

    Sayın @utopya, hayatı boyunca hiç ABD vize başvurusu yapmamış birisi E2 vizesine kabul görebilir. Vizenin şartlarını gerçekleştirmiş olması gerekir. E2 vizesi için sadece satılık gayrimenkul göstermeniz yeterli olmaz. Hesapta para dışında gösterebileceginiz bazı krediler, mal alım masrafları, depo tutma masrafları gibi kalemler olabilir.

  • adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

  • E1 vizesi

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    5
    0 Oy
    5 İleti
    276 Bakış
    ikercassI
    @Claudia-J-Muslu çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı
  • 0 Oy
    2 İleti
    408 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @gülcan, içinde söyledi: E2 vizesindeki 18 ve 21 yaşındaki çocukları kapsıyor mu? 1.merhaba ben E2 vizesi için çok şey araştırıp okudum fakat bir şey kafama takıldı eğer usa da başvurulduğu takdirde iki yıl yurda giriş çıkış yapıldığı takdirde yine yeniden vizeye başvurulması gerekiyormuş, bu iki eşide mi kapsıyor? 2001 ve 2004 ekim ayı doğumlu iki çocuk var onlar E2 ye dahil oluyorlar mı? onların yurda giriş çıkışlarında problem olurmu? 2. Green kart çıkmış bir kişi turist olarak usa ya gidebilir mi? pasaport kontrolünde belli oluyor mu? bilgileri oluyor mu? bir sorun teşkil edermi? çok teşekkür ederim. Sayın @gülcan, E2 vizesi ile ABD dışına çıkarsanız sonra vize almanız gerekir ve bu iki eşi de kapsar. E2 vizesi 21 yaşına kadar olan çocukları kapsar. Sonrasında çocuğun kendisinin bağımsız bir vizesinin olması gerekir. Anne ve babanın vizesinden faydalanamaz çünkü çocuk hukuki tanımı 21 yaşında sona erer. İkinci sorunuza gelirsek yeşil kart çıkmış kişi turist olarak ABDye girebilir. Ancak yeşil kart alındıktan sonra bu mümkün olmaz. Eğer DV lotaryasını kastediyor iseniz o mali yılın sonuna kadar yeşil kart alınmadan alınmış sayılmadığl için kazanılmış olması alınmış olması anlamına gelmez. Bu nedenle yeşil kart çıkmış ancak TCde işlemlerin sonuçlanmayacağını düşünen bazı talihliler turist vizesi ile ABDye gelip şartları uygun olursa ABD içinden statü değişikliği yolu ile yeşil kartı almaktadırlar.
  • ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim?

    Kilitli Taşındı Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @zLucas, içinde söyledi: ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim? 2018 tarihinde amerika’da iltica ettim, 2019 yilinda ise ailemin kaza gecirmesi sonucunda ve artik turkiye’de bana tehtit olusturacak kisinin hapise girmesi sebebiyle turkiye’ye temelli donus yaptim (ulkem benim icin artik guvenli durumundaydi) simdi ise esim ile birlikte amerika’da is acmak istiyorum, sizce e2 vizesine basvurabilir miyim? daha once iltica edip ulkeme geri donmem e2 vizesi alirken problem yaratir mi? Sayın @zLucas, Bu konu problem yaratabilir. İlticaya başvurduktan sonra başvurunuzu geri çektiniz mi, açıklamada bulundunuz mu? E2 vizesine başvurmak icin mutlaka önceki bu iltica durumunu açıklamanız gerekecektir. Açıklamanız ne kadar mantıklı ise E2nin bu konudan dolayı reddedilmemesi o kadar yuksek ihtimal olur. Teşekkürler.
  • J1 vizesi hakkında

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    330 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Gözde-Zengin, içinde söyledi: J1 vizesi hakkında Merhaba, J1 vizesi ile Amerikadayım. Fakat Covid nedeniyle 4 aydır fiili çalışmıyorum. 31 Ağustosta Türkiyeye gidip gelmem gerekiyor ablamın düğünü var. J1 Vizem ise Ekimde bitiyor. Ama fiili otelde koronadan dolayı çalışamıyorum, bu Türkiye’ye giriş çıkışta bir sorun olur mu bir fikriniz var mı? Sayın @Gözde-Zengin, ABD’ye normal zamanda bile her giriş çıkış bir risktir. Covid ortamında ise ABD dışına çıkmanız tavsiye edilmez. Sınırlar yine kapatılabilir ve vizeniz dolmadan ABD’ye giriş yapamayabilirsiniz. ABD’de değişik vizelere geçebilseniz de Türkiye’de sadece acil nedenlerden dolayı vize hizmeti verilmektedir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum