Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
Merhabalar,
2 kişilik aile için erkene alınmış vize randevusunu ekte görebilirsiniz.

-
Merhabalar , ,
2 kişilik aile için erkene alınmış vize randevusunu ekte paylaşmak istedim .

-
Merhabalar ,
Erken randevu talebinde bulunan bir adayın alınmış güncel tarihini paylaşmak istiyorum . Ekte görebilirsiniz.

-
Merhaba 2 günde 2 ayrı randevu alındı bize salih bey kardeşim sayesinde hemde bu hafta içine ,rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz ve randevunuzu aldıktan sonra ödeme yapılıyor ,çarşamba gününe Ankaradayım randevum için şimdi hesabımdanda check ettim gerçekten inanılmaz salih bey olmasaydı aylarca belkide 1 yıl bekleyecektim ve ben günlerce uğraştım randevu dahi alamadım 1 2 tane 2025 tarihli gördüm de alana kadar kapmışlardı.
-
Bu ileti silindi! -
@hasan-van, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
2 gün içinde alınan randevular
...Kişisel bilgileriniz görünüyor bilgileri maskelemenizi tavsiye ederim.
-
evet haklısınız kaldırdım ama cevap yazınız etiket olduğundan duruyor
-
@hasan-van, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
evet haklısınız kaldırdım ama cevap yazınız etiket olduğundan duruyor
Alıntı yaptığımın farkında değilim cevapla yaptığımı sanıyordum fakat adminlerden biri düzenlemiş sağolsun. Kusura bakmayın.
-
Salih bey gerçekten elinden geldiğince yardım etmekten çekinmeyen birisi, ticari bir kaygı gütmeden dakikalarını ayırdı bana aynı zamanda ülkemizi temsil etmek için giden kişilere de destek olması çok ince bir hareket. Vizelerinizi hızlandırmak için kendisine gönül rahatlığıyla ulaşabilirsiniz bence
-
Salih arkadasim tam 5 gun sonraya randevu aldi. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz.
-
@hasan-van bu arada vizeyi aldık dün aniden karar verdik başvurmaya ama salih bey hemen randevu bulunca belgeleri halledip gittik
-
@hasan-van Tebrik ederim..
İyi yolculuklar diliyorum . :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands_dark_skin_tone: :clapping_hands_dark_skin_tone: -
Merhabalar ,
2023-Kasım ayına alınmış olan erken randevuyu ekte görebilirsiniz .
-
Merhabalar ,
Erkene alınmış randevuyu ekte paylaşıyorum .

-
Merhabalar ,
Erkene alınmış randevu örneklerini ekte görebilirsiniz .

-
Merhabalar ,
Erkene alınmış randevu örneği ektedir..

-
Merhabalar ,
Erkene alınmış erken randevuyu ekte paylaşıyorum .
-
Selamlar. E2 vizesi içinde bu şekilde hizmet sunabiliyor musunuz?
Randevu almadım ama ilerledim biraz erken randevu eylül 2024 görünüyor. Ben bu tarihe kadar e2 ile Amerika'dan çıkmadan kalmak istemiyorum. O nedenle biraz zorladım Kamerun'da iş yaptığım için orada 2035 yılına kadar olan oturum kartım aklıma geldi. Hemen baktım Kamerun 10 gün sonraya randevu veriyor düşünün ülke ne halde ama ben tabiiki oraya gitmek istemem İstanbul'umuz varken sizin böyle bir hizmetiniz varsa E2 vizeleri içinde ben ve eşim birlikte E2 randevusunda yardımcı olur musunuz?
-
Sayın @Alper-Çankaya , Evet E2 yatırımcı vizesi içinde bu hizmetten yararlanabilirsiniz.
-
E2 yatırımcı vizelerinde erken tarih alınabiliyor, ancak EB-5 için alınamıyor değil mi? ( Daha önce sormuştum, ancak durum değişikliği olmuş olabilir mi acaba?)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum