Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2 vizesi için teminat


  • E2 vizesi görüşmesi için hesabımda mutlaka dolar mı olmalı? 100 bin dolar karşılığı TL yada nakit dolar yoksa sadece satılık gayrimenkul gösterebilir miyim?


  • @Utopya, içinde söyledi: E2 vizesi için teminat

    E2 vizesi görüşmesi için hesabımda mutlaka dolar mı olmalı? 100 bin dolar karşılığı TL yada nakit dolar yoksa sadece satılık gayrimenkul gösterebilir miyim?

    Ek olarak; hayatı boyunca hiç vize başvurusu yapmamış birisi E2 vizesine kabul görür mü? Herkes önce turist başvuru diyor. Turistlerin red yediği kesin.


  • @utopya, içinde söyledi: E2 vizesi için teminat

    @Utopya, içinde söyledi: E2 vizesi için teminat

    E2 vizesi görüşmesi için hesabımda mutlaka dolar mı olmalı? 100 bin dolar karşılığı TL yada nakit dolar yoksa sadece satılık gayrimenkul gösterebilir miyim?

    Ek olarak; hayatı boyunca hiç vize başvurusu yapmamış birisi E2 vizesine kabul görür mü? Herkes önce turist başvuru diyor. Turistlerin red yediği kesin.

    Sayın @utopya, hayatı boyunca hiç ABD vize başvurusu yapmamış birisi E2 vizesine kabul görebilir. Vizenin şartlarını gerçekleştirmiş olması gerekir. E2 vizesi için sadece satılık gayrimenkul göstermeniz yeterli olmaz. Hesapta para dışında gösterebileceginiz bazı krediler, mal alım masrafları, depo tutma masrafları gibi kalemler olabilir.

  • adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

  • P1 Vizesi

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    160 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @NGK, içinde söyledi: P1 Vizesi P1 sporcu vizesi için ailece başvuru yapmaya çalışıyoruz acente aracılığıyla ama petition numarası diye bir şey istiyorlar.Bunun ne olduğunu bilmiyoruz.Nasıl alabiliriz bu numarayı acaba?Bir de bu başvuru için Amerika’dan avukat bulmamız gerekir mi? Sayin @NGK, avukatla calismanizi oneririz. P1A ve P1B vizesi vardir. Sporcu oldugunuz icin P1A vizesinden bahsettiginizi dusunuyorum. Genel olarak buraya bakabilirsiniz. Ozel bir mektup almaniz gerekmektedir bunu acentaniz veya avukatiniz alabilir. Buna consultation letter deniyor. Burada listenen yerlerden almaniz gerekiyor. https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/temporary-workers/address-index-for-i-129-o-and-p-consultation-letters Genel olarak P1A vizesi icin buraya bakabilirsiniz. https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/temporary-workers/p-1a-athlete
  • K1 nişanlık vizesi

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    6
    2 Oy
    6 İleti
    449 Bakış
    Güven Carmen TekG
    @Claudia-J-Muslu bunun için size çok teşekkür ederim 🙏
  • J1 vizesi hakkında

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    330 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Gözde-Zengin, içinde söyledi: J1 vizesi hakkında Merhaba, J1 vizesi ile Amerikadayım. Fakat Covid nedeniyle 4 aydır fiili çalışmıyorum. 31 Ağustosta Türkiyeye gidip gelmem gerekiyor ablamın düğünü var. J1 Vizem ise Ekimde bitiyor. Ama fiili otelde koronadan dolayı çalışamıyorum, bu Türkiye’ye giriş çıkışta bir sorun olur mu bir fikriniz var mı? Sayın @Gözde-Zengin, ABD’ye normal zamanda bile her giriş çıkış bir risktir. Covid ortamında ise ABD dışına çıkmanız tavsiye edilmez. Sınırlar yine kapatılabilir ve vizeniz dolmadan ABD’ye giriş yapamayabilirsiniz. ABD’de değişik vizelere geçebilseniz de Türkiye’de sadece acil nedenlerden dolayı vize hizmeti verilmektedir. Teşekkürler.
  • E2 vizesi için isabetli yöntem

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    547 Bakış
    ?
    @claudia-j-muslu çok teşekkür ediyorum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum