Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@mesut1905 İster kamu ister özel sektör isterse mahalledeki 3 harfli marketler olsun istisnasız mobbing dönüyor zaten ülkede işinde çalışıp memnun olan insan yok gibi
@ebaris86 şartlarına bir bakıyım teşekkürler dil engelim yok o yönden avantajlıyım
-
Selamlar herkese, forumda bir konu acilmis bu konuda gerci ama, Bireysel Güvenlik basligi altinda, en son 2022 de, birde fazla msj gelmemis. hazir bu kisim sohbet yeri iken, Amerikada güvenlik hakkinda tecrübesi olanlar var mi ? 2025 Greencard Basvuru sahipleri buraya bakiyor, ama arada görüyorum tecrübeli insanlar ve daha önce amerikada bulunmus kisilerde yaziyor. Bu arada, Tv lerde veya haberlerde gördügümüz seyler, Silahli soygunlar yada bireysel Suclar, Amerika Güvenlik ne durumda, Aksamlari veya geceye dogru rahatlikla sokaga cikip yürüyebilirmisiniz ? Kavga , dövüs, Silahli biriyle karsi karsiya kalma, bunlar Amerikanin hemen hemen her yerinde olan seyler mi ? yoksa sadece belli semtlerin ve sehirlerin sorunlari mi ?
-
Bu ileti silindi! -
2025 odasına ilk mesajmızı atalım ya. Geçen sene çıkmayınca daha girmiyordum bi bakayım dedim foruma ve hala aynı umutlar
Boş beklersen schengen vizesi aldım yılbaşı için arkadaşlar değerlendirme fikri olan var mı? İş vs yemez mi orda ya -
Heyecanla bekliyoruz eşimle birlikte, geçen yıl evli değildik ayrı ayrı başvurduk bu sene evli olarak şansımızı ikiye katladık umutla bekliyoruz
-
@Alpagu bahsettiğiniz durumlar her yerde olan şeyler değil ama bu kesinlikle olmayacak anlaminada gelmez. Eyaletler ve şehirler arasında daha guvenli olanlari araştırarak bulabilirsiniz.
-
Son yazılan iletileri okudum. O kadar üzüldüm ki halimize... Ben de yeni mezunum, daha dokuz aydır bir şirkette çalışıyorum asgari ücrete. Ailemin maddi durumu iyi olmadığı için onlara da destek oluyorum. Kenara koyabildiğim miktara gülersiniz Amerikada bir lise öğrencisi daha çok kazanıyordur. Hem aileme daha iyi destek olmak hem de 8-5 çalışıp asgari ihtiyaçlardan fazlasını kazanabilmek için gitmek istiyorum ülkeden. Yani üç beş yıl sonrasında maaşım artsa ne olur. kiralar ne olmuş, araçlar ne olmuş... Bilemiyorum yaa. Çıksa çoğu şey yoluna girecek gibi. Ama diğer arkadaşa da katılıyorum hayatta her şeyin yedek planları olmalı özellikle böyle tamamen şansa bağlı çekiliş söz konusuysa. Her şeyin hayırlısı olsun diyorum.
-
@lavender Maalesef doğru, artık konuya şöyle bir açıklık getireyim; olur da dolar-türk lirası pariteleri bir liraya eşit olsa bile burada ömür çürütme gibi bir gayem asla olmaz. İşin boyutu ekonomik krizden ziyade sosyolojik boyuta doğru gitmeye başlayalı bir hayli zaman oldu... Ferrari marka aracını Bağcılar semtinde sürmek gibi bir deneyim haline evrildi. En basit olarak insana karşı tahammülüm kalmadı, gerçekten bu konuya daha fazla bir şey eklemek istemiyorum
bu son attığım ifade içimde biriken nefretin yazıya vurma şekliydi, herşeyin bu hale evrilmesinde rol oynayan aktörlerin ve aktrislerin ben... -
@Uçan-hollandalı Ben de...
-
23 KASIM ŞÜKRAN GÜNÜ AMERİKA İÇİNN BUGUN TATİL

