Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Sabitlendi Taşındı Amerikan Vizeleri
464 150 44.3k 150

Benzer Başlıklar

• Vize reddi sonrası yeniden vize başvurusu yapmak

Taşındı Amerikan Vizeleri
    7
    1 Oy
    7 İleti
    621 Bakış
    Q
    vize reddi sonrası ais'te ki daha önce vize reddiniz var mı sorusuna hayır seçip randevuya giden oldu mu? sanırım ds-160 formunda red olduğunu belirtip randevu sitesinde belirtmeyenler var. randevulara nasıl yansıyor merak ettim.
  • 6 Oy
    12 İleti
    966 Bakış
    MuhtaradanaM
    @Muhtaradana konuyla ilgili size forum chat den mesaj attım sn. @ayvalik10
  • Vize fotoğrafı

Amerikan Vizeleri
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    226 Bakış
    gokhanbagaturG
    @hoopjab21 Bildigim kadari ile herhangi bir olumsuz durum soz konusu olmuyor fakat nedense cevremizde oyle bir izlenim var. Benim en yakin dostlarim dahi dugunlerindeymiscesine sinek kaydi gitmislerdi diye hatirliyorum😅
  • Göçmen vize ve I-94 Güncellenmesi

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    373 Bakış
    deebeeD
    @erenist, içinde söyledi: Göçmen vize ve I-94 Güncellenmesi Bu ı-94 belgesi acil lazım ev tutmak için bunu öğrenirken document number isteniyor bu nedir bilgisi olan var mı ? Sizin I94 kaydınız olmaz, göçmen olarak giriş yaptığınız için, pasaportunuzda giriş damgası yani I551 var sadece. Bu damgayı ve bu damganın ne olduğunu açıklayan USCIS yazısı paylaşabilirsiniz. https://www.uscis.gov/i-9-central/temporary-i-551-stamps-and-mrivs
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k