Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Tanıdık yoluyla Amerikaya Gitmek ?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    7 İleti
    437 Bakış
    kemalcapanogluK
    @gucarslan tam anlatamadım sanırım özür dilerim. Teşekkür ederim dediğiniz gibi süreci araştırıp ona göre devam edeyim.
  • 0 Oy
    6 İleti
    764 Bakış
    B
    Arkadaşlar f1 dan dün red aldım, b1/b2 turistik vizem var , 2022 ve 2023 yıllarında ıkı şer haftalık giriş çıkışım var. Sizce tekrardan giriş yaptığım da bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Bostonda bir dil okulundan red aldım , tekrar bostona giriş yaparken bir sorun olur mu ? Yaşayan arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum🙂
  • amerikada kalış süresinin uzatılması

Kilitli Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    327 Bakış
    crazycellsC
    @sibel-ışık, içinde söyledi: amerikada kalış süresinin uzatılması merhaba arkadaşlar,amerikaya turist vizesiyle girerken gümrük memurunun kalmam için verdiği süre doluyor.doğum için gelmiştim buraya ve bebeğimin bazı evraklarının çıkması için bekliyorum dolayısıyla o evraklar çıkmadan bebeğimi alıp gidemiyorum. amerikada kalış süresinin nasıl uzatılacağı prosedürünü bilenler bu prosedürü benimle paylaşırsa çok sevinirim. şimdididen yardımcı olacak herkese teşekkür ederim Su konudan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/247/change-of-status-i-539-gocmen-olmayan-vizeyi-uzatma-ya-da-degistirme Maalesef sizin dediginiz nedenlerden oturu bir vize uzatmasi yapabileceginizi zannetmiyorum, ABD'ye gelip ABD'de dogum yapmak icin verilen bir vize mevcut degil.
  • 1 Oy
    12 İleti
    10k Bakış
    ATS16A
    @Funda-Varnacı-Uzun B1/B2 vizesi ile dil eğitimi/İngilizce dersleri alabilir çocuğunuz, ancak yalnızca yarı zamanlı eğitim-haftada 18 saatin altında olması gerekiyor. Dil okullarında veya üniversitelerin İngilizce enstitülerinde kısa, derecesiz ESL/dil programlarına kaydolabilir. Haftada 18 saatten fazla programlar için F-1 öğrenci vizesine ihtiyacı olacaktır. İnternette araştırma yaparken “Intensive English Programs (for B1/B2 visas)" or "Vacation English” anahtar kelimeleri arayabilirsiniz, “non-credit seminer” adı ile farklı kurslar bulabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k