-
@Uçan-hollandalı Genelde insanlar bir ülkede yaşamak veya yaşamamak istemenin nedeni olarak maddi şeyleri görüyor. Ondan çok daha önemli şeyler var.
-
Merhaba,
DV2025 talihlileri şayet vize çıkarsa en geç ne zaman USA'ya giriş yapabilir? -
@Augustine dv2025 çekilişi kazanılması durumunda... ds260 formunu doldurup gönderdiğinde sıra numarana göre ne zaman mülakata çağrılırsan, yalan yanlış bilgi beyanın yoksa mülakat başarılı geçer vizeyi alırsın. pasaportuna basılmış vize evine geldiği an en kısa sürede giriş yapılabilir. yani süreçte sorun çıkmazsa tahmini 2024 sonu veya 2025 yılının ilk ayları.
-
@Augustine çıkması halinde case number ve mülakata çağrıldığınız tarihe göre değişir.
DV2025 kapsamında vize kotası bitmez ise vizeniz en geç 30.09.25 Salı günü mülakata çağrılırsınız ve sağlık raporunuzu da en geç 26.09.25 Cuma günü alabilirsiniz.
En geç giriş yapan yapabileceğiniz tarih sağlık raporu tarihi itibariyle 6 ay içerisinde olduğu için en geç 26.03.26 tarihinde giriş yapmanız gerekecektir.
Bu kabaca hesaplama sorunuzdaki “en geç ne zaman gidilir” ifadeniz göre cevapladım. Bol şans
-
@ATS16 hocam çekiliş talihli olmanızı tebrik ediyorum. bu sürecin heyecanını birazda olsa anlatır mısınız? inşallah süreci en iyi şekilde atlatırsınız. şimdiden hayırlı olsun.
-
@mukavemet karışık bir his açıkçası
️ Seçilmek bu sürecin kolay bir parçasıymış sonrasındaki süreci yaşamaya başlayınca, süreci (vize bültenleri, mülakat tarihi gelmesi vb) beklemek, süreci bitenlerin olumlu/olumsuz deneyimlerini adım adım takip etmek ve okumak, konu başlığı ayrımı yapmaksızın bu forumu sayfası sayfasına okumak ve hayırlısı ise olsun demek gerekiyor. Sonu da güzel sonuçlanır inşallah 🧿🧿🧿Mülakat sonucu başarılı geçerse, süreci DV2024 mülakat deneyimlerinde paylaşırım, umarım okuma fırsatınız olur. Ama şunu söylemem gerekir ki, içten dilemek ve başvuru yaptıktan sonra sonuçların açıklanacağı tarihe kadar hiç başvurmamış gibi büyük hayaller kurmadan sabırla sonuçların açıklanacağı günü beklemek çok önemli. 2011 yılından beri aralıklar ile başvuruyorum, 40 yaşımdan ve belli bir kariyer elde ettikten sonra kısmet bu seneyeymiş 🧿

-
@ATS16 hocam Allah en güzel şekilde tamamına erdirsin. ne iş yapıyorsunuz?
-
@ATS16 Hayırlı olsun hocam, darısı başıma.
-
@ATS16, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@mukavemet karışık bir his açıkçası
️ Seçilmek bu sürecin kolay bir parçasıymış sonrasındaki süreci yaşamaya başlayınca, süreci (vize bültenleri, mülakat tarihi gelmesi vb) beklemek, süreci bitenlerin olumlu/olumsuz deneyimlerini adım adım takip etmek ve okumak, konu başlığı ayrımı yapmaksızın bu forumu sayfası sayfasına okumak ve hayırlısı ise olsun demek gerekiyor. Sonu da güzel sonuçlanır inşallah 🧿🧿🧿Mülakat sonucu başarılı geçerse, süreci DV2024 mülakat deneyimlerinde paylaşırım, umarım okuma fırsatınız olur. Ama şunu söylemem gerekir ki, içten dilemek ve başvuru yaptıktan sonra sonuçların açıklanacağı tarihe kadar hiç başvurmamış gibi büyük hayaller kurmadan sabırla sonuçların açıklanacağı günü beklemek çok önemli. 2011 yılından beri aralıklar ile başvuruyorum, 40 yaşımdan ve belli bir kariyer elde ettikten sonra kısmet bu seneyeymiş 🧿

kesinlikle katılıyorum, yeni hayatınızda başarılar.
-
@ATS16 Geç olsun güç olmasın hocam. Ben de liseden beri başvuruyorum yaş 42 oldu :)) Umudu kesince EB3 ile ilerlemeye karar verdik. Bir yandan da DVL şansımızı denemeye devam. İyice kadayıfa bağlamadan gitmek lazım bir şekilde :)=
Benzer Başlıklar
121
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k