Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

• evet haklısınız kaldırdım ama cevap yazınız etiket olduğundan duruyor

• @hasan-van, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

evet haklısınız kaldırdım ama cevap yazınız etiket olduğundan duruyor

Alıntı yaptığımın farkında değilim cevapla yaptığımı sanıyordum fakat adminlerden biri düzenlemiş sağolsun. Kusura bakmayın.

• Salih bey gerçekten elinden geldiğince yardım etmekten çekinmeyen birisi, ticari bir kaygı gütmeden dakikalarını ayırdı bana aynı zamanda ülkemizi temsil etmek için giden kişilere de destek olması çok ince bir hareket. Vizelerinizi hızlandırmak için kendisine gönül rahatlığıyla ulaşabilirsiniz bence

• Salih arkadasim tam 5 gun sonraya randevu aldi. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz.

• @hasan-van bu arada vizeyi aldık dün aniden karar verdik başvurmaya ama salih bey hemen randevu bulunca belgeleri halledip gittik

• @hasan-van Tebrik ederim..
    İyi yolculuklar diliyorum . 👏 👏 👏🏿 👏🏿

• Merhabalar ,
    2023-Kasım ayına alınmış olan erken randevuyu ekte görebilirsiniz .

image.png

• Merhabalar ,

Erkene alınmış randevuyu ekte paylaşıyorum .

image.png

• Merhabalar ,

Erkene alınmış randevu örneklerini ekte görebilirsiniz .

image.png

image.png

image.png

• Merhabalar ,

Erkene alınmış randevu örneği ektedir..

image.png

• Merhabalar ,
    Erkene alınmış erken randevuyu ekte paylaşıyorum .

image.png

• Selamlar. E2 vizesi içinde bu şekilde hizmet sunabiliyor musunuz?

Randevu almadım ama ilerledim biraz erken randevu eylül 2024 görünüyor. Ben bu tarihe kadar e2 ile Amerika'dan çıkmadan kalmak istemiyorum. O nedenle biraz zorladım Kamerun'da iş yaptığım için orada 2035 yılına kadar olan oturum kartım aklıma geldi. Hemen baktım Kamerun 10 gün sonraya randevu veriyor düşünün ülke ne halde ama ben tabiiki oraya gitmek istemem İstanbul'umuz varken sizin böyle bir hizmetiniz varsa E2 vizeleri içinde ben ve eşim birlikte E2 randevusunda yardımcı olur musunuz?

• Sayın @Alper-Çankaya , Evet E2 yatırımcı vizesi içinde bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

• E2 yatırımcı vizelerinde erken tarih alınabiliyor, ancak EB-5 için alınamıyor değil mi? ( Daha önce sormuştum, ancak durum değişikliği olmuş olabilir mi acaba?)

• Merhabalar ,

Acil erkene alınmış randevu örneğini ekte görebilirsiniz..

image.png

image.png

• Bu randevu Eb5 yatırımcısına mı ait yoksa başka vize türü müdür acaba?

• Sayın @Banu-Çavdar , ektekiler B1/B2 turist vizesi için erkene alınmış randevulardır.

• Merhabalar ,

Ekte erkene alınmış randevuyu bulabilirsiniz.

image.png

• Merhabalar ,

Acil randevu ihtiyacı olan bir aday için alınmış randevuyu ekte görebilirsiniz

image.png

• Merhabalar ,

Ekte erkene alınmış randevuyu bulabilirsiniz.

image.png

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |